KomiserMemoli_12
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben Xp kurulmaz demedim ki kuruluyor ama stabil veya düzgün kullanamazsın çünkü emülatörün çok geliştirilmesi lazım. İnternet olayının olabileceğini zannetmiyorum çünkü internetteki kaynaklarda bochs emülatörü için internete girmeyle ilgili herhangi bir konu bulunmuyor. Başka bir emülatör daha var onda denerim internet olayını ama o emülatör bochs'tan çok daha yavaş çalışıyor.
Ekleyince Discovery Elite'de deneyip yorum yaparım.
98 sorunsuz calışıyorWindows 98 eklenmiştir konuya deneyebilirsiniz. Windows 2000'i kurmaya çalışıyorum onu da hallettikten sonra ekleyeceğim.
98 sorunsuz calışıyor
Internet sorunu nu cozebilirmisin maxx bu arada ben mesut kardes... ellerin dert gormesin. 2000ve ya 98 cikinca haber at ozelden takib ediom.
Bu arada ben galaxy i9505 s4 e kurdum.
Windows 2000 kurulumu tamamlandı test edip konuya ekleyeceğim.
Windows 98'i konuya ekledim birazdan da Windows 2000'i test edip ona göre konuya dahil edicem. Windows Xp yi ancak yarın konuya ekleyebilirim eğer olursa Windows Vista bile deneyebilirim.
Windows 2000'i telefonda çalıştıramadım Windows ME ile Xp kurucam onları eklerim konuya. Windows 2000 çalışıyor ama çok yavaş isterseniz yüklerim çalışan emülatör ile birlikte.
Maxxx su video ya bakarmisin xp kurulumu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Max ellerin dert gormesin))
İnternet olayını çözdün mü kardeşim ?Kardeşim bu videoyu da biliyorum ben bu tür işlere çok meraklı olduğum için internette ne var ne yoksa yaladım yuttumWindows 2000 i çalıştırmayı başardım ama çok yavaş ve çok geç açılıyor. Windows Xp olayına girmeye pek niyetim yok cidden zaman kaybı. Ama Windows 95 ve Windows 98'in hem sesini çözdüm hem de grafik sürücüsünü kurdum şimdi 24 bit'e kadar destekli bir sürücü kurulu ve sesi de çalışıyor. Benim telde Windows 95 canavar gibi çalışıyor şu anda. Hem sesi çıkıyor hem de 24 bite kadar renk desteği var. Windows Xp'yi çok istiyorsanız kurmayı denerim ama inanın uğraşmama değmeyecektir. Ben size temiz ve süper hızlı çalışan Windows 95 ve Windows 98 ekleyeyim millete hava atarsınız
İnternet olayını çözdün mü kardeşim ?
Eyvallah kardeşim.... Bakalım ace 2 kasacak mıSes ve ekran kartını ayarladım başka bir emülatörde gayet güzel çalışıyorlar. İnternete girme olayına da bakıcam. Şu anda en hızlı ve stabil çalışanı Windows 95. Hem ses çalışıyor hem ekran kartı sürücüsü kurulu. En kısa zamanda da internet olayını çözücem.
Eyvallah kardeşim.... Bakalım ace 2 kasacak mı
İnsanın elinde Ace 2 varsa Allah o insana sabır versinValla kardeşim en düşük sistem özelliklerini söyledim Ace 2 de çalışır tabii ki ama ne kadar hızlı çalışır orasını bilemicem.
Ses ve ekran kartını ayarladım başka bir emülatörde gayet güzel çalışıyorlar. İnternete girme olayına da bakıcam. Şu anda en hızlı ve stabil çalışanı Windows 95. Hem ses çalışıyor hem ekran kartı sürücüsü kurulu. En kısa zamanda da internet olayını çözücem.
Kardeş bu sdl yi illa tel hafızasına mı atıcaz hafıza kartı olmaz mı ?
Telin hafızası zaten 1,1 GB :P3 tane emülatör var. Benim verdiğim emülatörde Windows'u çalıştırabilmen için telefon hafızasına atman gerekiyor malesef. Bende çok denedim hafıza kartını okutmayı ama hafıza kartından görmüyor.
Şu win95 e tel hafızasını veya sdcardı tanıtmanın bir yolu varmı
Arch linux filan kurabilmen için telefonun rootlu olması gerekiyor onlar emülatör değil doğrudan telefona kurup kullanıyorsun android gibi. Ubuntu'nun akıllı telefonlar için yaptığı işletim sistemi var mesela. Telefonum Samsung Galaxy Grand Neo. 8 gb telefon hafızası var ama bana 5 gb yer bırakıyor her ne hikmetse. İnternet olayını çözsem bile Windows 98 üzerinden ne kadar sağlıklı internet kullanabileceksin ki. Facebook'a girmeye kalksan windows kitlenirMax kardes interneti de cozersen 10 numara olur aga. Bir de google play de linux kurulumu icin arch linux var hic kullandinmi ayrica sendeki tel nedir. Tesekkurler.
Telin hafızası zaten 1,1 GB :P
%30 u zaten kullanılıyor boşta 600 -700 mb felan kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?