[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

reckless86

reckless86

Üye
  • Beğen
Tepkiler: alieroglu04 ve lafactorial
aJHier

aJHier

Üye
Darkcm nin yeni surumude ciksa onunla kursak .p

• Beğen
Tepkiler: fecral
lafactorial

lafactorial

Üye
Darkcm nin yeni surumude ciksa onunla kursak .p
Çıkacak da ufak tefek problemler var onları halletmeye çalışıyorum. Onun için bana arco cm11 browser.apk lazım. Romu komple indirmeyeyim dedim kullanan varsa gönderebilir mi acaba?

aJHier

aJHier

Üye
Usta bkle atiyrm hemen.

BurkaySamet

Üye
Ben uzun süredir takip etmiyordum forumu bugün girdim gerçekten çok iyi iş çıkarmışsınız tebrik ederim hocam.
Benim birkaç sorum olacak. CM11 son sürümü mü kullanıyorsunuz? Ve sadece CM11 son sürümü kurup sonra da kerneli kurmam yeterli olacaktır değil mi başka bir şey yapmama gerek var mı? Cevaplayan olursa çok sevinirim :tşk:

lafactorial

lafactorial

Üye
Ben uzun süredir takip etmiyordum forumu bugün girdim gerçekten çok iyi iş çıkarmışsınız tebrik ederim hocam.
Benim birkaç sorum olacak. CM11 son sürümü mü kullanıyorsunuz? Ve sadece CM11 son sürümü kurup sonra da kerneli kurmam yeterli olacaktır değil mi başka bir şey yapmama gerek var mı? Cevaplayan olursa çok sevinirim :tşk:
Ben DarkCM kullanıyorum.
Evet CM11 son sürüm ve kernel yeterli olacaktır.

aJHier

aJHier

Üye

• Beğen
Tepkiler: lafactorial
Mücteba

Mücteba

Üye
nasıl 8200 aldı
overlock falanda yok ?
Telefonu buz dolabina koydum 10 dk sonra aldim antutu olctum ama ondan sonraki skorlar hep dusuk geldi zaten telefonda hic yluygulama yok direk en bastan kurup olctum

Üst Alt