muhtemelen 20 gün sonra android 5.0 açıklanacak (Google I/O konferansı Hazıran'ın 25'inde)
iple çekiyorum diyebilirim
dalvik kaldırılıp yerine geliştirilmiş ART getirilecek (bu gerçekten çok önemli bir gelişme hem şarj hemde performans açısından)
Kesin bir bilgi olmasa @sir mordred konusunu dahi acmaz bilgi kesin surebin biraz uzayacagini dusunuyorum 4 ay sonra cm12 ve art kullaniyor olacagimizdan eminim
Kesin bir bilgi olmasa @sir mordred konusunu dahi acmaz bilgi kesin surebin biraz uzayacagini dusunuyorum 4 ay sonra cm12 ve art kullaniyor olacagimizdan eminim
yeni android sürümü çıkıyor daha sonra google geliştiriciler için sdk yayınlıyor(sdk tüm bu rom,kernel işlerinin yapılmasını sağlayan araçlar,bir diğer adıyla developer tools) daha sonra google kaynak kodlarını yayınlıyor cm takımıda bu kaynak kodları alarak yeni bir branş açıyor(mesela cm12) daha sonra tüm cihazlara(official+unofficial) cm12 çıkmaya başlıyor
muhtemelen öyle çünkü google bir önceki android sürümünü ve ondan bir öncekini hep I/O konferansında tanıttı(I/O konferansı google'ın yaptığı son teknolojik,yazılımsal ürünleri tüm dünyaya duyurduğu bir konferans diyebiliriz)
bu sebeblerdendir ki android 4.5(yada 5.0 google hangi numaralandırmayı uygun görürse artık) haziranın 25'inde çıkabilir