Çok teşekkür ederim hocam valla telefonu sayenizde bırakasım hiç gelmiyor yeni tadlar yeni adranalinller Hocam hangi kerneli kullanmamı tavsiye edersiniz 395 mi yoksa 400 mü ? ben genelde fotograf çok çekerim videoyuda 480 p çeksem sıkıntı yaşamam değilmi hocam yorumları okudum genede emin olmak için tekrar soruyorumda bu arada hocam şuanda tüm derlediğin kernelerde trim desteği var değilmi
480p'de sorun olmadı bende ama xda'da da belirttiğim gibi 720p çalışmıyor maalesef(o yüzden 720p'de video kaydetmeye çalışmak muhtemelen telefonu reboot attırıyor)
480p'de sorun olmadı bende ama xda'da da belirttiğim gibi 720p çalışmıyor maalesef(o yüzden 720p'de video kaydetmeye çalışmak muhtemelen telefonu reboot attırıyor)
16/06lık darkcm ve 395lik mordred kernel kurulu ksm kapalı hertürlü video fotoğraf çekimi yapabiliyorum. Seri geçişler yapıp çökcek mi diye baktım 3-5 dakika problem olmadı.
tamamdır panel voltajını yarıya düşürdüm ve ta ta ta boot gerçekleşti
fakat teoride ekran açık kullanımda iken 2 kat daha fazla kullanım süresi elde etmem lazım ama şuan kullanıyorum tabikide bir şarjda gelişme hissettim fakat 2 katta değildi.Bilmiyorum neden
işte kernel:
@sir mordred hocam birsey soracagim normalde ozelden atardimda cevap olumluysa diger arkadaslarda gorsun dedim.Neyse google kernel uzerinde calisiyordu sanirim 3.4 serisi,kernele telefon kapaliyken uyanma ozelligi ekleyeceklerdi.Eski nokialarda(simdikileri bilmiyorum alakam yok) telefon kapaliyken alarm calma saati geldiginde telefon uyaniyordu.Bu ozelligi gm discoveryide gormustum kapama acma plani hazirla gibi birseydi sanirim.Aslinda o kadar onemli degil ama alarm icin telefon sabaha kadar acik kaliyor buda bana -%10 sarj demek.Bu konuda bilginiz var mi?
fakat teoride ekran açık kullanımda iken 2 kat daha fazla kullanım süresi elde etmem lazım ama şuan kullanıyorum tabikide bir şarjda gelişme hissettim fakat 2 katta değildi.Bilmiyorum neden
işte kernel:
işte kernel:
işte kernel: