Yeni-C6- 00- 43 -5800 -v52 -hız ve süper pil performansı bu fw de by rasim farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
beyendiyinize sevindim kardeşim kesinlikle sorunsuz diyebilirim

memoxxxxx

Üye
rasim kardeş başlığın şimdi oldu dünden beri kulanıyorum gerçekten yüklemek isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye edebilirim tek kelime harika tema seçenekleri olması dahada güzel

omer454

Üye
vay vay vay mükemmel görünüyor rasim kardeş hemen indiriyorum

--------------- Ekleme ---------------

vay vay vaay mükemmel görünüyor rasim kardeş eline sağlık hemen indiriyorum

vay vay vaaay mükemmel görünüyor indirdim kuruyorum. bide rasim üstad bu jaf flaş atarken factory seti işaretlemiyorsun sebebi ne acaba. bazı cfwleri kurarken işaretli görüyorum nedeni nedir.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
vay vay vay mükemmel görünüyor rasim kardeş hemen indiriyorum

vay vay vaay mükemmel görünüyor rasim kardeş eline sağlık hemen indiriyorum

vay vay vaaay mükemmel görünüyor indirdim kuruyorum. bide rasim üstad bu jaf flaş atarken factory seti işaretlemiyorsun sebebi ne acaba. bazı cfwleri kurarken işaretli görüyorum nedeni nedir.
sağol kardeş umarım hoşunuza gider

ka'in

ka'in

Üye
harika bir fw sorunsuz ve stabil eline sağlık kardeş

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
beyendiyinize sevindim umarım katkımız olmuştur

memoxxxxx

Üye
rasim kardeş gerçekleri yani bu fw ne gerçekten laf olmaz çünkü hatasız denecek kadar kusursuz

omer454

Üye
yükledim çok güzel eline sağlık kardeş.

rasim kardeş daha öncede sormuştum heralde gözünden kaçtı. jaf ile flash atarken factory seti neden boş bırakıyorsun bu factory set nedir. bazı cfw kurulumlarında factory set işaretli. gerçi her ustanın farklı bir yoğurt yemesi vardır ama...:islik

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
yükledim çok güzel eline sağlık kardeş.

rasim kardeş daha öncede sormuştum heralde gözünden kaçtı. jaf ile flash atarken factory seti neden boş bırakıyorsun bu factory set nedir. bazı cfw kurulumlarında factory set işaretli. gerçi her ustanın farklı bir yoğurt yemesi vardır ama...:islik

ömer kardeş factori setin özeliği şu yapılacak herhangi bir hataya karşı yazılımın doğru yüklenmesi için kulanılan bir özeliktir benim kulanmamadaki sebebse yazılımın hatasız olduğundan emin olmamdır artısı yine var

lecturer19

Üye
öncelikle emeğine sağlık rasim arkadaşım. eğer bu fw yi kullanıyorsan şu hatalardan hangileri var yazabilirmisin.
1. "kamera zaten kullanılıyor" hatası
2.kamerada dokunmatik çekim yapılamaması hatası
3."kameraya gir fotoğraf çek sil kameradan çıkmadan video ya geç video çek sil " bu işlemde sildiğinizi zannettiğiniz video aslında silinmiyor hatası
4.tema hatası (morluk) gerçi bu var ön izlemede görülüyor
5.nokia mail de hesap oluşturduktan sonra telefonun sapıtıp sürekli bağlantı istemesi hatası.bunu çözmek için bağlantıyı otomatik bağlan yapıyorsunuz bu seferde kafasına göre bağlanıyor.
6. ovi maps konumlama yapamama hatası
7.müzik çalar güncelleme de dahili bileşen hatası
8.dosya yöneticisinden müzik dinlerken geri tuşuna basınca menüye atma hatası
9.müzik çalar seçenekler tuşuna basınca menüye atma
10.qwerty klavyede silme tuşuna basılı tutunca yazılanı silememe hatası.tek tek silmek zorunda kalıyoruz
11.şarj durumu.genelde 1 gün civarında bunda nasıl?
12.mesaj saatleri hatası
13.fazla mesaj olduğunda scrolling hatası (lag) . takılma oluyor bende 27 mesaj varken meydana gelmişti

bugüne kadar saymadım ancak 20-30 tane c6 cfw denedim.yukarıda yazdığım hatalarla karşılaştım.ha hepsi birden bir yazılımda olmuyor birinde kamera düzgün maps bozuk ötekinde bağlantı bozuk dosya yöneticisi çalışıyor falan.ben telefonumda c6 yazılımı kullanmak istiyorum fakat yukarıdaki hatalar beni bezdirdi. dediğim gibi eğer senin telefonunda bu fw yüklü ise yazdığım hatalardan hangileri var yazarsan ya da deneyen arkadaşlar yazarsa memnun olurum.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
lecturer19 arkadaşım yukarda yazdığın hatalar bu yok sadece kamerada dokunmatikte deyil yan tuşu ile çekim yapıyorsun oda mecburiyete çünkü kameraya bazı modlar kulanmak zorundayız ve dokunmatik mecburen öyle oluyor ama diyer saydıklarının hiç birini göremedim dosya yöneticisinde müzik normalde dinlemez deneme amaçlı müzik açılır ama geri yaptığında zaten menüye gider bu bir hata deyil c6 tabanlı fw ler böyle ama bu fw de açıkçası bunu denemedim geriye kalan diyer saydıklarının hiç biri bunda mevcut deyil bu fwde pil mükemel gidiyor bunu belirteyim özelikle denedi

lecturer19

Üye
lecturer19 arkadaşım yukarda yazdığın hatalar bu yok sadece kamerada dokunmatikte deyil yan tuşu ile çekim yapıyorsun oda mecburiyete çünkü kameraya bazı modlar kulanmak zorundayız ve dokunmatik mecburen öyle oluyor ama diyer saydıklarının hiç birini göremedim dosya yöneticisinde müzik normalde dinlemez deneme amaçlı müzik açılır ama geri yaptığında zaten menüye gider bu bir hata deyil c6 tabanlı fw ler böyle ama bu fw de açıkçası bunu denemedim geriye kalan diyer saydıklarının hiç biri bunda mevcut deyil bu fwde pil mükemel gidiyor bunu belirteyim özelikle denedi
sağol arkadaşım başarılarının devamını dilerim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
sağol lecturer arkadaşım

omer454

Üye
rasim kardeş aylini unutmuşsun ama cfw şu an için sorunsuz çalışıyor tekrar eline sağlık

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş aylin unutmadım eklemedim tüm fw lere koydum buda böyle olsun dedim yani sizi bilmem bana göre çok gerekli bişey deyil

ka'in

ka'in

Üye
artık denemediyimiz fw kalmadı ama şunu diyebilirimki şu ana kadarki en sorunsuz fw emeyin için sağol kardeş

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
teşekurler kardeş insanların hoşuna gitmesi tabi bizi memnun ediyor

nereharme

nereharme

Üye
artık denemediyimiz fw kalmadı ama şunu diyebilirimki şu ana kadarki en sorunsuz fw emeyin için sağol kardeş

kardeş belki konu dışı olacak ama bi şey dikkatimi çekti. Sen ve rasim kardeş ğ yerine çoğu yerde y harfini kullanmışsınız:) örneğin "emeyine sağlık, beyendiy için vs" imla yanlışınız var düzeltin demek değil maksadım yanlış anlamayın. Dikkatimi çekti sadece

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
king kardeş inan ben buna hiç dikat etmedim olabilir insanda birbirine benzer ben çoğu zaman cepten takip ediyorum ve acele yazıyorum olabilir

ramozotti

Üye
hocam eline sağlık tekrardan ama ram hakkında sorum olacaktı.senin gördüğün ram miktarı nedir acaba.ben max. 30 mb gördüm çok az değilmi

Üst Alt