[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

Wolf389

Wolf389

Üye
Denemediğim için öneririm yada önermem diye birşey diyemiycem ama ben şuan saf cm11 kullanıyorum gayet iyi diyebilirim
usta saolasın bunu kullanıyım beğenmessem saf cm11 kurarum bide kernel link varmı acaba önerdiğin

genco15

genco15

Üye
Hocam walla muazzam bisey respawnables oyunu cok kasiosu bunu yükledim nerdeyse sıfır kasma ile oynanıyor home tusuna basinca bile kasmio cok tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
merica06

merica06

Üye
Evet sir mordred hocam tavsiye ettiginiz bir kernel varmi saf cm 11 icin

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
Hocam walla muazzam bisey respawnables oyunu cok kasiosu bunu yükledim nerdeyse sıfır kasma ile oynanıyor home tusuna basinca bile kasmio cok tesekkurler

Teşekkürler kardeşim bildirimin için :) pek oyun oynamadığım için yeni sürücülerin oyun performansını ne denli artırdığını bilmiyordum şimdi sayende öğrenmiş oldum tekrar teşekkürler
usta saolasın bunu kullanıyım beğenmessem saf cm11 kurarum bide kernel link varmı acaba önerdiğin

Evet sir mordred hocam tavsiye ettiginiz bir kernel varmi saf cm 11 icin

Khan kernel kullanıyorum şuan gayet iyi görünüyor tavsiye ederim

burak_102

burak_102

Üye
Teşekkürler kardeşim bildirimin için :) pek oyun oynamadığım için yeni sürücülerin oyun performansını ne denli artırdığını bilmiyordum şimdi sayende öğrenmiş oldum tekrar teşekkürler

Khan kernel kullanıyorum şuan gayet iyi görünüyor tavsiye ederim

yeni denenecek bir şey varsa deneyebilirim hocam

• Beğen
stackbyte

stackbyte

Üye
ne oldu Oğuzhan yeni sürücüler olmuyor mu ?

T.serdar

Üye
Yeni surucude google play hatasi aliyorum cozumu varmi oyun vs yuklenmiyor hata veriyor

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
ne oldu Oğuzhan yeni sürücüler olmuyor mu ?

Versiyon 2 sürücüler üzerinde çalışıyorumda 2 tane testbuild yaptım sanada göndermiş olmam lazım pm'den. Denedin mi?
Yeni surucude google play hatasi aliyorum cozumu varmi oyun vs yuklenmiyor hata veriyor

Bu aldığın hatanın sürücüler ile ilgisinin olduğunu düşünmüyorum çünkü sürücüler sadece ekran kartıyla ilgili uygulamayla yada başka birşeyle değil ama yinede ayarlar>uygulamalar playstore'un verilerini temizleyip tekrar uygulama indirmeye çalış

T.serdar

Üye
Versiyon 2 sürücüler üzerinde çalışıyorumda 2 tane testbuild yaptım sanada göndermiş olmam lazım pm'den. Denedin mi?

Bu aldığın hatanın sürücüler ile ilgisinin olduğunu düşünmüyorum çünki sürücüler sadece ekran kartıyla ilgili uygulamayala yada başka birşeyle değil ama yinede ayarlar>uygulamalar playstore'un verilerini temizleyip tekrar uygulama indirmeye çalış
Cok denedim ama olmadi :(

sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
yeni denenecek bir şey varsa deneyebilirim hocam

Pm'den birazdan atarım teşekkürler yardım için :)
Cok denedim ama olmadi :(

Hmm ilginç gerçekten. ben yeni sürücüleri kullanıyorum ama şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım muhtemelen yüklediğin bir uygulama,mod vs bu hataya yol açıyor çünkü teknik olarakta herhangi bir bağlantısı yok maalesef. Son olarak birde cwm'e girip wipe cache ve wipe dalvik cache yaparmısın belki sorununu çözer.

T.serdar

Üye

Hmm ilginç gerçekten. ben yeni sürücüleri kullanıyorum ama şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım muhtemelen yüklediğin bir uygulama,mod vs bu hataya yol açıyor çünkü teknik olarakta herhangi bir bağlantısı yok maalesef. Son olarak birde cwm'e girip wipe cache ve wipe dalvik cache yaparmısın belki sorununu çözer.
Denedim fakat olmadi hocam

stackbyte

stackbyte

Üye
deniyorum şimdi bakalım bende de sıkıntı olacak mı

• Beğen
stackbyte

stackbyte

Üye
test 1 boot oldu paşam :( ikinciyi deneyeceğim şimdisende nasıl çalışıyor ki o ilginç dimi :)

• Beğen
burak_102

burak_102

Üye

Malesef ikisi de boot ekranında kaldı.

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
    Konu Sahibi
android telefonunuzda nokia uygulamaları kullanmak istermiydiniz :)
(symbian,ovi store'daki uygulamaları kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın)

beklemede kalın konu açtım onay için bekliyor

kendinize iyi bakın :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
android telefonunuzda nokia uygulamaları kullanmak istermiydiniz :)
(symbian,ovi store'daki uygulamaları kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın)

beklemede kalın konu açtım onay için bekliyor

kendinize iyi bakın :)
hoca nerde actin konuyu :D

Üst Alt