Yeni-C6- 00- 43 -5800 -v52 -hız ve süper pil performansı bu fw de by rasim farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende 48-56 bir yanlışlık vardır ramlowla sistemini temizleyip tekrar dene

ramozotti

Üye
fw yi daha yeni yükledim hiçbir program açmadığım halde 3 uygulama çalısıyor diyor ramblow ile temizle diyorum herhangi bir ram artışı olmadı diyor anlamadım valla

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş gereksiz çalışan uygulamaları durdur ve temizleme yap bir daha bak kesin bir hata var 10 gündür kulanıyorum ve 55 ten aşağı düşmedi

bluemai

bluemai

Üye
kardeş belki konu dışı olacak ama bi şey dikkatimi çekti. Sen ve rasim kardeş ğ yerine çoğu yerde y harfini kullanmışsınız:) örneğin "emeyine sağlık, beyendiy için vs" imla yanlışınız var düzeltin demek değil maksadım yanlış anlamayın. Dikkatimi çekti sadece

ikisi de aynı kişi de ondan oluyor.. başka bir açıklaması da yok gibi duruyor ...

kundura

Üye
He şeyi yaptım en sonda pc telefonu görmedi ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş jafı sorunsuz kurduğuna eminmisin nokia drayvırları eksiksiz olduğuna emin ol pc inde nokia pc süite yoksa kur telefonunu açık olarak pc ye tak pc telefonu algılayıp tanıdımı tamamdır kurulum adımlarını tekrar yap olacaktır

kundura

Üye
rasim kardeş her şeyi yaptım en sonda pc telefonu görmüyor ne yapmalıyım

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeş her şeyi yaptım en sonda pc telefonu görmüyor ne yapmalıyım
kardeş özel mesaj atım sana mesajına bak üstede gerekenleri yazdım tüm adımları takip et dikatlice uygula olacaktır

memoxxxxx

Üye
bazı arkadaşlar yorum yapacak birşey bulamayınca aklına eseni yazıyorlar buraya bu nasıl düşünce yapısı ayni kişi yorumları amaç ne burda anlamadımki

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ben birşey demem beni bilen bilir

omer9035

Üye
rasim kardeş başlıkta geliştirilmiş pil modu demişsin şarj durumu iyiyse indircem şimdiden teşekkürler

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeş başlıkta geliştirilmiş pil modu demişsin şarj durumu iyiyse indircem şimdiden teşekkürler
ömer kardeş ben kulanıyorum bana hemen hemen 2 gün gidiyor buda özel fw lerde en iyisi bende telefonu baya yoğun kulanıyorum

kundura

Üye
fw kurdum fakat 3 pro error dedi

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım normalde 6 pro vardı 4 dünü fw den kaldırdım ondan eror uyarısı almışsın problem yok

kundura

Üye
çok özür diliyorum ben yeniyim fw kurdum java program ve oyunları oynayamıyorum ne yapmam lazım

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş aslında java son sürüm entegre etmiştim sende neden çalışmadı kurulumda hata yapmadığına eminmisin eyer doğru yaptım diyorsan sende mutlaka kartında yada sistemede bişey engeliyor şöyle yapalım eyer sende java son sürüm varsa yükle sis olarak yoksa ben sana bulur linkini atarım yükle sorun düzelir

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
güzel görümüyo denedikten sonra teşşekküf ederim :oke:

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Kurulumu rasim kardeş dediğin gibi yaptım fakat programlar yüklenirken hata uyarısı aldım.Jawa kesinlikle çalışmıyor el ile tekrardan kurdum. Jawa sanırım entegre değildi.Sonradan kuruluyordu.Görsellik ve hız konusunda başarılı.Bu fw'yi tekrardan ele almanı dilerim.İçeriğine jawa ve nokia ovimaps 3.06 gömülü olursa daha iyi olacaktır.Ayrıca bazı programlar var gömülü gelen bence bunlar olmasa daha iyi olur herkes kendisi dilediği programı kurup kaldırmalı bence.Sisteme entegre olarak rompathcher olsa yeterli

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş java gömedim sebebi yeni çıkan güncelemeler yüklenmez ovi maps zaten gömülü eror uyarısı ise açıklamıştım normalde otomatik kurulan 6 pro vardı ben gereksiz olan 3çünù kaldırdım kurulumdan sonra gelen eror uyarısını ondan alıyorsunuz

Üst Alt