yeni delight v3.1 belle ve symbian belle cfw iv0777 v3.1 video

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
yanlış anlamadım dimi annayı seçtin belleyi editledin direk flashladın ve opera mini çalışıyor mu

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
opera mininin bellede çalışan versiyonu var zaten.ama bellenin orjinal browseri operadan kat kat daha iyi.evet ilk sürüm v14,ikinci versiyon flash yöntemi ile alman annası,3. versiyon flashla belle

karasahinemre

Üye
bu tarayıcıda kopyala yapıştırı düzeltmiş mi

Dampierre

Dampierre

Üye
Bu bellede asphalt 6 kasmıyor, denedim gerçekten mükemmel. Forumda Symbian 3 CFW bölümüne paylaştım, isteyen indirsin denesin, harika olmuş tek kelimeyle yeni tema efektleri falan.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bu bellede asphalt 6 kasmıyor, denedim gerçekten mükemmel. Forumda Symbian 3 CFW bölümüne paylaştım, isteyen indirsin denesin, harika olmuş tek kelimeyle yeni tema efektleri falan.

bu yeni çıkan belle yi biz ovi suit üzerinden indirebilicezmi ?

karasahinemre

Üye
bakın tekrar söylüyorum anna kullanıyorum annanın dosyalarını belle ile editleyip 4 dosyayı normal flash gibi firmware update yapıyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
link verebilirbisiniz bende yükliyim..

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
3.1 linkini koydum. 3.0 mi cikti? eger oyleyse hemen duzelteyim.

Edit: Benim videolu anlatima koydugum link 3.1, yani hata yok.

onedollar

Üye
bendeki efekt kenarlardan karararak ekran dönüyor, videodaki gibi dönmüyor nereden düzeltebilirim...?

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
onedollar hoşgeldin,ben ergenekonkaplanı,nassın aga,hindi napıyo:ehe.efekt derken tam anlamadım detaylı anlatırmısın

karasahinemre

Üye
ben yaptım ama flashta hata verdiği halde hemde uygulamalarım silinmedi gayet stabil :D

onedollar

Üye
hoşbulduk :) senin ekran döndürmeleri ayfon gibi ya bende kenarlar kararıp dönüyor...onu anlamadım yanlış sürüm mü indirip kurdum naptım anlamadım...

Üst Alt