Yeni Aldım. N73 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semih1404

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Aldım. N73 Yardım
Arkadaşlar 2-3 gün önce düz n73 aldım. Bir iki sorum var. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Kendimde olan 512 Mb. hafıza kartını taktığımda 90 şarkının sadece 35 tanesi gösteriyor. Parça listesine girdiğimde ilk önce çalacak gibi oluyor sonra kırmızıya dönüyor

Bir de arkadaşlar temayı yüklüyorum ama uygulamak için temayı bulamıyorum. Bütün klasörlere baktım yok. Nerede olabilir? Yüklerken hafıza kartını seçiyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Müzikçalara gir müzikleri açmadan seçeneklerden müzi kitaplığını yenile de yüklediğin temalarda temalara gir orda olması gerek

semih1404

Üye
    Konu Sahibi
cevabın için saol. Müzikçalarda güncelle dedim. Yine aynı. Eklenen parça 0 kaldırılan parça 0. Yüklediğim temalar da temalarda yok. Benim telin sürümü eski. V 3.0638.0.0.2 RM-133 güncelleme yapacağım ama usb kablosunu bulamadım

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Versiyon çok eski bu yüzden de olabilir güncellersen çok iyi olur kolay gelsin

semih1404

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugun dku-5 usb kablo aldım güncelleme için. Bütün driverlerini ve sürücülerini yükledim ama bilgisayar telefonu görmüyor. Kabloyu bağladığımda hem telefonda hem de bilgisayarda hiçbir belirti yok. Sorunum ne olabilir? Telefonun usb yuvası sağlam. Kulaklığı filan çalıştırıyordu. İyi günler.

semih1404

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorun koblodaymış. Aldığım yer yanlış kablo verdim dedi özür diledi. Orjinal kablosunu verdi. Sorunum ortadan kalktı. Şu anda benim telin sürümü 4.0735.3.0.2 bu en güncel sürüm mü ? teşekkürler

semih1404

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonumun sertifika hatasından bıkıp hack yapmak istemiştim. Ancak telefonuma bu hack programlarından hiçbirini yüklemedi. Telefonumun sürümü 4.0735.3.0.2 . Güncellemek için girdiğimde sürümünüz güncel diyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

ArslanArif

ArslanArif

Üye
secman v1.1 i yükle srtefika hatası vermez n73 ün en güncel sürümü 4.08 kardeşim

semih1404

Üye
    Konu Sahibi
nokia software updater ile güncelleme yapmak istediğimde sürümümün güncel olduğunu söylüyor. Nasıl güncel sürüme yükseltebilirim?

mahmud0571

mahmud0571

Üye
benim tavsiyem bence direk servisine götür hiç uğraşma bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt