[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

28/05 sürümü ile khan kernel ve adreno v3 kullanılabilir

Tepkiler: sir mordred
Benide rahatsız etmiyor ama hani tek bende varsa diye sordum acaba dedim başkalarında da var mı aynı problem.
Bide cm11 bence bütün cm sürümlerinde en çok sarjı giden sürüm bana göre.
İyi günler

Tepkiler: reckless86
adreno tamam onu kurup denedim bi problem yok şimdillik ama kerneli kurup deneyen var mı?
Ben o yüklemeleri telefon açılmadan yapıyorum restart atmadan 0 kurulumdan sonra yapıyorum daha stabil oluyor bi problem olmaz kernel ve sürücüleri kurarsan

Ben o yüklemeleri telefon açılmadan yapıyorum restart atmadan 0 kurulumdan sonra yapıyorum daha stabil oluyor bi problem olmaz kernel ve sürücüleri kurarsan
bende aynı şekilde yapıyorum endişem Arco'nun 5/25 sürümünde kernelde de adreno için bazı değişikler yapmış olması. Eğer kernel eski durumuna geldiyse dediğin gibi sorun olmaması gerekir. Yazılım boyutuyla ilgili çok bilgi sahibi değilim o nedenle emin olmadan kernel yüklemek istemedim

Tepkiler: lavasoft95 ve sir mordred
kullanıyorum ben bir problem yok arkadaşlar

Tepkiler: reckless86
    Konu Sahibi
öncelikle Ahmet kardeşime (@stackbyte ) yardımları için çok teşekkür ederim

ilk flaşlanabilir baseband paketini yaptım bakalım inşallah sorunsuz çalışır ilk baseband XXLMJ(bulgaristan menşeili)

Tepkiler: fecral, ONUR5544, burak_102 ve 4 diğerleri
şarj süresi türkiye romuna göre daha dayanıklı stabil bir ara kullanıyordum bunu taban olarak ben memnundum inşallah farkı olur bakalım ellerine sağlık kardeşim ben teşekkür ederim

sirprice

Üye
bro bunu kurmaya calısırken bu sürüm cıhazınızla uyumlu değil hatasını alıyorum

Tepkiler: hasaneness
    Konu Sahibi
Müjde:
Flaşlanabilir baseband(XXLMJ) sorunsuz çalışıyor

Yardımları için @kosovali41 kardeşime gerçekten çok teşekkür ederim şuana kadar her konuda bana yardım etti kendisi

Flaşlanabilir XXLMJ baseband'ını birazdan paylaşırım konusunu da daha sonra açarım

Hayırlı akşamlar herkese

Tepkiler: Mücteba, alieroglu04, kosovali41 ve 1 kişi daha
Bu harika haber peki cwm yuklu kaliyormu?

Konu Sahibi
Bu harika haber peki cwm yuklu kaliyormu?

Evet kardeşim baseband değişikliği cwm,uygulamalar,ayarlarınız falan hiçbir şeye dokunmuyor
Sadece baseband değişiyor
Şuanki baseband'ınızı telefon hakkında bölümünden öğrenebilirsiniz

Tepkiler: hasaneness
Evet kardeşim baseband değişikliği cwm,uygulamalar,ayarlarınız falan hiçbir şeye dokunmuyor
Sadece baseband değişiyor
Şuanki baseband'ınızı telefon hakkında bölümünden öğrenebilirsiniz
Sen varya neyse hatırlatmıyayım