[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

tahminim 404 mb kernel gelince oyunlareda kasmaz galiba...

Tepkiler: -aLoNeDarK-
    Konu Sahibi
5.deneme .....
inşAllah bu sefer olacak
tahminim 404 mb kernel gelince oyunlareda kasmaz galiba...

ram hiçbir zaman 404 mb olmayacak muhtemelen çünkü bu derece yüksek ram tüm herşeyi kırıyor maalesef(kamera,video işlemleri falan)5. deneme ...
inşAllah bu sefer olacak

Tepkiler: alieroglu04, -aLoNeDarK-, lafactorial ve 2 diğerleri
5.deneme .....
inşAllah bu sefer olacak

ram hiçbir zaman 404 mb olmayacak muhtemelen çünkü bu derece yüksek ram tüm herşeyi kırıyor maalesef(kamera,video işlemleri falan)5. deneme ...
inşAllah bu sefer olacak
En sinir olduğum kısım da bu. Dene babam dene Sabahtan beri işi gücü bıraktım bununla uğraşıyorum.

Tepkiler: bayfeat, linkinparkmm, kosovali41 ve 4 diğerleri
    Konu Sahibi
En sinir olduğum kısım da bu. Dene babam dene Sabahtan beri işi gücü bıraktım bununla uğraşıyorum.

aynen dene babam dene sıtkım sıyrıldı gerçekten de bakalım şuan kerneli yükledim telefonun açılmasını bekliyorum sonra bakıcam hatalar çözülmüş mü diye
artık çözülsün şu lanet olası hatalar

Tepkiler: kosovali41 ve -aLoNeDarK-
hadi hocam sabırsızlıkla bekliyoruz vallaaa....

aJHier

Üye

usta bekliyoruz heycanla

Konu Sahibi
5.deneme'de maalesef olmadı arkadaşlar üzgünüm (ram miktarı:394 mb kırık fonksiyonlar:1-720p,480p video kayıt 2- hw+ video oynatma)
son bir kez daha deniyecem inşAllah olur

Tepkiler: -aLoNeDarK-, fecral, kosovali41 ve 1 kişi daha
5.deneme'de maalesef olmadı arkadaşlar üzgünüm (ram miktarı:394 mb kırık fonksiyonlar:1-720p,480p video kayıt 2- hw+ video oynatma)
Sanırım arco nun bi el atması gerekecek.

Tepkiler: bayfeat, ONUR5544, -aLoNeDarK- ve 4 diğerleri

aJHier

Üye

Usta bizim telefonun Kamerası zaten Çok iyi degil.
Fotograf çekiliosa anca çekiodur.
Video çeken çok yoktur zaten.

bu arada kolay gelsin.

Tepkiler: -aLoNeDarK-, lafactorial ve sir mordred
yapacağım şeyin aynısını chris yapmış dün yayınladı kernel kaynak kodlarını hemen derliyorum

özellikler:
-kk2.7 stable branş temel alındı(benim tamda yapmak istediğim ve yaptığım işi yapmış )
-406 mb ram(sadece 720p video oynatma çalışmıyor. 340'a kıyasla 66 mb ram artışı mükemmel )
bu nasıl arkadaşlar deneyen varmıdır acaba....

Konu Sahibi
Son bir kere daha denedim sonuç yine olumsuz maalesef (ram=391 mb kırık fonksiyonlar:kamera ve video işlemleri)

Yoruldum denemelere akşam devam ederim

Tepkiler: kosovali41, -aLoNeDarK- ve fecral
Son bir kere daha denedim sonuç yine olumsuz maalesef (ram=391 mb kırık fonksiyonlar:kamera ve video işlemleri)

yapacağım şeyin aynısını chris yapmış dün yayınladı kernel kaynak kodlarını hemen derliyorum

özellikler:
-kk2.7 stable branş temel alındı(benim tamda yapmak istediğim ve yaptığım işi yapmış )
-406 mb ram(sadece 720p video oynatma çalışmıyor. 340'a kıyasla 66 mb ram artışı mükemmel ) bu nasıl kardeşim...

HADI KARDEŞİM HAYIRLISI LINK NE ZAMN VRİYON :-)

aJHier

Üye

Usta christoper dan yardım almanız mümkün degil mi yada Arco'dan

Konu Sahibi

Kamera işlemleri kırık
Video işlemleri kırık
Wifi kırık
...
Usta christoper dan yardım almanız mümkün degil mi yada Arco'dan

Hakan'ında dediği gibi arcoyu bekleyeceğiz artık
Büyük üstat(arco) bir yolunu bulur çözer

Tepkiler: aJHier
Kamera işlemleri kırık
Video işlemleri kırık
Wifi kırık
...

Hakan'ında dediği gibi arcoyu bekleyeceğiz artık
Büyük üstat(arco) bir yolunu bulur çözer
Benim denemelerden cikardigim sonuc su; mesele bizim yaptigimz degisikliklerde degil gibi cunku stock degerlerle de video cekimi calismiyor.

Tepkiler: sir mordred, -aLoNeDarK- ve aJHier
    Konu Sahibi
Benim denemelerden cikardigim sonuc su; mesele bizim yaptigimz degisikliklerde degil gibi cunku stock degerlerle de video cekimi calismiyor.

evet haklısın Hakan arcoyu bekleyecez artık yada chris'den yardım isteyeceğiz
Birde Hakan ion_mm boyutunu artırmayı denedin mi? (stock değerden daha fazla olursa belki sorun çözülür)
şuan evde olmadığım için deneyemedim

onu da denedim sonuç değişmedi

Tepkiler: sir mordred