[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
TsTE="sir mordred, post: 7089095, member: 2495073"]395 mb ram herşey çalışıyor(720p video kaydı bile :))

biraz geç oldu linki vermem ama vaktim yoktu :)

Link: [/QUOTE]
Tsk usta deniyorum suan
395 mb ram herşey çalışıyor(720p video kaydı bile :))

biraz geç oldu linki vermem ama vaktim yoktu :)

Link:
:tşk: usta deniyorum oyun performansinda baya artis oldu

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Kamerada 720p video çekiminide denermisiniz arkadaşlar emin olmam lazım

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK- ve Mücteba

emrah166

Üye
Cm11 0528 e kurabiliriz degil mi?

emrah166

Üye
Saol :) trim destegi var mi?

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Kamerada 720p video çekiminide denermisiniz arkadaşlar emin olmam lazım
Hocam ben denedim video cekmiyor senin paylastigin kerneldenv3 kullaniyordum sorun yoktu ama bu kernelde video cekemiyorm (romu bastan temiz kurdum)

kosovali41

kosovali41

Üye
Hocam ellerine sağlık. Ram artışı hem sosyal programlarda hem de oynadığım oyunda (Candy crush, kernelden önce her zaman oyuna girerken ilk bi donma olurdu o olmadı bu sefer) gerçekten performans artışı sağladı, bu bariz bir şekilde belli oluyor cihaz resmen rahatladı. Yalnız şöyle bir problem var; kamerayı açtığında direk video çekersen problem yok, fakat kamerayı açıp önce bir resim çekip ardından video çekmeye geçince telefondan bir ses geliyor (sistem sesi değil, cihazın içinden) sonra kamera durduruldu hatası veriyor. Açınca tekrardan güzel güzel çalışıyor. Yanlış anlaşılmasın bu büyütülecek bir sorun değil, sadece geri bildirim yapmak istedim. İki kez kurdum, kurulumlardan önce ve sonra wipeleri yaptım.

• Beğen
lafactorial

lafactorial

Üye
Hocam ellerine sağlık. Ram artışı hem sosyal programlarda hem de oynadığım oyunda (Candy crush, kernelden önce her zaman oyuna girerken ilk bi donma olurdu o olmadı bu sefer) gerçekten performans artışı sağladı, bu bariz bir şekilde belli oluyor cihaz resmen rahatladı. Yalnız şöyle bir problem var; kamerayı açtığında direk video çekersen problem yok, fakat kamerayı açıp önce bir resim çekip ardından video çekmeye geçince telefondan bir ses geliyor (sistem sesi değil, cihazın içinden) sonra kamera durduruldu hatası veriyor. Açınca tekrardan güzel güzel çalışıyor. Yanlış anlaşılmasın bu büyütülecek bir sorun değil, sadece geri bildirim yapmak istedim. İki kez kurdum, kurulumlardan önce ve sonra wipeleri yaptım.
Ramin biraz düşürülmesi gerekli bu sorunun hallolması için.Fazla değil 2 mb kadar falan yeterli olur sanırım.

• Beğen
Tepkiler: kosovali41
Otroligt

Otroligt

Üye
Ramin biraz düşürülmesi gerekli bu sorunun hallolması için.Fazla değil 2 mb kadar falan yeterli olur sanırım.
Kardesim dün senin ROM unu telefonuma kurdum verdiğin kerneli de yükledim. Şuanda telefonu kullanıyorum uygulamalarımı kurdum. Bu kerneli direk kursam sorun yaşarmıyım yoksa romla birlikte baştan mı kurmalıyım?

lafactorial

lafactorial

Üye
Kardesim dün senin ROM unu telefonuma kurdum verdiğin kerneli de yükledim. Şuanda telefonu kullanıyorum uygulamalarımı kurdum. Bu kerneli direk kursam sorun yaşarmıyım yoksa romla birlikte baştan mı kurmalıyım?
Büyük ihtimalle sorun olmaz ama sen yinede yedek alıp öyle yükle derim ben.

aJHier

aJHier

Üye
720p Çalışıyor.
hatta herşey çalışıyor.
+20 mb da big mem alırsak 415 mb ram'lık bir kernel olabilir elimizde.
Ustalar elinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
720p Çalışıyor.
hatta herşey çalışıyor.
+20 mb da big mem alırsak 415 mb ram'lık bir kernel olabilir elimizde.
Ustalar elinize sağlık
+1 temiz kurulumla butun video uygulamalari calisiyo

• Beğen
lafactorial

lafactorial

Üye
Antutu sevenler bi benchmark alın bakalım ne kadar fark ediyor :)

• Beğen
Mücteba

Mücteba

Üye
  • Beğen
Tepkiler: lafactorial
lafactorial

lafactorial

Üye
Arco nun cm11 ini kullanan biri yandex diskten stock browser ile dosya indirmeyi deneyebilir mi?

Üst Alt