Yeni tema motoru bize birçok şeyi kişiselleştirmemize izin veriyor örneğin ikonlar,boot animasyonu falan, yeni temaların,ikonların kullanımı için muhtemelen ikon,tema paketleri indirmek lazım fakat şuan nerden indirileceği konusunda bir fikrim yok gerçekten
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbugun guncellenmis yenilikler nelere acaba ben anlamadimda sir hocam
Trim destekli en son cikan khan kernel mi yoksa bu kernelimi tavsiye edersiniz?Linux kernel güncellemeleri uygulanmış(3.4.xx)
Ve arconun son kernel değişiklikleri uygulanmış
Trim destekli en son cikan khan kernel mi yoksa bu kernelimi tavsiye edersiniz?
Bu iyi oldu hocam saolunTrim destekli kernel şuan en son cm11 sürümüyle(5/21) uyumlu değil o yüzden yüklemeyin

Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam.Hmm adreno 2xx grafik kartına sahip olupta android 4.4 kitkat güncellemesini alan bir başka telefon: droid razr hd
Adreno sürücülerine bir bakalım
Eğer şuanki versiyondan yüksek ise yeni versiyon sürücüleri(versiyon 4) yayınlayabilirim umarım.

Sir mordred hocam trim destekli hakan ve sizin yaptiginiz kernel en son 5/21 ile uyumulu degil dimi
Bndede aynı sorun varhocam ben dun ındırmıstım kernelı kurdum ama bı sıkıntı yok henuz ? bu arada yenı rom da tıtanıum back up toplu işlemler sayfası vs acılmıyor romla alakalı bı sorun mu ?
bende sorun yokOğuzhan sen kaçlık sd kullanıyordun 16lık kaldırmıyor bende 8e döndümOğuzhan sen kaçlık sd kullanıyordun 16lık kaldırmıyor bende 8e döndümBndede aynı sorun var
bende sorun yokOğuzhan sen kaçlık sd kullanıyordun 16lık kaldırmıyor bende 8e döndümOğuzhan sen kaçlık sd kullanıyordun 16lık kaldırmıyor bende 8e döndüm
yenı özelliklerle beraber bildirim cubugunu edıtleyebılcek mıyız ? orjınal s5 gibi yapma sansımız olacak mı ? bence romda kı en buyuk eksık bu
(kurtarma önerileri sunmayın hepsini denedim
odin vs..)
)