[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
En azından ilk testerlar biz olduk :-)

hangi kodun eklenmesi gerektiğini belirten biziz
kerneli derleyen biziz
brick ihtimaline rağmen bile olsa yinede kerneli deneyen biziz

en azından bir credit'i hakettik :D

• Beğen
Tepkiler: Otroligt, bayfeat, ONUR5544 ve 4 diğerleri

genco15

genco15

Üye
wonderın boyle rahatladıgına gordum ya helal olsun walla sır modred ve lafactorial telefon nirvanaya ulamak uzere :D

• Beğen
Tepkiler: Mücteba, kosovali41 ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
ADC team'e rakip olarak Ancora Development Team :)
Neden olmasın :)

takım üyeleri:
-Lukas Krotovic
-Ben
-Hakam ElAssouad
-Randy Ahmad

takımın şuanki projelerinden bahsedeyim:

Lukas yeni bir rom platformu oluşturmaya çalışıyor(saf android üstüne kurulu diğer platformlara cm,pa,slimrom rakip)(bu adam aşırı bilgili cidden. şuan gerrit sistemi oluşturmaya çalışıyor aynı şunun gibi
Hakam Wonder'a Ubuntu touch OS portlamaya çalışıyor
Ben beni biliyosunuz zaten :) kernel,omni..
Randy kaynaktan cm11 derlemeye çalışıyor(üstüne ek birkaç experimental değişikliklerle birlikte)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness, reckless86, ali.clay ve 6 diğerleri
aJHier

aJHier

Üye
Bence iyi Projeler Çıkabilir.İçinde sen oldugun için diyorum usta.
ayrıca Omni Rom'unuda merak ediyorum nasıl olucak diye.

lavasoft95

Üye
İnternet üzerinden c veya c++ öğrenilebilir mi @sir mordred hocam ? Öğrenilirse tüm yazımı harcayıp size destek olabilirim.

aJHier

aJHier

Üye
@sir mordred Usta Chris 'in paylaştıgı yeni Test Build olan k'kernel nedir tam olarak?

alieroglu04

alieroglu04

Üye
ADC team'e rakip olarak Ancora Development Team :)
Neden olmasın :)

takım üyeleri:
-Lukas Krotovic
-Ben
-Hakam ElAssouad
-Randy Ahmad

takımın şuanki projelerinden bahsedeyim:

Lukas yeni bir rom platformu oluşturmaya çalışıyor(saf android üstüne kurulu diğer platformlara cm,pa,slimrom rakip)(bu adam aşırı bilgili cidden. şuan gerrit sistemi oluşturmaya çalışıyor aynı şunun gibi
Hakam Wonder'a Ubuntu touch OS portlamaya çalışıyor
Ben beni biliyosunuz zaten :) kernel,omni..
Randy kaynaktan cm11 derlemeye çalışıyor(üstüne ek birkaç experimental değişikliklerle birlikte)
Hocam sizi tebrik ederim yine hızınıza yetişilmiyor. Sizin elinizden çok iyi projeler çıkacağına eminim. Diğer rakiplerinizin işi zor gibi görünüyor. :D

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar en sonki kerneli atıpta kamerasının hatasını çözen varmı ben atıcam karasız kaldım deneyenlerden haber bekliyorum......

BurkaySamet

Üye
@sir mordred Hocam şu soruna bi el atsanız :)

ONUR5544

ONUR5544

Üye
murat_3230

murat_3230

Üye
kamera durdu diye hata veriyo....... böle bi şikayet kimsede yokmu....

aJHier

aJHier

Üye
Kamera sorunsuz calisiyor.
480p vide cekiyir ve oynatiyor, resimde.cekiyor.
Ama kamerayi 720 p ye alirsaniz kamera hata veriyor. Zaten 720p devre disi son kernelde 400 mb oldugu icin.

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Kamera sorunsuz calisiyor.
480p vide cekiyir ve oynatiyor, resimde.cekiyor.
Ama kamerayi 720 p ye alirsaniz kamera hata veriyor. Zaten 720p devre disi son kernelde 400 mb oldugu icin.
bende v2 kurulu 395 mb olan. 720p de cekip oynatiyor 480p de herhangi bir durma hatasi vermedi. Google camera ile deneyin bide isterseniz...

FatıhOztrk

FatıhOztrk

Üye
:confused::confused::confused:
bende v2 kurulu 395 mb olan. 720p de cekip oynatiyor 480p de herhangi bir durma hatasi vermedi. Google camera ile deneyin bide isterseniz...
google camerada da aynı sıkıntı var , dediğiniz gibi önce fotoğraf cekip sonra video cekeyim dedim kamera durduruldu hatası verdi. Direk videoya gecip denklanşöre basınca hata vermiyor ama tepkisiz kalıyor

FatıhOztrk

FatıhOztrk

Üye
Onur kardeşim sende cm11 son sürüm mü kurulu ?

BurkaySamet

Üye
Trim desteği bir tek bende mi çalışmıyor?

Üst Alt