lafactorial
Üye
Olur.ben şu an 392 kernelin içindeki buildi 4.43 buildle değiştirdim en sonda hakanın vermiş olduğunu ekledim flashlıyım mııı..
Olur.ben şu an 392 kernelin içindeki buildi 4.43 buildle değiştirdim en sonda hakanın vermiş olduğunu ekledim flashlıyım mııı..
bende khan kernel 120-90 arasındaydı hep en bu kernelde 170-130 arasın boşta ram varYeni kernel biraz fazla ram kullaniyor sanki.
Khan kernelde bos ram 170-200 arasiydi ama yeni kernelde 130-170 arasi , acaba neden??

bende kamera durdu hatası varSir Mordred usta eline sağlık kernel gercekten çok iyi ama video cekme de sıkıntı sadece bende mi var :/
handi romu kullamıyorsun hocam ?Zamanla sorunlar giderilir
Ksm'yi kapatıp deneyin. Sir mordred usta xda da belirtmisti Ksm videoda sorun cikarabiliyor diye. SaygilarSir Mordred usta eline sağlık kernel gercekten çok iyi ama video cekme de sıkıntı sadece bende mi var :/
kernelin yeni sürümünde ksm yok ki , önce ki versiyonunda kaldırıp denedim yine olmadı. Darkcm kullanıyorum onunla bi alakası var olabilir mi ?Ksm'yi kapatıp deneyin. Sir mordred usta xda da belirtmisti Ksm videoda sorun cikarabiliyor diye. Saygilar
yeni sürümü bilmiyorum kardesim. @sir mordred ustam bi baksın. Saygilarkernelin yeni sürümünde ksm yok ki , önce ki verdiyonunda kaldırıp denedim yine olmadı. Darkcm kullanıyorum onunla bi alakası var olabilir mi ?
perfonmace conrol onunla dene oluyorv2'yi kurdum ellerine sağlık kardeşim. Trim çalışıyor.
Yalnız başlangıçta ayarla'yı işaretlememe rağmen resetten sonra ondemand'a dönüyor. Nasıl ayarlayabiliriz bunu bir fikri olan var mı?
Sorununu nedenini biliyorum kodlarda ufak bir değişiklikle sorun çözülür. Oğuzhan gelince halleder.kernelin yeni sürümünde ksm yok ki , önce ki verdiyonunda kaldırıp denedim yine olmadı. Darkcm kullanıyorum onunla bi alakası var olabilir mi ?
Yeni kernel biraz fazla ram kullaniyor sanki.
Khan kernelde bos ram 170-200 arasiydi ama yeni kernelde 130-170 arasi , acaba neden??
boş ram hiç bi zamn 130 larda durmaz.3parti uygulamaların gösterdiği ram doğru değildir.gerçek boş ram ı öğrenmek için terminele free yazman yeterliYeni kernel biraz fazla ram kullaniyor sanki.
K^Kernel bütün özelliklerini içerip 2 ghz, trim ve 395mb ram.bu adam bi harikaUykusuz geceler...
kerneli güncelledim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
değişiklikler içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
overclock istemiştiniz 2.0 ghz ekledim
biraz uyuma vakti
hayırlı geceler arkadaşlar(yada hayırlı sabahlar mı demeliyim)
Abi cok iyisin 2.0 ile performans tavanUykusuz geceler...
kerneli güncelledim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
değişiklikler içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
overclock istemiştiniz 2.0 ghz ekledim
biraz uyuma vakti
hayırlı geceler arkadaşlar(yada hayırlı sabahlar mı demeliyim)
En azından ilk testerlar biz olduk :-)Arco TRİM desteğini ekledi (bir sonraki sürüm TRİM destekli gelecek )Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Umarım benide credit listesine ekler hehe..... tabikide böyle birşey beklemiyorum sadece şaka yapıyorum ama şaka maka TRİM'i bu cihaza biz getirdik
gurur duydum![]()