sağol kardeş umarım hoşunuza gidervay vay vay mükemmel görünüyor rasim kardeş hemen indiriyorum
--------------- Ekleme ---------------
vay vay vaay mükemmel görünüyor rasim kardeş eline sağlık hemen indiriyorum
vay vay vaaay mükemmel görünüyor indirdim kuruyorum. bide rasim üstad bu jaf flaş atarken factory seti işaretlemiyorsun sebebi ne acaba. bazı cfwleri kurarken işaretli görüyorum nedeni nedir.

yükledim çok güzel eline sağlık kardeş.
rasim kardeş daha öncede sormuştum heralde gözünden kaçtı. jaf ile flash atarken factory seti neden boş bırakıyorsun bu factory set nedir. bazı cfw kurulumlarında factory set işaretli. gerçi her ustanın farklı bir yoğurt yemesi vardır ama...![]()
sağol arkadaşım başarılarının devamını dilerimlecturer19 arkadaşım yukarda yazdığın hatalar bu yok sadece kamerada dokunmatikte deyil yan tuşu ile çekim yapıyorsun oda mecburiyete çünkü kameraya bazı modlar kulanmak zorundayız ve dokunmatik mecburen öyle oluyor ama diyer saydıklarının hiç birini göremedim dosya yöneticisinde müzik normalde dinlemez deneme amaçlı müzik açılır ama geri yaptığında zaten menüye gider bu bir hata deyil c6 tabanlı fw ler böyle ama bu fw de açıkçası bunu denemedim geriye kalan diyer saydıklarının hiç biri bunda mevcut deyil bu fwde pil mükemel gidiyor bunu belirteyim özelikle denedi
artık denemediyimiz fw kalmadı ama şunu diyebilirimki şu ana kadarki en sorunsuz fw emeyin için sağol kardeş
örneğin "emeyine sağlık, beyendiy için vs" imla yanlışınız var düzeltin demek değil maksadım yanlış anlamayın. Dikkatimi çekti sadece