[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Konu Sahibi
en çokda chromium tabanlı webview üzerinde güncellemeler var bu da şu anlama geliyor ki internet deneyimi iyileştirilmiş,geliştirilmiş bunu @reflex siz(s4 mini kullanıcıları) hissedebilirsiniz maalesef biz bu değişiklikleri hissedemeyeceğiz hala eski webkit tabanlı webview kullanıyoruz

ayrıca chromium tabanlı webview ile en iyi uyumluluğu sağlaması açısından chrome tarayıcıyı öneririm @reflex bilgine..

Tepkiler: -Oruc ve reflex

-Oruc

Üye
wonder oldurur arco yasatir

Tepkiler: fecral

reflex

Üye
Sağolun ben genel olarak zaten chrome kullanıyorum ama sadece internetten bişeyler izlerken dolphin kullanıyorum sağol öneriniz için

Tepkiler: -Oruc
Bugun cm 10.1 e gectim ve tertemiz kurulum yaptim
Daha sonra yedek bataryami taktim ve telefon boot olmadi bende eski bataryaya dondum anlamdim gitri cm11 de de batarya degisince hatalar almaya basladim anlam veremiyorum batarya ile sistemin cakismasina ne yapabilirim bilen varmi?

Tepkiler: linkinparkmm ve Bysalih41
    Konu Sahibi

gerçekten ilginç hatalar
stock roma dönmeyi dene istersen

Kernel ile alakali plabilir mah aynimi bataryalarin hasan

Konu Sahibi
şuan saat 4 ve 12'den beri 4 saattir ubuntuda çalışıyorum sonunda ilk kernelimi derledim
derlendikten sonra aldığım hazzı anlatamam sonunda yaptım 4 saattir gözüme uyku girmedi ama değdi

biraz uyumanın vakti geldi,gözlerim ağrıdı

bu mesajımı bu saatte gören olmayacak muhtemelen ama yinede iyi geceler arkadaşlar

Tepkiler: FatıhOztrk, reckless86, bayfeat ve 8 diğerleri

aJHier

Üye
yeni neler var usta

@sir mordred
@Bysalih41
Desteginiz icin tesekkurler sorunu arastirdim bulamadim aklima batterystats.bin dosyasini silmek geldi sildim diger bataryayi taktim hersey sorunsuz sanirim her seferinde bu islemi yapmaliyim
Hayirli gunler

Tepkiler: Bysalih41, bayfeat ve yokartk

yokartk

Üye
yayınlıcak mısın kerneli mordred

Son düzenleme:
aynı sorunlar bendede oluyor. diğer bataryayı takınca telefon arama yapmıyor :S

Konu Sahibi
yeni neler var usta

yayınlıcak mısın kerneli mordred

ilk kernelim

değişiklikler:
-arconun son kernel değişiklikleri
-video oynatma/kaydetme kullanılmadığı zaman ek 27 mb ram artışı (not:ram artışı toplam ram'da gözükmüyor maalesef fakat uygulamalar bu ek alanı kullanabiliyorlar )

flaşlamadan önce ve flaşladıktan sonra wipe cache,wipe dalvik cache yapmayı unutmayın

Tepkiler: -Oruc, alieroglu04, bayfeat ve 2 diğerleri

aJHier

Üye
usta 1.8 overl. var mi ayrica tsklerbide hakan usta gibi big mem yayinlicak misin ?

Konu Sahibi
usta 1.8 overl. var mi ayrica tsklerbide hakan usta gibi big mem yayinlicak misin ?

şuanlık eklemedim ama 2.0 ghz eklemeyi planlıyorum (kendim denedim 2.0 ghz'de telefon nexus gibi akıyor diyebilirim )

Tepkiler: hasaneness, fecral ve aJHier

aJHier

Üye
usta kurdm ram 371 civari fakat wifi calismiyor bnde. o yuzden hakan abinim kernele dondum.
wifi aciosn fakat kapali gosterio surekli

bayfeat

Üye
Hayırlı olsun hocam emeklerinize sağlık

Tepkiler: sir mordred