Yeni Androidli Cihaz Alacağım Max 1000 TL Tavsiye Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Yeni Androidli Cihaz Alacağım Max 1000 TL Tavsiye Lütfen...
Arkadaşlar anlattığım gibi bütçem max 1000 TL.Aklıma yatan 3 cihaz var.

Sony Ericsson Xperia Neo
LG Optimus Black
Samsung Galaxy S

Ben bunların arasından Galaxy S'i uygun gördüm.Sizin düşünceleriniz nedir?

Telefonla sık sık oyun oynayacağım,internete gireceğim.Fotoğraf fazla çekmem.Müzik de fazla dinlemem.

kaptanblack1

kaptanblack1

Üye
ben htc 3d al derim ama 2. el temiz kutulu faturalı garantili al derim sonyler ne hikmetse 3 tane kullandım hepsinde 1 1.5 günü geçmiyor batarya bide lg 3d olabilir

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy s :)

Emre-45

Emre-45

Üye
Sony Ericsson Xperia Neo

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Kesinlikle Optimus Black ;) Bende onu düşünüyorum elime aldım incele incele bitmiyor kalitesi çok iyi. Opt. Black ı olan adamlarlada konuştum acayip memnunlar.

Artles

Artles

Üye
Bende düşünüyorum HTC kafama çok yatıyor.
HTC Desire HD ve HTC EVO 3D alıcam oyun uygulama ve görsellik için alıcam müthiş telefonlar gerçekten galaxy s hiç düşünmedim

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S.Lg ye falan hiç bulaşma arayüzü çok kötü.onun yerine SE Neo V ye bakabilirsin.

muayyercom

muayyercom

Üye
HTC evo değilde, sensation xl al derim, HTC diğerleriyle kıyas edilmez

Türe

Türe

Üye
galaxy s ;)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Galaxy S.Lg ye falan hiç bulaşma arayüzü çok kötü.onun yerine SE Neo V ye bakabilirsin.

Evet.LG'nin arayüzü kötü ve takılmalar çok fazla.Telefonu root felan atmadan kullanacağım için sıkıntı olsun istemiyorum.

SE Xperia Neo'yu inceledim gerçekten güzel cihaz ama Super AMOLED ve 4" beni cezbediyor.Galaxy S'i daha bulamadım biryerde.Bulursam inceleyeceğim.

bosnags

bosnags

Üye
Öncelikle merhaba dostum...Sana tavsiyem Sgs olacak ama daha iyi telefonlarda var örneğin samsung galaxy w...Hem touchwiz 4.0 var hem de yeni bir telefon.Lg ve Sony ye hiç bulaşma derim.Lg ve Sony nin arayüzleri çok itici...

----------Eklendi @ 13:21:27 ---------- Yazıldı @ 13:19:47 ----------

samsung galaxy s i bulmak biraz zor olabilir çünkü; artık samsung galaxy sl satışa sunuldu onun yerine..

PriZm

PriZm

Üye
Öncelikle merhaba dostum...Sana tavsiyem Sgs olacak ama daha iyi telefonlarda var örneğin samsung galaxy w...Hem touchwiz 4.0 var hem de yeni bir telefon.Lg ve Sony ye hiç bulaşma derim.Lg ve Sony nin arayüzleri çok itici...

samsung galaxy s i bulmak biraz zor olabilir çünkü; artık samsung galaxy sl satışa sunuldu onun yerine..

SL,S den daha kötü bir model bu nasıl bir satış politikası?:nono:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

Galaxy W'ye baktım ama satılmıyor hiçbir yerde.Daha doğrusu Galaxy S'de yok biyerde.

hotlock

hotlock

Üye

Kesinlikle arkadaşa katılıyorm . özellkle lg optms black ı hiç beğenmedim menüsü çok kötü .

goblet

goblet

Üye
htc tavsiye ederim birkaçgün önce htc wildfire s den SE xperia neo V ye geçtim. Htc yi bırakmamın tek nedeni telefon ana hafızasının az olmasıydı. İşlemci yazılım desteği ve telefon hafızası olarak xperia daha güçlü fakat arayüz ve dış tasarım olarak hiç beyenmedim. Açıkcası htc yi mumla aramaya başladım.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
htc tavsiye ederim birkaçgün önce htc wildfire s den SE xperia neo V ye geçtim. Htc yi bırakmamın tek nedeni telefon ana hafızasının az olmasıydı. İşlemci yazılım desteği ve telefon hafızası olarak xperia daha güçlü fakat arayüz ve dış tasarım olarak hiç beyenmedim. Açıkcası htc yi mumla aramaya başladım.

Kardeş yanlız o fiyata uygun HTC yok.Bende biliyorum HTC kalitesini ama...:bilmm

hotlock

hotlock

Üye
desire hd tavsiye ederm sana sıfır alacaksan 1200 tl civarnda fakt. ikinci el garantilileri var uygun bi fiata bulablrsn. cihazı aldğmdan beri pc yi açmıyorm grçktn inanılmaz bi cihaz kesnlkle pişman olmazsn.

omer.1310

omer.1310

Üye
bende 1000 tl civarında bi cihaz almak istiyorum biraz araştırdım nedense htc den başkası hoşuma gitmedi fiyatı o civarda olan desire s ve incredible s var biraz daha geçerim bu fiyatı diyorsan htc evo 3d var ama bence 4" den sonrası biraz kaba geliyo bana o yüzden ben incredible s almaya karar verdim en kısa zamanda alcam inş tavsiye ederim...

bosnags

bosnags

Üye
Doğru söylüyorsun galaxy w yi bulmak biraz zor..ben alacaktım ama teknosanın ana deposundan satış yapamıyoruz demişlerdi.Ürün mağazada yoktu yani.Bir önceki mesajda ise galaxy sl yi çıkarmaların nedeni super amoledli telefon üretme açısından samsung sıkıntı çekiyor.Tabi sgs daha iyi teldi.Ama sg sl de fena değil:) sana tekrar bir önerim var bütçeni biraz daha zorlarsan samsung galaxy s plus alabilirsin.O aralarından en iyisi..----------Eklendi @ 18:02:32 ---------- Yazıldı @ 18:00:06 ---------es

----------Eklendi @ 18:05:27 ---------- Yazıldı @ 18:02:32 ----------

ForeverAlone";4208916][COLOR=Black][B] Galaxy W'ye baktım ama satılmıyor hiçbir yerde.Daha doğrusu Galaxy S'de yok biyerde.[/B][/COLOR][/QUOTE] [URL="http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i8150-galaxy-w/productDetails.aspx?productId=telcepsami8150w&categoryId=371946' Alıntı:
Samsung i8150 Galaxy W - Telefon - Hepsiburada.com[/URL] burada mevcut internetten alışverişe güveniyor ve yapıyorsan buradan alman mantıklı..hepsiburada son derece güvenilirdir belki biliyorsundur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt