lavasoft95
Üye
395mblık kernele yok mu bu özellik ?tamamdır panel voltajını yarıya düşürdüm ve ta ta ta boot gerçekleşti
fakat teoride ekran açık kullanımda iken 2 kat daha fazla kullanım süresi elde etmem lazım ama şuan kullanıyorum tabikide bir şarjda gelişme hissettim fakat 2 katta değildi.Bilmiyorum neden
işte kernel:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@sir mordred hocam birsey soracagim normalde ozelden atardimda cevap olumluysa diger arkadaslarda gorsun dedim.Neyse google kernel uzerinde calisiyordu sanirim 3.4 serisi,kernele telefon kapaliyken uyanma ozelligi ekleyeceklerdi.Eski nokialarda(simdikileri bilmiyorum alakam yok) telefon kapaliyken alarm calma saati geldiginde telefon uyaniyordu.Bu ozelligi gm discoveryide gormustum kapama acma plani hazirla gibi birseydi sanirim.Aslinda o kadar onemli degil ama alarm icin telefon sabaha kadar acik kaliyor buda bana -%10 sarj demek.Bu konuda bilginiz var mi?
usta k^kernel tum ozellikleri devam mi
ekran acik kullanimda. islemci ve uygulamalat da calisiyor o yuzden olabilir @sir mordred
395mblık kernele yok mu bu özellik ?
@eren2934 arkadaşımızın bahsetmiş olduğu telefon kapalı iken alarm çalması şimdiye kadar neden yapılmadı hayret ediyorum. Eski s40-s60 yazılımlı android olmayan telefonlarda bile var. Avea İntoch 3 Large'da da gördüm kıskandımŞahsen telefonumun 7/24 açık kalması bundan dolayı, batarya ömrü açısından da pek iyi bir durum olarak görmüyorum. @sir mordred bizler için böyle bir eklenti sağlaman güzel olur diye düşüyorum
CAF_kk2.7_branch_kernel_406mb_ram_v3 kernel de hayırlı olsun. İlginçtir artık 2.0GHz için nasıl bir MAh gerekiyorsa telefon şarjda iken şarjı azalıyorayrıca ram kullanımıda önceki kullandığım 3.4.94 k.kernel'e göre ℅100 bir artış var. Yinede kasma olmaması iyi
Sen yinede bir dene zararı olmazKuracaktım ki... Bi kararsızlığa düştüm sayende kardeşim.
Kesinlikle. Hem şarjı sömürüyor hemde bataryayı bitiriyor.Muhtemelen bir sonraki versiyonda 2 Ghz overclock'u kaldıracam çünkü benimde bulgularıma göre şarjı sömürüyor maalesef
Kesinlikle. Hem şarjı sömürüyor hemde bataryayı bitiriyor.
Ya da daha güclü bir gold batarya almak lazımMuhtemelen bir sonraki versiyonda 2 Ghz overclock'u kaldıracam çünkü benimde bulgularıma göre şarjı sömürüyor maalesef
Ya da daha güclü bir gold batarya almak lazım
Bariz bizim telefonlarımız 1500 MAh lik bir batarya bulunuyor. Gold bataryanın farkı bu mah ile ortaya çıkıyor. Benim bulabildiğim iki farklı 2430 ve 2450 MAh lik gold batarya var.Acaba bu gold batarya nedir ne değildir kaç paradır fark ne kadardır ? Cahilliğimi maruz görürsen çok sevinirim ^_^
Hocam 395 mb karneli yükledim ondan sonra ne galeri ye nede kameraya girebildim açtığım gibi donuyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor birde Wifi de çalışmıyor bi arkadaş için Fix paket vermiştiniz buna çözüm olur mu deneyeyim mi?Merhaba arkadaşlar
kernelleri değiştirdim(içindeki build.prop'ları sildim sadece)
o yüzden linkleri yeniledim
yeni linkleri şurdan bulabilirsiniz:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bayfeat evet kardeşim 4.4.3'de çalışır
İlginç ksm'i açtın mı performans ayarlarından? Açtıysan kapat.Hocam 395 mb karneli yükledim ondan sonra ne galeri ye nede kameraya girebildim açtığım gibi donuyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor birde Wifi de çalışmıyor bi arkadaş için Fix paket vermiştiniz buna çözüm olur mu deneyeyim mi?
Sürüm 4.4.3 Official
Denedim olmuyor
Hocam 395 mb karneli yükledim ondan sonra ne galeri ye nede kameraya girebildim açtığım gibi donuyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor birde Wifi de çalışmıyor bi arkadaş için Fix paket vermiştiniz buna çözüm olur mu deneyeyim mi?
Sürüm 4.4.3 Official
Denedim olmuyor
Denedim şimdi dediğin gibi Wifi hala aynibuild.prop'u aç ve aşağıda vereceğim satırları gir:
# Use ION uncached buffers for video recording and video playback
persist.camera.mem.usecache=0
persist.video.mem.usecache=0
bu video ve kamera sorunlarını çözecektir fakat wifi ile ilgili sorunu çözeceğinden emin değilim
Denedim şimdi dediğin gibi Wifi hala ayni
Kamera çalışıyor tüm fonksiyonu ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?