[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Konu Sahibi

kesinlikle ama nokia store'un apk'sı yüklenmiyor özelliklede cm11'de (ben şuan onu kullanıyorum)
o yüzden daha kolay flaşlanabilir zip dosyası halinde yaptım konu hala daha onay bekliyor modlar biraz üşengeç çıktılar
beklemede kalın ayrıca khan kernelin bir sonraki sürümünde Hakanla beraber yapabilirsek 1.9 ghz ve 2.0 ghz overclock özelliğini ekleyecez
bakalım muhtemelen 2.0 ghz'de telefon'da sıfır(0) kasma olacak ve antutu değeri 9000'e yaklaşacak ama bilmiyorum 2.0 ghz işlemci için fazla olabilir

Tepkiler: hasaneness

T.serdar

Üye
Yeni driverler ne zaman gelir ustam ?

Konu Sahibi
Yeni driverler ne zaman gelir ustam ?

Şuanki sürücüler s3'ün 4.3 güncellemesinden gelen sürücüler yani şuanlık en güncel sürücülerde denebilir ama bir sonraki versiyon sürücüleri 4.4 kitkat tabanlı yapmak istiyorum s3 ne zaman 4.4 güncellemesi alırsa anca o zaman çıkarabilirim s3'te muhtemelen bu ay güncellemeyi alır

Tepkiler: aJHier

T.serdar

Üye
Baska telefon olmuyormu? Baska bir 4.4 tabanli telefondan alinamazmi?

Konu Sahibi
Baska telefon olmuyormu? Baska bir 4.4 tabanli telefondan alinamazmi?

Android 4.4 olmasının yanında adreno 2xx grafik kartına sahip olması lazım ama şuandaki 4.4 kitkat güncellemesi alan telefonların hepsi adreno 3xx grafik kartına sahip(adreno 320 gibi) artık adreno 2xx grafik kartları eskidi şuan güncel ve adreno 2xx grafik kartına sahip bi xperia t var birde s3 lte varTamamdır konu açıldı "samsung android rom" kategorisinde

DDPROG

Üye
Saf cm11 khan kernel ve bu sürücüleri yükledim subway surfers ı açmıyor hata verip kapatıyor???

Konu Sahibi
yeni versiyon (versiyon 2) adreno sürücüleri çıktı(1.mesajı güncelledim) :

yeni sürücüler eski sürücülerin aynısı fakat genel olarak gereksiz tüm dosyaları sildim yani temizlik yaptım

yeni sürücüler karşılaşılan bazı sorunları çözer inşallah
Saf cm11 khan kernel ve bu sürücüleri yükledim subway surfers ı açmıyor hata verip kapatıyor???

hmm birde cwm'den wipe cache ve wipe dalvik cache yaparak sorunun çözülüp çözülmediğine bakarmısın?

ayrıca başka bu hatayı onaylayabilecek arkadaş varmı?

Son düzenleme:
Tepkiler: stackbyte ve aJHier

T.serdar

Üye
Saol hocam

Tepkiler: sir mordred

aJHier

Üye
Bende acamamistim.

Konudaki güncellemeyi telefona yükledim sonra da cwm'den sistem backup'u aldım. Şimdi ben eski bir backup'a döndükten yada yeni bir rom yükledikten sonra restore yaparak tekrar şu anki roma dönsem bu güncellemeler de duracak mı? Yoksa tekrar mı güncellemeyi yüklemek zorunda kalırım?

Konu Sahibi

Eğer sürücüleri yükleyip backup alıyorsan ve daha sonra aldığın backup'a dönünce sürücüler de yüklü olarak gelir(çünkü yedekleme herşeyi yedekliyor zaten)
Bende acamamistim.

Teşekkürler hataya bi bakmam lazım

Tepkiler: gwonder34
Hocam eline emeğine sağlık 2. Versiyon gayet güzel çalıştı. Bu arada touchwiz launcher deki anasayfa geçişinde görüntü bozulması oluyordu bende bu driveri yükleyince düzeldi. Ellerin dert görmesin hocam...

Konu Sahibi

Rica ederim

Tepkiler: alieroglu04

DDPROG

Üye

Eski sürücülerle dediğini yaptım ama olmadı şimdi bide yeni sürücülerle deniyorum

aJHier

Üye
sanki 2.sürüm daha iyi gibi. tşkler @sir mordred usta

arkadaşlar cm11 de sd swap nasıl oluyor bilgisi olan var mı

Arkadaşlar güzel performans alabileceğim s4 launcherlı filan bi cm11 rom + kernel önerir misiniz ?