[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

Mücteba

Üye
hoşgeldin kardeşim

Tepkiler: sir mordred
Olmayacak birşey yoktur hocam neyse yeniden hoşgeldin aramıza hocam :-D

İse koyuldum ben @sir mordred senin kerneli bekliyorum yarin basliyorum bi aksilik cikmazsa senden haber bekliyorum

genco15

Üye
Geçmiş olsun usta bu yazilim isine neden bu kadar para aliolar anlamiorum sigir masrafla maksimum kazanc kablonun kendisi o kadar etmiyordur ne telefonculara nede bilgisayarcilara güvenmiyorum bu yuzden bu anakart bide iphonemu onlara kaptirdiktan sonra bidaha ölsem gitmem kendi fotmatimi donanim degisikligimi kendim yapiom bozulursada canim sagolsun onlara kaptırmaktan iyidir bak yine sinirlendim neyse tekrar hosgeldin

Tepkiler: sir mordred ve yokartk

yokartk

Üye
Mordred oncelikle gecmis olsun. Telefonun yaptirabilmene sevindim. Bu jtag ile ilgili videolar vardi semibrick leri cozmek icin onceden gorsem soylerdim bir kac gundur bakmamistim foruma. Gecmis olsun tekrar umarim tekrar yasamazsin.

bayfeat

Üye
Hoş geldin hocam geçmiş olsun

emrah166

Üye
Hosgeldin hocam

Zaten izin almamistin bizden nereye oyle

Tepkiler: bayfeat, sir mordred ve Bysalih41
@sir mordred kardeşim büyük geçmiş olsun tabiri caizse forumca gidiyosun diye içimize sıçtık ya

Tepkiler: sir mordred ve ONUR5544
    Konu Sahibi
@sir mordred kardeşim büyük geçmiş olsun tabiri caizse forumca gidiyosun diye içimize sıçtık ya

teşekkürler kardeşim

o değilde brick olmuş telefonun bu kadar kolay tamir edildiğini gördüm ya artık wonder'ımı eriyene,çatlayana kadar kullanıcam bu arada sonunda droid razr hd'nin kitkat güncellemesinin adreno sürücülerini almayı başardım

biraz zor oldu ama(motorolanın orijinal sitesinden droid razr hd için kitkat güncellemesini indirmek(750 mb ).... daha sonra içinden system.img'i çekmek... daha sonrada... linux ortamında system imajını(system.img) parçalamak...

biraz zahmetli oldu ama sonunda adreno sürücülerini çekip çıkarmayı başardım

bakalım bizim telefonda çalışacaklarmı...

Tepkiler: lavasoft95, alieroglu04, hasaneness ve 2 diğerleri

bayfeat

Üye
senin işinde çok zor hocam ya

Bilgisayar geldi galiba

Tepkiler: bayfeat ve sir mordred
    Konu Sahibi
Bilgisayar geldi galiba

maalesef hala elime geçmedi laptopum o yüzden internet kafede akıyorum... haha o değilde virtualbox'tan ubuntuyu açınca çevremdeki insanlar garip garip bakıyorlar bana napıyo lan bu diye haha

Son düzenleme:
Tepkiler: alieroglu04, bayfeat, burak_102 ve 3 diğerleri
maalesef hala elime geçmedi laptopum o yüzden internet kafede akıyorum... haha o değilde virtualbox'tan ubuntuyu açınca çevremdeki, insanlar garip garip bakıyorlar bana napıyo lan bu diye haha
Hahaha inan bende görüp gülmek isterdim

maalesef hala elime geçmedi laptopum o yüzden internet kafede akıyorum... haha o değilde virtualbox'tan ubuntuyu açınca çevremdeki insanlar garip garip bakıyorlar bana napıyo lan bu diye haha
Nasa'yı hackliyon falan sanıyorlardır

Tepkiler: sir mordred, hasaneness ve ONUR5544

Oğuzhan ben demiştim. çok pahalı değil ve hızlı anakartın üzerindeki bandı söküp kablo bağlayarak mı yaptılar. bide şu tekefoncuların costume. rom yüklemenin zararlarını anlatmasına ayar oluyorum mutlaka konuşmuştur neyse geçmiş olsun bu arada bir arkadaş anakart ne kadar. pahalı. olabilir. ki diye söylemiş ama ben servise götürdüğümde anakart. değiştirmek lazım 300 tl desi telefoncu hemen halletti hocam link kırılmış

Konu Sahibi

linki bilerek kırdım kardeşim(dosyayı paylaşımdan geri çektim)
nedeni yeni cm11 sürümünün en son sürüm(burdakinin aynısı) adreno sürücleriyle birlikte gelmesi bu sebepten en son sürüm tarihli cm11 kurarsanız üstüne burdaki aynı sürücüleri kurmanıza gerek yok o yüzden kaldırdım