okudum hocam ama sırf forumda olan konuşmalardan etkılenmeyn dye öyle dedm eleştri olrak kabul edp yolunzdan hedefnzden şaşmayn dye öyle dedm yanlş brşey söyledysem eğer özr dlerm...
Yok kardeşim sana bişey dediğim yok ben sadece ordaki mesajın eleştiri değil hakaret olduğunu belirttim
Ayrıca bütün paylaşımlarımızı,konuşmalarımızı bu forum ile yapıyoruz o sebepten insan ister istemez etkileniyor
sir mordred hocamm salla gitsin gerekli insanların yorumlarına bak sen, biz senin nasıl bir insan olduğunu biliyoruz izlenimlerimiz okadar doğruki bak birçok kişide seni savunuyor seviliyorsun maxcep ailesinde kendine iyi bak bilgine herkez lazım sende bizim Türkish arco'muzsun
sir mordred hocamm salla gitsin gerekli insanların yorumlarına bak sen, biz senin nasıl bir insan olduğunu biliyoruz izlenimlerimiz okadar doğruki bak birçok kişide seni savunuyor seviliyorsun maxcep ailesinde kendine iyi bak bilgine herkez lazım sende bizim Türkish arco'muzsun
Sürücüler sadece grafik performansını değiştirebilir, ram yönetimine bişey yapamaz telefonun kasması ramin boğulmasındanda olur veya cpu'nun gerekli işlem yükünü yeterli olarak karşılayamamasından kaynaklanır eğer arayüzde geçişlerde sorun yoksa sürücüler gayet iyi çalışıyor demektir
Bu takilma problemi cok kisa surede tarih oluyor merak etmeyin khan kernele eklenmis trim destegi ile @sir mordred ve hakan bu takilma prpblemini ortadan kaldiriyor bize dusen gorev destek vermek onlar temeli atmis bize ise binayi insa etmek kaldi yeni rom calismam yakinda