[Yeni Adreno Grafik Kartı Sürücüleri][NEW GPU DRİVER]Daha fazla grafik performansı,Daha akıcı arayüz

evet en son sürüm için ben şuan kullanıyorum yaklaşık 8 saattir 1 tane bile donma hatası ile karşılaşmadım
Ben bulamadımda cm11 konusunu konunun linkini rica edebilir miyim ? Bide saf cm11de tan ekran uygulamalarda bildirim çubuğu açılıyor mu ?

Konu Sahibi
Ben bulamadımda cm11 konusunu konunun linkini rica edebilir miyim ? Bide saf cm11de tan ekran uygulamalarda bildirim çubuğu açılıyor mu ?

Galaxy W i8150 Wonder - [ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL) | Sayfa 119 - MaxiCep
sayfayı gez "hotfix" 'i bulacaksın
diğer soruna gelirsek cm11'de tam ekran uygulamalar tam ekran olarak çalışıyorlar yani bildirim çubuğu kayboluyor fakat mesela tam ekran oyun oynarken bildirim çubuğuna bakıcaksanız parmağınızla bildirim barını aşağı çekmeniz yeterli

Tepkiler: lavasoft95

ismailnayir

Kapalı Hesap
ui_print(" ");
ui_print(" =============================================");
ui_print(" | |");
ui_print(" | ====================================== |");
ui_print(" | New |");
ui_print(" | Adreno Drivers Test 9 |");
ui_print(" | pulled from d2lte |");
ui_print(" | ====================================== |");
ui_print(" | |");
ui_print(" | For Galaxy W |");
ui_print(" | Kitkat 4.4.2 |");
ui_print(" | By sir mordred |");
ui_print(" | ============ |");
ui_print(" | |");
ui_print(" =============================================");
ui_print("");
ui_print("");
ui_print("Installing New Adreno Drivers... ");
run_program("/sbin/busybox", "mount", "/system");delete_recursive("/system/lib/egl");
delete("/system/lib/libC2D2.so");delete("/system/lib/libCB.so");delete("/system/lib/libOpenCL.so");delete("/system/lib/libOpenVG.so");delete("/system/lib/libc2d2_z180.so");delete("/system/lib/libgsl.so");delete("/system/lib/libllvm-arm.so");delete("/system/lib/libsc-a2xx.so");
package_extract_dir("system", "/system");ui_print("");
ui_print("Done...");
unmount("/system");
ui_print("");
ui_print(" Installed !");
ui_print(" Reboot Now ! ");
ui_print(" Don't forget to hit thanks button ");
ui_print(" ------------------------------------- ");
ui_print(" @xda-devs! ");
ui_print(" sir mordred. !");
ui_print(" ------------------------------------- ");
ui_print(" Don't forget before and after installing, wipe cache and dalvik cache");

dosyaların system\lib dizinine atılması gerekiyor
ama system\vendor\lib dizinine kuruluyor

Konu Sahibi

yeni sürücüler vendor/lib linkini(yolunu) kullanmak üzere derlenmişler
eğer sürücüleri system/lib yoluna koyarsam(ki denedim) sürücüler load olmuyor(yüklenmiyor)
nedeni işte bu

Teşekkürler yardımların için indirdim hotfix'i zamanım olunca geçiş yapıcam saf cm11'e.

Sence de yeni cm surumlerine gecme vakti gelmedi mi

cm9 telefonum için sürüm yükseltmek istiyorum ama fazla bi bilgim yok. güzel bi cm sürümü bulamıyorum tavsiye verende yok. yardım edicek birinide bulamıyorum.

cm9 telefonum için sürüm yükseltmek istiyorum ama fazla bi bilgim yok. güzel bi cm sürümü bulamıyorum tavsiye verende yok. yardım edicek birinide bulamıyorum.
Kardeşim bunu ve gapps dosyasını indir cm9'u kurduğun gibi kur. İstersen yine de anlatıyım: Bu ind
Wipe data/factory reset
Wipe cache partition
Advanced/ wipe dalvik xaxhe
install zip/ install zip from sdcard1/ install rom (adı her neyse)
install zip/ install zip from sdcard1/ gapps (adı her neyse)
reboot system

sirprice

Üye
hocam bir sorum olacak bunu kurduktan sonra nasıl anlarım başarıyla kurulduğunu mesela kernel kuruyorum bakıyorum rame 362 i olmuş bunu nasıl anlayacağım

brkvegrk

Üye
hocam bir sorum olacak bunu kurduktan sonra nasıl anlarım başarıyla kurulduğunu mesela kernel kuruyorum bakıyorum rame 362 i olmuş bunu nasıl anlayacağım
Antutu ya gir orda 3d grafik testine bak eskiden 3-4-5 fps iken simdi 7 fps

sirprice

Üye
eyv kardesim birde arco nun yanınladığı systemui fix i kurdum bunu nasıl anlarım

+Furkan

Üye
Beyler bi sey sormak istiyorum.

Ben cm 9 dada 10 da 10.1 de hep touchwiz kullandım 11 dede kullansam 9-10-10.1 deki gibi akılcılık olur mu?

Ha bide bu sonu 323 ile biten surumu indirmistim anasayfadayken bildirim cubugunu cektigimde kasarak acılıyordu. Sırf bu yuzden cm11 den sogudum

Not : Bu grafik kartı surucusunu kurmustum khan kernelde kurmustum. Bunları goz onune alarak cevaplarsanız sevinirim Tesekkurler..

Konu Sahibi

Dosya yöneticisine gir /system/vendor yoluna bak orda egl klasörü ve birkaç dosya daha görürsen işlem başarılı demektir
eyv kardesim birde arco nun yanınladığı systemui fix i kurdum bunu nasıl anlarım

Eğer telefonu kullandığın sürede herhangi bir donma(takılmadan yada kısa süreli donmadan bahsetmiyorum) ile karşılaşmıyorsan işlem tamam demektir
Şu 3 işlem yeterli
-Wipe data/factory reset
-Format system
-Format sdcard0 default

Wipe data/factory reset yaptıgınızda ekrandan okuyabilirsiniz tüm wipeler(wipe data,wipe cache,wipe ...) yapılmış oluyor o yüzden wipe data yaptıktan sonra tekrar wipe cache,format data,format ... Yapmaya gerek yok sadece wipe data/factory reset'e ek olarak format system ve format sdcard0 default yapmanız lazım arkadaşlar bilginize...
Ben şuan kendi launcher'ı(trebuchet)ile kullanıyorum yağ gibi akıcı diyebilirim ama touchwiz zaten ram canavarı bir launcher ve %100 uyumlu,stabil değil o sebepten dediğin sorunlarla(akıcı olmaması) karşılaşabilirsin bilgine

Tepkiler: umuthan26

aJHier

Üye
touchwiz den nefret ediyorum.
Ne Telde hayat bırakıo nede sarj.Bu arada madridii ParanoidAndroid Romundaki Donma sorunlarını Gidermiş.

sirprice

Üye
hocam crashfix ile systemuifix in farkı nedir xda da onu paylaşmışlar

Xda'da paylaştığım dosya ile burda paylaştığım dosya aynı dosyalar emin olabilirsiniz
Sadece burdakinin ismini değiştirdim
Ben bu driverleri yukledim ama.sizin dediğiniz system dosya uzantısı bölümünde dediğiniz dosyaları göredim bu i daha kurmam anlamına mı geliyor

Konu Sahibi
Ben bu driverleri yukledim ama.sizin dediğiniz system dosya uzantısı bölümünde dediğiniz dosyaları göredim bu i daha kurmam anlamına mı geliyor

ilginç
dosyanın yüklenmiş olması lazım sende nasıl yüklenmedi anlamadım(eğer flaşlama sırasında cwm error vermedi ise dosyaların kurulmuş olması lazım)
tekrar yüklemeyi dene bakalım

şuan sizde cwm recovery nin hangi sürümü var ? benim telde v6.0.4.5 yüklü ve 'wipe dalvik cache' olayı yok ?