[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

anladım değişimlerde görmüştüm bu arada installation aborted sorununu çözdüm fat32 ile biçimlendirince oldu

Konu Sahibi
arkadaşlar sizlere bir iyi birde kötü haberim var

iyi haber:

en yeni adreno sürücüleri çalıştı ve loglardan baktığıma göre önceki kitkat tabanlı sürücülerden daha günceller (önceki kitkat tabanlı adreno sürücüleri 2013'ün ekim ayında inşa edilmişlerdi fakat bu test ettiğim en yeni droid razr hd'nin adreno sürücüleri 2014'ün şubat ayında inşa edilmişler )

kötü haber şu ki:

bazı grafiksel sorunlar var (ekran iğrenç diyebilirim şuan )

muhtemelen güncel olmayan kernel içindeki kgsl sürücülerinden kaynaklanıyor o yüzden araştırıyorum bakalım sorun neden oluşuyor diye

hayırlı akşamlar

Tepkiler: hasaneness, bayfeat, reckless86 ve 7 diğerleri
Kolay gelsin kardeşim hakkın ödenmez

Tepkiler: reckless86, alieroglu04, lavasoft95 ve 1 kişi daha

sirprice

Üye
hocam value pack guncellemesi için dosya var mı elinizdee link aradımda hepsi hotfile ve onlar çalışmıyor value packa gerek de yok aslında 2.3.6 olsa yeter

Konu Sahibi
Bu yaz eskişehir inönüde planör eğitimi kursu alıcam inşallah arkadaşlar(tabi kurada şanslı isimler arasında olursam )
Sizde başvurabilirsiniz arkadaşlar tavsiye ederim
Kimbilir belki orda karşılaşırız

Tepkiler: hasaneness, yokartk ve bayfeat

Eskişehir'deyim beklerim inönü'ye de çok gittim planörler harika inşallah kurada çıkarsın ben geçen sene yazıldım çıkmadı

Tepkiler: sir mordred
    Konu Sahibi
Eskişehir'deyim beklerim inönü'ye de çok gittim planörler harika inşallah kurada çıkarsın ben geçen sene yazıldım çıkmadı

Aynen geçen sene bende denemiştim kısmet değilmiş olmadı ama bu sefer inşallah olur

Tepkiler: burak_102

yokartk

Üye
Thk subeleriyle gorusun onlar o egitimler konusunda yardimci olabiliyorlar duruma gore

Konu Sahibi
nelerle uğraşıyorum arkadaş ya

xda'da cm11 konususunun son sayfalarında bir herifle baya çetin tartıştık belki sizde görmüşsünüzdür arkadaşlar

hayır anlamıyorum hep beni buluyo böyle tipler mıknatıs gibiyim çekiyorum arkadaş

Tepkiler: hasaneness, bayfeat, ONUR5544 ve 1 kişi daha
Aynen adam anlamamakta direniyo

Tepkiler: sir mordred

ONUR5544

Üye
Meyve veren ağaç taslanır Cekemiyolar

Tepkiler: kosovali41 ve sir mordred
Direk upgrade yaptiysaniz eski dosyalarla uyumsuzluk olmus olabilir. Temiz kurulum yapmanizi öneririm (eger yapmadiysaniz) olmadi google camera uygulamasini kullanin. Saygilar.
Romu duzgun flasladim ayni sorun google kamerada video cekmiyor

Daha dün Duman konserinde gayet güzel video çektim ama

Tepkiler: bayfeat, sir mordred ve -aLoNeDarK-
Bende kamera ya baglamaniyor hatasi var sen romu nasil yukledin kardesim
Temiz yükleme yaptım bende kameradaylen tuş kilidini kapadığımda o hatayı alıyorum kapatıp açınca düzeliyor
peki başka kamera uygulamaları çalışıyormu?

Tepkiler: -aLoNeDarK-