[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

stackbyte

stackbyte

Üye
sağolasın kardeşim

ONUR5544

ONUR5544

Üye
Yeni tema motoru bize birçok şeyi kişiselleştirmemize izin veriyor örneğin ikonlar,boot animasyonu falan, yeni temaların,ikonların kullanımı için muhtemelen ikon,tema paketleri indirmek lazım fakat şuan nerden indirileceği konusunda bir fikrim yok gerçekten

Bir kaç ikon paketi denedim. Çalışıyor. Mesela Voxel icon pack.

Herhangi bir sorunla da karsilasmadim. Ama icon paketini uyguladiktan sonra hafif bir performans kaybi oluyor.(yanlıs da algilamiş olabilirim)

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır biraz araştırmadan sonra büyük bir tema arşivi buldum buyrun arkadaşlar güle güle kullanın:

İçlerinden "cyan cobalt" güzele benziyor

T.serdar

Üye
bugun guncellenmis yenilikler nelere acaba ben anlamadimda sir hocam

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
bugun guncellenmis yenilikler nelere acaba ben anlamadimda sir hocam

Linux kernel güncellemeleri uygulanmış(3.4.xx)
Ve arconun son kernel değişiklikleri uygulanmış

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Hmm adreno 2xx grafik kartına sahip olupta android 4.4 kitkat güncellemesini alan bir başka telefon: droid razr hd
Adreno sürücülerine bir bakalım :)
Eğer şuanki versiyondan yüksek ise yeni versiyon sürücüleri(versiyon 4) yayınlayabilirim umarım.

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04
alieroglu04

alieroglu04

Üye
Hmm adreno 2xx grafik kartına sahip olupta android 4.4 kitkat güncellemesini alan bir başka telefon: droid razr hd
Adreno sürücülerine bir bakalım :)
Eğer şuanki versiyondan yüksek ise yeni versiyon sürücüleri(versiyon 4) yayınlayabilirim umarım.
Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam.:)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesajımda demiştim yeni,güncel sürücüler hem grafik performansı artışı getirirler hemde çeşitli grafiksel hata çözümleri getirirler diye..
Yeni kitkat tabanlı sürücüler bazı videolarda oluşan grafiksel hataları çözmüş :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve alieroglu04
merica06

merica06

Üye
Sir mordred hocam trim destekli hakan ve sizin yaptiginiz kernel en son 5/21 ile uyumulu degil dimi

merica06

merica06

Üye
Tamam hocam iyi aksamlar. :)

genco15

genco15

Üye
hocam ben dun ındırmıstım kernelı kurdum ama bı sıkıntı yok henuz ? bu arada yenı rom da tıtanıum back up toplu işlemler sayfası vs acılmıyor romla alakalı bı sorun mu ?

• Beğen
Tepkiler: aJHier
aJHier

aJHier

Üye
hocam ben dun ındırmıstım kernelı kurdum ama bı sıkıntı yok henuz ? bu arada yenı rom da tıtanıum back up toplu işlemler sayfası vs acılmıyor romla alakalı bı sorun mu ?
Bndede aynı sorun var

genco15

genco15

Üye
yenı özelliklerle beraber bildirim cubugunu edıtleyebılcek mıyız ? orjınal s5 gibi yapma sansımız olacak mı ? bence romda kı en buyuk eksık bu

burak_102

burak_102

Üye
Bndede aynı sorun var
bende sorun yokOğuzhan sen kaçlık sd kullanıyordun 16lık kaldırmıyor bende 8e döndümOğuzhan sen kaçlık sd kullanıyordun 16lık kaldırmıyor bende 8e döndüm

stackbyte

stackbyte

Üye
ben 16 gb kullanıyorum sıkıntı yok

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
bende sorun yokOğuzhan sen kaçlık sd kullanıyordun 16lık kaldırmıyor bende 8e döndümOğuzhan sen kaçlık sd kullanıyordun 16lık kaldırmıyor bende 8e döndüm

16 gb sandisk class10 sd kart kullanıyorum bendede sorun yok
yenı özelliklerle beraber bildirim cubugunu edıtleyebılcek mıyız ? orjınal s5 gibi yapma sansımız olacak mı ? bence romda kı en buyuk eksık bu

cm takımının samsung özelliklerini cyanogenmod'a taşıyacağını hiç zannetmiyorum o yüzden dediğin biraz zor(s5 statusbar gibi)
ama cm tabanlı custom romlarla bu özellik eklenebilirarkadaşlar üzülerek söylüyorum ki bugün telefonumu bozdum nası yaptığımı bende anlamadım :((kurtarma önerileri sunmayın hepsini denedim :( odin vs..)
telefonu muhtemelen değiştiricem(ama tamir,garanti olayları olupta telefonu düzeltebilirsem wonder'la kalmaya devam ederim)
wonder'dan ayrılık zamanı geldi muhtemelen(her iyi şeyin bir sonu olduğu gibi :()

sınav haftamda geldiği için artık bu işleri bırakıyorum kendinize iyi bakın beni unutmayın
sör mordırıd

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

Üst Alt