Yeni-C6- 00- 43 -5800 -v52 -hız ve süper pil performansı bu fw de by rasim farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

memoxxxxx

Üye
rasim kardeş belki yeri deyil ama bişey soracaktım senin bu yayınladığın mod paketinde luizu menü varmıydı göremedi yada isimi farklı

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tüm ne kadar mod varsa o pakete var

blackhead

Üye
az önce kurdum 1 saattir herhangi bir sorun yok. bütün olay şarj benim için 2 gün gitti mi gerisi hikaye :) eline sağlık bu arada kardeş.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

memoxxxxx

Üye
kardeş sen buna buna batari monitör eklemişmiydin ben bulamadım

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
evet eklemiştim widgetlerde seçebilirsin

MURAT1425

MURAT1425

Üye
bende msn çalışmadı ve bazı programlarda çalışmadı

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bende msn çalışmadı ve bazı programlarda çalışmadı
murat kareş bunu yüklediğine eminsin deyilmi önceki yayınladığım c6 da güncelemeler yüzünde ovi ve msn sorun çıkarmıştı fakat fw yi tekrar günceledim ve yeni başlığı altında yayınladım onlarca kez denedim sorun yok hata şu an msnm cepte açık yani bilemiyorum bende sıkıntı yok son yaptığım güncelemeden sonra şikayet yok sen yinede bir iyice gözden geçir ve yeniden istersen bir yükle düzelir büyük ihtimale

MURAT1425

MURAT1425

Üye
murat kareş bunu yüklediğine eminsin deyilmi önceki yayınladığım c6 da güncelemeler yüzünde ovi ve msn sorun çıkarmıştı fakat fw yi tekrar günceledim ve yeni başlığı altında yayınladım onlarca kez denedim sorun yok hata şu an msnm cepte açık yani bilemiyorum bende sıkıntı yok son yaptığım güncelemeden sonra şikayet yok sen yinede bir iyice gözden geçir ve yeniden istersen bir yükle düzelir büyük ihtimale
kardeşim hemde iki kere yükledim ama msn çalışmadı

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
murat kardeş inan şu an kulanıyorum bi güncelemeyi denesen ona göre bildir

uyq4R

uyq4R

Üye
r@sim Helal olsun kardeşim işin ehlisin ellerine sağlık sorunsuz kullanıyorum...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan kardeş sağol düşüncelerin için

MURAT1425

MURAT1425

Üye
rasim kardeşim güncelleme felan hepsini denedim olmadı yine

hackkoss

Üye
sayın hocam bu fw nin 4*4 ve 5*4 sürümü yok mu? Birde menüye geldiğimizde pil ve şebeke göstergeleri görünüyor mu?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
sayın hocam bu fw nin 4*4 ve 5*4 sürümü yok mu? Birde menüye geldiğimizde pil ve şebeke göstergeleri görünüyor mu?

yok kardeş tek paket yaptım şebeke logosundan yoksa sinyal göstergesinde bahs ediyorsun kardeş

ferhat010101

ferhat010101

Üye
Senin o allahına kurban kardaşım ilkkez fw yukledim bende anlatımında yaptıgın işte mükemmel olmş emeğine sağlık başarılarını dilerim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Senin o allahına kurban kardaşım ilkkez fw yukledim bende anlatımında yaptıgın işte mükemmel olmş emeğine sağlık başarılarını dilerim

teşekürler düşuncelerin için güle güle kulan

BİNGÖLLÜ_12

Üye
Merhaba abi şimdi yukarda yazdığın herşeyi yapdım tamamda sadece attım format telede hafıza kartınada bu 3 dosya var onuda ındırdım attım içine hafaıza kartının sonra tekrar attım format şimdi dosya yonetıcsınden dosyalarımı kurucam acaba yardımcı olursan sevınırım tteşekkürünü verdim

MURAT1425

MURAT1425

Üye
Merhaba abi şimdi yukarda yazdığın herşeyi yapdım tamamda sadece attım format telede hafıza kartınada bu 3 dosya var onuda ındırdım attım içine hafaıza kartının sonra tekrar attım format şimdi dosya yonetıcsınden dosyalarımı kurucam acaba yardımcı olursan sevınırım tteşekkürünü verdim
kardeş ilk sayfayı iyi okudunmu oraya bak nasıl yapacagını anlatmış

--------------- Ekleme ---------------

kardeş ilk sayfayı iyi okudunmu oraya bak nasıl yapacagını anlatmış
bilgisayardan kuracan ama senin yerinde olsam ilk sayfayı on kere okurum sonra yanlış bişe yapma

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bak sayfa 1 tıkla resimli ve yazılı nasıl kurulum yapılacağını anlatmışım orayı çok dikatli oku öyle dosyalar hafıza kartına falan atılmıyor şimdi öncelikle jaf programını indir sorunsuzca kur telefonuna ve hafıza kartına format at ve burda verdiğim dosyaları indir sayfa 1de resimlere bakarak kurulumu yap ama murat kardeşiminde belirtiği gibi iyice oku ona göre kurulum yap not kardeş pc de kurulum yapacaksın yani telefondan yapılmaz

Üst Alt