kernel v2 yi yukledıkten sonra gun ıcınde 2 kere reboot attı en son takıldı samsung ekranında zorla wipe cache dalvik cache yaptım su an acılmasını beklıyorum aynı soruna yakalanan var mı benden baska (kernelı yuklemeden once ve yukledıkten sonra wipe cache ve dalvık cache yaptım)
xda da var 400 mb kernel evet wipeları oncede sonrada yapıyorum sımdı lafactorial ın yenı romuna gececegım bırde orda deneyeyım umarım olmaz aynı sorun
alın 404 mb ram içeren versiyon(herşey çalışıyor sadece 720p video kaydetme çalışmıyor) linki şimdilik kaldırdım çünkü ek olarak 2 sorun daha çıktı(wifi açılamıyor,kamerada video moduna geçiş yapılamıyor)
çözmeye çalışıyorum çözdükten sonra paylaşırım
hayırlı sabahlar
EDİT:400 mb ram olacak miktarı yanlış söylemişim
diğer özellikler:
-kk2.7 tabanlı kernel(en güncel kernel )
-3.4.93 linux versiyonlu
Arco TRİM desteğini ekledi (bir sonraki sürüm TRİM destekli gelecek )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Umarım benide credit listesine ekler hehe.. ... tabikide böyle birşey beklemiyorum sadece şaka yapıyorum ama şaka maka TRİM'i bu cihaza biz getirdik
gurur duydum
Eklemesi gerekir sizleri sonuçta bu proje sizlerin eseriydi hocam.
bu arada vermiş olduğunuz linklerin hepsi yandex tarafından silinmiş sanırım hiçbirisini indiremedim rica etsem linkleri tekrar atabilirminiz. hocam sizin kullandığınız 3 lü paketi kurmak istiyorum bende gaps sürücüler ve kernel bunlardan hangilerini kullanıyorsanız aynı ayarları bende yapıcam Birde hocam kerneller 4.4.3 de çalışırmı ?
Eklemesi gerekir sizleri sonuçta bu proje sizlerin eseriydi hocam.
bu arada vermiş olduğunuz linklerin hepsi yandex tarafından silinmiş sanırım hiçbirisini indiremedim rica etsem linkleri tekrar atabilirminiz. hocam sizin kullandığınız 3 lü paketi kurmak istiyorum bende gaps sürücüler ve kernel bunlardan hangilerini kullanıyorsanız aynı ayarları bende yapıcam Birde hocam kerneller 4.4.3 de çalışırmı ?
rica ederim ben 395 lik kullanıyorum 400 denemedimblackmart ve aptoide gibi programlardan istediğin temaları bulabilirsin ücretli uygulamaları ücretsiz indirebilirsin tavsiye ederim. launcher olarak en hızlısı nova launcher özelleştirince mükemmel oluyor