kosovali41
Üye
İşte tam aradığım gapps. Arkada saçma sapan bir sürü eklentisi çalışıyor diğerlerinin. Ellerin dert görmesin kardeşim saolasın![]()
Rica ederim kardeşim ben link verdim sadece, teşekkürleri şöyle alıyoruz --> @sir mordred

İşte tam aradığım gapps. Arkada saçma sapan bir sürü eklentisi çalışıyor diğerlerinin. Ellerin dert görmesin kardeşim saolasın![]()

1.yol=G-wonder romBu telefonda Fifa'yı 0 kasmayla oynayabilmenin bir yolu yok mudur arkadaş ya
Çünkü o zip dosyasının içinde build.prop var.O da muhtemelen 4.4.2 romun build.propu o yüzden öyle oldu.hocam bişey soracağım ben 395 ramlı kerneli yükledikten sonra android sürümüm 4.4.3 ten 4.4.2 ye düştü bu nasıl olabilir hala çözemedim

Çünkü o zip dosyasının içinde build.prop var.O da muhtemelen 4.4.2 romun build.propu o yüzden öyle oldu.![]()
Ac buildi yaz 4.4.2 olan yere 4.4.3anladım build.prop dosyasını değiştirebilir miyiz peki?

Ac buildi yaz 4.4.2 olan yere 4.4.3![]()

Sen şöyle yap; 4.4.3 build.prop dosyasını tekrar geri yükle sonra şu satırları ekleonu biliyorum da başka bir kod değişikliğinde sorun çıkar mı diye söyledim![]()
Site calismam bitince insallahAbi senden yeni bi çalışma bekliyoruz
Sen şöyle yap; 4.4.3 build.prop dosyasını tekrar geri yükle sonra şu satırları ekle
# Use ION uncached buffers for video recording and video playback
persist.camera.mem.usecache=0
persist.video.mem.usecache=0
İnşSite calismam bitince insallah
burak kardeşim nasıl yaptım 4.4.3 ü detaylı anlatırmısın banda....teşekkürler hakan
burak kardeşim nasıl yaptım 4.4.3 ü detaylı anlatırmısın banda....
önce romun kendi build.prop dosyasını kopyala sonra oğuzhanın 395mb ramli kernelini flashla sonra kopyaladığın build.prop dosyasını tekrar yapıştır en son da hakan'ın yazdığı kodları aşağıya yaz kardeşim tamamdır anlatınca uzun gibi oldu da basit aslında![]()
aynen öyle hepsini kopyala en alta yapıştır bu arada ksm yi kapatmazsan video oynatma ve çekme özelliği çalışmayabilir oğuzhanın kerneli kurduysanpeki hakanın yazdığı isimleri olduğu gibi buildin içine yapıştıracaz en son..
şimdi kardeşim bende şu an 392 kernel kurulu sırası ile kendi buildini masasüstüne aldım.tekrar 392 kerneli 4.4.3 ün büildi ile değiştirip flashlasam olmaz mı....Sen şöyle yap; 4.4.3 build.prop dosyasını tekrar geri yükle sonra şu satırları ekle
# Use ION uncached buffers for video recording and video playback
persist.camera.mem.usecache=0
persist.video.mem.usecache=0
acilll yardım.....şimdi kardeşim bende şu an 392 kernel kurulu sırası ile kendi buildini masasüstüne aldım.tekrar 392 kerneli 4.4.3 ün büildi ile değiştirip flashlasam olmaz mı....
şimdi kardeşim bende şu an 392 kernel kurulu sırası ile kendi buildini masasüstüne aldım.tekrar 392 kerneli 4.4.3 ün büildi ile değiştirip flashlasam olmaz mı....

şimdi kardeşim bende şu an 392 kernel kurulu sırası ile kendi buildini masasüstüne aldım.tekrar 392 kerneli 4.4.3 ün büildi ile değiştirip flashlasam olmaz mı....
acilll yardım.....![]()