[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Mücteba

Üye
hayır

Tepkiler: ONUR5544 ve sir mordred
eskisi ile olmuyordu galiba hatırlamıyorum ama sanmam eski sürücülerden kaynaklanmadı hiç

Tepkiler: sir mordred

aJHier

Üye

Hayır. Ben karşılaşmadım.

Konu Sahibi
sadece recovery'den gerekli dosyayı flaşlayarak baseband (XXLMİ,XXLB4 VS...) değiştirmek istermiydiniz
pratik bir yöntem olsa gerek (çünkü odine vs gerek olmayacak )

böylelikle hangi baseband'ın daha performanslı yada şarj ömrünün daha iyi olduğunu deneyerek kendiniz belirleyebileceksiniz

çalışıyorum beklemede kalın

hayırlı akşamlar

Son düzenleme:
Tepkiler: Mücteba, bayfeat, stackbyte ve 4 diğerleri

yakma yine teli de

Tepkiler: hasaneness, sir mordred ve ONUR5544
    Konu Sahibi
yakma yine teli de

Bu ihtimal var ama risk yoksa zaferde yok kardeşim
O yüzden bu ihtimale rağmen yinede deneyeceğim
İnşallah bir aksilik çıkmazO değilde şu siteden firmware'leri indirmek tam bir işkence...
Download hızını kısıtlamışlar muhtemelen en fazla 80 kb/s hıza çıkıyor
Deli edicek beni

Tepkiler: bayfeat ve stackbyte
inşallah paşam aynen evet indirmek dert gece beklersen upload ederim ben

Bende şöyle bi sorun var tam bir sorun mu tartışılır ama telefonu yeniden başlatınca ekranı birsüre hiçbir türlü kitleyemiyorum

Tepkiler: ONUR5544

Mücteba

Üye
süpersin ustad tam aradıgım seydı

Konu Sahibi
Bende şöyle bi sorun var tam bir sorun mu tartışılır ama telefonu yeniden başlatınca ekranı birsüre hiçbir türlü kitleyemiyorum

Evet bu sorunla bende karşılaşıyorum arkadaşlar ama ben bu sorunun gerçek bir sorun olmadığı düşünüyorum çünkü telefon açılırken o evrede tüm donanımları ve sistemleri + uygulamaları başlatıyor
Yani sistem bir yük altında o sıradada telefon kapatılamıyor ama bence bu beni rahatsız etmiyor arkadaşlar

ONUR5544

Üye

Bence de önemli bir sorun değil bir kac saniye beklemek zarar getirmez

T.serdar

Üye
Galaxy W i8150 Wonder - [JB][4.1.2]G-wonder Rom - MaxiCep Bu konuda CM11 hakkinda pekte iyi seyler soylenmiyor ya sarj dayanmaz ona felan ! Bunlar cm11 in alfa sürümlerinde felan mi kaldilar ??
Aslinda sarj konusunda haklilar kardesim cm11 sarji hakkijatten cok hizli bitiyor one of a kind romunu kullaniyorum sarj cok super gunde bir defa yetiyor doldurmak bide oyunda oynuyorum yani cm 11 de su gibi iciyor bu arada dun attigim programla ilgili bir haber varmi?

ONUR5544

Üye

Ama jelly bean (cm10-10.1-10.2 ) e göre daha iyi sarj gidiyor. Ve konudaki rom jelly bean pimp my rom programini mi diyorsunuz ?

124734

Üye
İlk mesajda versiyon3'ün linki çalışmıyor.