[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

hocam bu baseband sadece cm 11 için mi yoksa her türlü.uyum göstrrmi hayrlı akşamlar bu,arada

yokartk

Üye
Bu anabant olayini bilmiyordum. Paylasimi gorunce okudum biraz. Mordred cok iyi yerden yaklasmissin bence cm11 ben sarj skntisinin internet ile parelel oldugunu dusunuyorum. Tabi yazilimsal pek bir bilgim yok. Anabant olayinin ulkedeki operatorler ile baglantili oldugunu yazmis cogu blog yazari. Yurt disindan gelen cihazlarsa genelde anabant sorunu yasaniyormus ve su sekilde anlatmislar eger telefon avea ile calismaya ayarlanmissa turkcell ile calistiramazsin. Bizim baseband imiz de bulgar oldugunadan vadofone varmi diye baktim var belki vadofone kullanan kullanicalar daha iyi int peformansi alabilir diye dusundum bu anabant surumuyle. Ama tabi cm 11 stokta gelen anabant surumuyle nasil oluyorda bizimkiler otomatik baglanabiliyor anlamadim birisinin adam gibi anlatmasi lazim benim kafa karisti anaban kolibant..

ben kurdum sonuçları bir kaç güne söylerim, bana flashable active display ya da benzeri bişey lazım önerilerinizi bekliyorum

Telefonun sebeke bolumuyle ilgili islemlerin islemci yoluyla calismasi anlamina gelir kisaca sebeke problemi yasamassiniz sadece daha once de soyledigim gibi stock rom kullaniyorsaniz kies guncellemesi alamassiniz yani stockrom yukleyecekseniz odin ile yada cwm ile yukleyebilirsiniz anaband surumu hangi ulkeye ait ise yada bolgeyeo ulkeye samsung tarafindan verilen ota guncellemesi alabbilirsiniz
hocam bu baseband sadece cm 11 için mi yoksa her türlü.uyum göstrrmi hayrlı akşamlar bu,arada
Her rom degistiginde baseband sabit kalir cm9 dahil her romda kullanilir

Tepkiler: ONUR5544 ve sir mordred
    Konu Sahibi

Şöyleki baseband romdan farklı bir şeydir neden diye sorarsanız rom yüklendiğinde mmcblk0p15'e ve bir kaç diğer partition'a(bölünmüş disk alanına) yüklenir

Baseband ise mmcblk0p6 partition'a yüklenir siz rom değiştirirken baseband asla değişmez sadece stock roma dönerken baseband değişir

XXLMJ baseband'ını yüklemeyenler şuan muhtemelen XXLB4 baseband'ına sahipler benim eski baseband XXLB4 idi

Tepkiler: ONUR5544 ve linkinparkmm
Oğuzhan gps dener misin bulacak mı XXLMJ ' de

Tepkiler: sir mordred
Oğuzhan gps dener misin bulacak mı XXLMJ ' de

Ben başından beri xxlmj kullanırım gps sorun çıkarmadı. Şöyle ki: Kapalı alanlarda zaten bizimkisi ya bulamaz ya da çok zor bulur ama açık alanda her zaman buluyor sorun yaşamadım açık alanda. iGo, facebook konum, twitter konum. Bunlarda açık alanda çok kısa sürede buluyor.

Not: Gps kullanımım sadece cihazın gpsi.

Tepkiler: sir mordred ve stackbyte

sirprice

Üye
hocam 05/28 + khan kernel + adreno sürücüleri yüklüyorum sıkıntı çıkar mı sizce ayrıca baseband olarak xxlm6 ı mı xxlmj mi kullanmalıyım

Son düzenleme:
hocam 05/28 + khan kernel + adreno sürücüleri yüklüyorum sıkıntı çıkar mı sizce ayrıca baseband olarak xxlm6 ı mı xxlmj mi kullanmalıyım
Kullanabilirsin kardeşim. Ben sadece khan kernel kurmadım arco nun son kernel güncellemelerini içermediği için öyle kullanıyorum. Şimdilik gayet iyi.

Ben yok diye biliyorum. Çünkü khan kernel v3.4.91 romdan önce çıkmıştı.

Romun içindeki kerneli birinin flashlanabilir hale getirmesi lazım. Zaten khan kernelin yeni versiyonu gelecektir. Biraz bekle istersen. Veya romu yeniden flashla.

sirprice

Üye
bekleyeceğiz artık tamda uygulumaları yüklemis ayarlarımı yapmısken olmadı şimdi

fecral

Üye
kullan şimdilik sıkıntı çıkarmaz. sürüm yenilendiğinde onu kurarsın.