Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz
yukledim cm11 hizlandi ekran daha da parladi yani gozle gorunur fark
sir mordred
Üye
Konu Sahibi
Hmm galaxy s3'ün sprint modeli için kitkat kaynak kodları paylaşılmış 4.4 güncellemesi alıp da adreno 2xx kategoride grafik kartına sahip olan ilk telefon şuan yarın bir bakarım
4.4 tabanında güncel sürücüleri sonunda kullanabileceğiz
Hmm galaxy s3'ün sprint modeli için kitkat kaynak kodları paylaşılmış 4.4 güncellemesi alıp da adreno 2xx kategoride grafik kartına sahip olan ilk telefon şuan yarın bir bakarım
4.4 tabanında güncel sürücüleri sonunda kullanabileceğiz
Evet bakma fırsatım oldu. Bakabildiğim kadarıyla şuan sadece kernel kaynak kodları paylaşılmış o yüzden biraz daha bekleyecez
stackbyte
Üye
yeni sürüm de bir şey yok canım sıkıldı ya yüklemek istiyorum bir şeyler
gwonder_13
Üye
slm a iyi akşamlar arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun maxicep ailesi bu driverleri yükleyipte antutudan test eden oldumu hiç merak ettim
stackbyte
Üye
senin de kandilin mübarek olsun kardeşim. Antutu ya güvenme her zaman farklı sonuç çıkıyor
Bysalih41
Üye
Kesinlikle
gwonder_13
Üye
ama kardeşm hep aynı küsüratta ki rakamlar çıkıyor fark olsada ram a göre değişklk azıck göstryor ynde merak edyom
aJHier
Üye
madridii nin yeni Rom'u Khan kernel ile beraber 8300 almış.
ama Madridii'nin romunda donma sorunları varmış sanırım.
Ben kullandım çok akıcı geldi bana. ama cm11 'e geri döndüm.
madridii nin yeni Rom'u Khan kernel ile beraber 8300 almış.
ama Madridii'nin romunda donma sorunları varmış sanırım.
Ben kullandım çok akıcı geldi bana. ama cm11 'e geri döndüm.
evet.
Ama fenada degil.
Madridii sorunları çözerse güzel bir altarnatif olabililir.
gwonder_13
Üye
Ben darko hocamin son gelistirdigi stok romu kullanıyorum 6700 civarı falan alıyorum ama sarj güzel gidiyor ve performans süper asphalt 7 fifa 2012 ve birçok oyunu donma dan takilmadan oynuyorum ve sırf 3g den dolayı ram değiştirmek istemiyorum ve şu ana kadar kullandigim en stabil rom diyebilirim
lavasoft95
Üye
Bu büyük üstadlar toplanıp ortak bi çalışma yürütseler çok iyi olmaz mı?