[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Mücteba

Üye
eğer @-Emre hocam isterse onunla bi çalişma yapmak isterim

Tepkiler: -Emre ve gwonder_13
Evet ya katiliyorum ama ben istediğimi verimi aldım sanki wonder dan tabi herkesin kişisel fikri farklı ram sorunu kalktı ama cpu sorunu var hâlâ devam ediyorBen istediğim verimi aldım sanki wonder dan tabi herkesin kişisel fikri farklı ayrıca ram sorunu yavaş yavaş ortadan kalksa da cpu sorunu devam ediyorDarko hocam final ikiyi bekliyoruz dört gözle ne zaman gelir

Mücteba

Üye
belli deil cunku diger romlarin finalinide verip ion tabanli vw flashlanabilir romlar yapmaya baslicagim

Tepkiler: gwonder_13
hı anladım hocam sağlık olsun ama stok olur oda muhtemelen demi stok olması güzel bence ama bu stokta başka kernel kullanma gibi bir imkanin varmı kardeşim

Mücteba

Üye
hı anladım hocam sağlık olsun ama stok olur oda muhtemelen demi stok olması güzel bence ama bu stokta başka kernel kullanma gibi bir imkanin varmı kardeşim
Stock romdaki tek destegim atomicwonder bundan sonra cm11 cm10.1 cm10.2 uzerinde ve flashlanabilir romlar yapacagim

Stock romdaki tek destegim atomicwonder bundan sonra cm11 cm10.1 cm10.2 uzerinde ve flashlanabilir romlar yapacagim
Desenize hocam beklemediğimiz final iki stok rom hayali suya düştü bunun devamı gelsin stok olarak hocam yaa

Konu Sahibi
Bu büyük üstadlar toplanıp ortak bi çalışma yürütseler çok iyi olmaz mı?

keşke.
gerçi Hepsi birleşse bir Arco gibi olur mu bilemem ama.
En azından bişiler olur.

Merak etmeyin şuan @lafactorial ile tam bir voltran olduk sanki

-TRİM destekli kerneli bugün paylaşıcam inşallah
-F2FS destekli kernelde yakında gelicek inşallah(en merak ettiğim projemde bu F2FS ile I/O performansı 2 katına çıkabilir )
-2.0 Ghz overclock destekli kernelide deniyoruz eğer stabil olursa paylaşırız

Ayrıca gamerlar için bir kernel yapmayı düşünüyorum wonder'ın ram yetersizliği yüzünden bazı yüksek düzeyde oyunlar başlamadan direk menüye atıyor bu yüzden rami mümkün olduğunca artırmaya çalışıcam bazı özellikleride bilerek kıracam(mesela kamera. gamer birinin kameraya pek ihtiyacının olacağını sanmıyorum) şuanki hesaplara göre 400 mb ram olabilir gözüküyor bakalım deniyecez

Şimdilik projelerimiz bunlar
Beklemede kalın
Kendinize iyi bakın

Tepkiler: drag10, Bysalih41, hasaneness ve 2 diğerleri
Arkadaslar bu arkadasinn sacmalaliklarina inanmayin yalancinin teki

Herkesin kendi takdiridir buna bir şey diyemem ama wonder için emeği tartışılmaz bence. Saçmalık dediğini anlamadım adam dediği her şeyi yaptı gayet de başarılı ben xda da kernelin yapımcılarında bir Türk'ü görmekten gurur duyuyorum
Teşekkürler sir mordred! Çalışmalarınızın
devamını bekliyoruz...

Tepkiler: sir mordred
Benim demek istediğim her arkadaş 5-6 tane konu açmış birleşin Abi yapın mükemmel bişey olsun neden teker teker uğraşırsınız ki birlikten kuvvet doğar bunu demek istedim ben

ayrca kimse kimseyi kırmasn ve küçümsemesin burası br forum ve bilinçli usta arkadaşlarmz elnden geldğnce bzler için daha iysni yapmaya çalışor hemde hç br çkar beklemedn bizm onları savunmamuz morel ve destekçi davranmamz gerekrken aksini ypmayalım arkadaşlar kendm ve herkes adına uğraşan emek sarf eden tüm ustalara teşekkür edrm saygılar...

Tepkiler: kosovali41 ve lavasoft95
    Konu Sahibi
Böyle bazı gereksizler insanın şevkini kırıyor ama ben yinede çalışmalarıma devam edicem
Desteğiniz için teşekkürler

Tepkiler: -aLoNeDarK-, hasaneness, alieroglu04 ve 3 diğerleri
Böyle bazı gereksizler insanın şevkini kırıyor ama ben yinede çalışmalarıma devam edicem
Şevkin kırılmasın kardeşim sonuçta samsung gibi bi firmanın yapmayı bıraktığını siz yapıyorsunuz bu bile moral kaynağı olmalı sizin için

iyi yada köyü eleştrilere açık olmalsnz ki dahada yol katedp amacnza ulaşmanz için bunlarn szi güçlendrmesi gerek hocam başarılar...

Konu Sahibi
iyi yada köyü eleştrilere açık olmalsnz ki dahada yol katedp amacnza ulaşmanz için bunlarn szi güçlendrmesi gerek hocam başarılar...

Hey bi dakka dur ben hertürlü eleştiriye açığım zaten ama herifin yazdığı mesajı okumadın mı? Orda bir eleştiri mi var hakaret mi var? (Yalancı,saçmalık) eleştiri hakaret noktasına gelirse ona eleştiri denmez bu şerefsizlik değilde nedir?

Tepkiler: bayfeat ve aJHier
okudum hocam ama sırf forumda olan konuşmalardan etkılenmeyn dye öyle dedm eleştri olrak kabul edp yolunzdan hedefnzden şaşmayn dye öyle dedm yanlş brşey söyledysem eğer özr dlerm...