Teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
Beyler Bayanlar c6 Fw yüklemek istedim .
Ancak benim telefonum v52 idi .
V51 yapmak için V51 dosyalarını kullandım normal hack gibi yaparak jaf ile flash ladım . Keşke Böyle bişey yapmasaydım . Flashlama bitmeden Yani Done! yazısı gelmeden 3.bir hata geldi dier 2 si dışında . 3.sünü ilk defa gördüm . Evet dedim Done! Yazdı telefona baktım sürekli rengarenk ekran olarak kapanıyor rengarenk çizik çizik bişeyler çıkıyor ekran kapanıyor aynı şekil devam ediyor sürekli . Sonra durdu . Çıkardım usb kablosunu Açma kapama tuşuna basılı tuttum telefon titredi ancak açılmadı beyaz ekran bile gelmedi . Hiçbirşey olmadı . Sadece titredi . Tekrar denedim yine aynı şekil . Ne yapacam ben nasıl düzeltebilirim bu durum ? V52 olarak açılsın fark etmez !! Yada V51 olarak açılsın hiç fark etmez bi yardım eli uzatın !
Telefon hiç açılmıyorki ? Yapsam bile açılmayacak zaten v52 fw yapsamforumda 52 için yapılmış fw lerde var bie denesen belki düzelir
Sorunum çözüldü orjianal v52 dosyalarını kullanarak flash ladım .
Bu fw nin tıpkısının aynısını v52 için beklemekten başka bi çaremiz yok sanırım .s
QUOTE]
Forumda 5800 V52 için C6 dosyaları mevcut, bu dosyaları 5800 V51'in ROFS2 dosyasıyla FLASH atarsan V52 C6 oluyor.
Yani bu fw yi V52 ye yükleyebilme imkanımız var öylemi ? Ama nasıl ? Tam olarak anlatabilir misin ?Sorunum çözüldü orjianal v52 dosyalarını kullanarak flash ladım .
Bu fw nin tıpkısının aynısını v52 için beklemekten başka bi çaremiz yok sanırım .s
QUOTE]
Forumda 5800 V52 için C6 dosyaları mevcut, bu dosyaları 5800 V51'in ROFS2 dosyasıyla FLASH atarsan V52 C6 oluyor.
Sadece bu FW'nin ROFS2 dosyasını diğer V52 dosyaları olan *.C0r (veya *.C00, *.C01 gibi) ve *.fpsx dosyaları ile beraber JAF ile flash atacaksın.Yani bu fw yi V52 ye yükleyebilme imkanımız var öylemi ? Ama nasıl ? Tam olarak anlatabilir misin ?
Denedim çalışıyor, bu CFW hoşuma gittiği için bununla yaptım. Ancak V52 için C6 V20 çıkarılmış durumda.
Beraber derken ? Dediğin dosyaları ve orjinal v52 dosyalarını aynı anda kullanarak mı ?Sadece bu FW'nin ROFS2 dosyasını diğer V52 dosyaları olan *.C0r (veya *.C00, *.C01 gibi) ve *.fpsx dosyaları ile beraber JAF ile flash atacaksın. Ben yaptım çalışıyor.