Yeni Androidli Cihaz Alacağım Max 1000 TL Tavsiye Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hotlock

hotlock

Üye
galaxy s plus ın s dann farkı sadece ekrann amoled olmasımı ?

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
galaxy s :oke:

Waveman

Waveman

Üye
Galaxy s de flash yok ve güncellenemiyor bildiğim kadarıyla optimus blackde hızı yüksek olmasına rağmen internette bii çok video izledim çoğunda kasıyordu en uygunu neo

goblet

goblet

Üye
Arkadaşım ne yaptın bilmiyorum ama neo v yi aldığım siteye mesaj atıp iade etmek istediğimi belirttim. İnşallah bir aksilik çıkmazda sorunsuz iade ederim. Sadece teknik özelliklerine bakarak ilk defa bir ürün altım malesefde ağzım yandı. Para iadesi yapılabiliğrse htc veya samsungdan şaşmayacağım. Evet işlemci ve donanımda önemi fakat cihaz kasa yapısı işletim sisteminin üstündeki kullanıcı arayüzü kullanım rahatlığı, menü yapısı görselliği bunlar daha önemli. Eğer istediğim fiyatlarda bulabilirsem sense arayüzünü çok aradığım için htc yok eğer bulamazsamda samsung alacağım. Sanada tavsiyem telefonları karşılaştırırken sadece teknik donanımına bakma mümkünse eline al 1-2 gün kullan sonra karar ver.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
xperia neo

raikirin

raikirin

Üye
Xperia Neo'nun web tarayıcısının flash içerikli sitelerdeki performansını kontrol etmeni öneririm.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Karar verdim.Biraz daha biriktirip Desire S veya Incredible S alacağım.

llovell

llovell

Üye
HTC 3d al 250 lira daha koy ama bana sorarsan HTS SENSETİON XE AL DERIM Bİ KERE AL kac yıl kullanırsın bılmem

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
o fiyata alabileceğin en iyi telefon galaxy s

navti

navti

Üye
samsung galaxy w(onder) 1.4 ghz işlemci diğer özellikleri de iyi yeni çıktı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt