Mustafa
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...kce-s60v5-icin-ozel-6-597288.html#post4538871
Bu linkte, Mesut Aktaş sadece bir smiley göndermiş diye, "Konu ile alakasız" adı altında mesajını silmenden rahatsız olmus ve haklı. Üstteki elemanın (medjai001) mesajını silme sebebin konu ile alakasız dogru ancak Mesut Aktaş ın mesajını silme nedenin de o mesajı alıntı yaparak smiley göndermesi yani katılması. Onu direkt üstteki mesajla baglantılı seklinde bir sebeple silmen daha yararlı olacak, adam smileyin neresi konuyla alakasız diyor bana
Ayrıca üye bu smileyden dolayı 3 uyarı puanı aldıgını söylüyor, baktım 3 uyarı puanı vermişsin ama bunla mı alakalı tam çözemedim ? Eğer bunla alakalı ise oldukça gereksiz bir uyarı olmuş yine.
Daha önce de dedigim gibi mümkün oldugunca uyarı, ceza ve banlardan kaçınılmalı. Aynı davranısı tekrar edeceklere veya gerçekten gereksiz konustuysa birine harsı haafif hakaret ettiyse vs. direkt ceza vermeliyiz. Burada verdigin 3 uyarı puanı umarım ya yanlıslıkladır ya da sadece bu

smileyini gönderdigi için degildir.
İlla uyarı puanı verecek olsak medjai001 e verilirdi bakıyorum onda uyarı puanı yok ? Kaldı ki medjai001 e bile uyarı puanı vermemen gerek o yorumdan dolayı sadece mesajı silmen yeterli, böyle saçma yorumlara birkaç defa daha tekrarlarsa uyarı verirsin işte o zaman
Mümkün oldukça mesajlara ve konulara müdehale, daha sonra üyelere müdehale adımını uygulamalısın.
Üyeler bu sekilde gereksiz alınganlıklar yapıp sogur gider.
Veya yapılan yanlıs uyarı / ban kararları ile de dogurlar geri alsak bile sonra ..