Mücteba
Üye
eyw yararı nedirMüjde:
Flaşlanabilir baseband(XXLMJ) sorunsuz çalışıyor
Yardımları için @kosovali41 kardeşime gerçekten çok teşekkür ederim şuana kadar her konuda bana yardım etti kendisi
Flaşlanabilir XXLMJ baseband'ını birazdan paylaşırım konusunu da daha sonra açarım
Hayırlı akşamlar herkese
eyw yararı nedir
Baseband şebeke ile ilgili yani ? Peki bu baseband lar ülkelerdeki baz istasyonlarina göre oluşturulmuyor mu ? Bulgaristan mensei li baseband sorun cikarmaz insallah... Xxlb4 var su an. Ben mobil veride yavaslama oldugunu farkettim cyanogenmod a gectikten sonra, eğer tam 7.2 megabit hiza cikacaksa hemen kurarım
aynen bende de XXLB4 var. ama benim şahsi düşüncem bir ülke için en iyi stabiliteyi sağlayan o ülkenin kendi basebandi olduğudur. sonuçta bu basebandler ülkelerin ağ/bant genişliği vs. vs. gibi etmenler göz önünde bulundurularak hazırlanıyor. ben bir Türkiye kullanıcısı olarak Bulgaristan basebandini kullandığımda iyileştirme/performans artımı göreceğimi zannetmiyorum. Yanlış düşünüyorsam lütfen beni aydınlatın. (:
iyi forumlar herkese.
hocam bu benim şahsi düşüncem; araştırmak lazım. yanlış düşünüyor/biliyor olabilirim. diğer arkadaşlarda bir yorumda bulunsun bari. benim düşüncem bu yönde ama. amacım şevkini kırmak değildi. sen çalışmalarına devam et pek tabi (:Bildiğiniz gibi samsung ülkelere göre romlar çıkarıyor(farklı tarihlerde) bu sebepten en son çıkan romlar az yada çok samsungun o cihaz üzerinde yaptığı en son güncellemeleri içeriyor.bu baseband da bu güncellemelerden nasibini alıyor ve ülkelere göre farklı şekilde isimlendiriliyor baseband en çok şebeke ile ilgili güncellemeleri alıyor ama şebeke ile ilgili olması onu baz istasyonları ile ilgili yapmıyor
7.2 megabit hızın sözünü veremem kardeşim
Ama tüm basebandları deneyip hangisinin iyi olduğunu bulmak bizlere düşüyor
Muhtemelen 20 tane farklı baseband var
O zaman yaptığım çalışma boşuna olmalı
Yayınlamamalıyım
Hocam sen neden böyle düşünüyosun ? Senin sevkini kirmak istemeyiz, sen olmasan, lafactorial olmasa halimiz vahim olurdu. Lütfen calismalariniza devam edinBildiğiniz gibi samsung ülkelere göre romlar çıkarıyor(farklı tarihlerde) bu sebepten en son çıkan romlar az yada çok samsungun o cihaz üzerinde yaptığı en son güncellemeleri içeriyor.bu baseband da bu güncellemelerden nasibini alıyor ve ülkelere göre farklı şekilde isimlendiriliyor baseband en çok şebeke ile ilgili güncellemeleri alıyor ama şebeke ile ilgili olması onu baz istasyonları ile ilgili yapmıyor
7.2 megabit hızın sözünü veremem kardeşim
Ama tüm basebandları deneyip hangisinin iyi olduğunu bulmak bizlere düşüyor
Muhtemelen 20 tane farklı baseband var
O zaman yaptığım çalışma boşuna olmalı
Yayınlamamalıyım
Şebeke sana 7.2 den fazla vermedikten sonra fazla umutlanmaya gerey yokHocam sen neden böyle düşünüyosun ? Senin sevkini kirmak istemeyiz, sen olmasan, lafactorial olmasa halimiz vahim olurdu. Lütfen calismalariniza devam edinTamam 7.2 megabit istemiyorum ama hizlanirsa da hic fena olmaz yaniii :P
Su anki internet paketim zaten 7.2 mbps. Ama rom attiktan sonra o hiza hic yaklasamadim. Galaxy w zaten 14.4 mbps destekliyor. Ben 7.2 mbps den fazlasini istemiyorum sadece o hizi bir daha görmek istiyorum. Saygilar.Şebeke sana 7.2 den fazla vermedikten sonra fazla umutlanmaya gerey yok
Haklisin bende istiyor ve elde edemiyorum ama full ceken yer var cekmeyen yer var Turkcelk kullanmama ragmen 6 mbps üzerine çıkamadım. Belki de Baz istasyonunun yanında gece vakti denemelisin?Su anki internet paketim zaten 7.2 mbps. Ama rom attiktan sonra o hiza hic yaklasamadim. Galaxy w zaten 14.4 mbps destekliyor. Ben 7.2 mbps den fazlasini istemiyorum sadece o hizi bir daha görmek istiyorum. Saygilar.
eywLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sadece cwm'den flaşlayın wipe işlemlerine gerek yok
Hayırlı geceler
Önce yedek almak lazım dimi hocamEmin olmak için baseband'ı flaşladıktan sonra telefon hakkında bölümünden anabant sürümünün XXLMJ olduğundan emin olun arkadaşlar
Ayrıca feedback(geri bildirim) vermeyide unutmayın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?