(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

sedatkcdr

Üye
tesekkurler kardesim eline saglik cok kullanisli... benim hosuma gitti

gms_10ur

gms_10ur

Üye
KESİNLİKLE Telefona kurduğum en iyi CFW. Çok stabil ve hızlı. Tema efektlerini değiştirmeme rağmen performansı harika. Arkada pil süresi programı, şarj durumuna göre oto ayar yapan program ve antivirüs aynı anda açık olsa bile RAMBlow da RAM 48MB gösteriyor. Diğer CFW lerde bu rakam 35'i geçmiyordu:oke:

charno_bil

Üye
sim kartı görmedi neden yapar acaba?

--------------- Ekleme ---------------

tekrar FW attım süper çalışıyor emeğine sağlık üstat ;)

pederr

pederr

Üye
süper ötesi bilader ya helali hoş olsun verdigin emekler nokiadan ble süpersin kardesim

edre

edre

Üye
şuana kadar kullandığım en iyi FW çok sade ve çok hızlı olay budur işte
teşekkürler kardeş tam on numara olmuş:)

baba3232

baba3232

Üye
Megalomaniax kardeşim senden v52 için portlanmış c6 yazılımına bir el atmanı rica ediyorum.tıpkı bu v3 gibi olsun :)

mıttık

Üye
megalamaniax lütfen şu v52 ye el at ama c6v3 olsun v1 ve v2 değil onlar eskidi artık ayrıca eminimki bu işi forumda yapabilecek başkalarıda vardır lütfen rice ediyorum birisi şu c6v3 ü v52 ye port etsin...

teoman1141

teoman1141

Üye
Mıttık'a katılıyorum, lütfennnn :)

frankendream

Üye
[sıze=4]ya şu yatay tuş kilidi olayını nasıl yapıyoruz! ?[/sıze]

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Aynen yaa. Bu CFW'nin tek eksiği yatay ekranda "Slide Unlock" çalışmıyor. Bunu nasıl aktifleştirebiliriz?:hmmm

swan3428

swan3428

Üye
Sayın arkadasım ben bunu kurdum ama telefonun dılı ıng. Oldu nasıl turkce yaparım yardımcı olurmusun dıllerde sadece ıng var

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Mesajlarda ingilizce dilinde sadece Alfasayısal Tuştakımı var Türkçede hepsi çıkıyor. Bir el atsan kardeşim... Türkçe tuştakımıyla yazamıyorum.. ve sadece ingilizcede çıkması sorun

Emeklerin için Teşekkürler..

ayrıca bir ekleme yapıyorum

-- Mesajlar gelirken bazen 1 saat önce geliyormuş gibi oluyor. önceki FW'lerdede böyleydi. Buna da bi el atarsan sevinirim kardeşim. Gelişmeleri bekliyorum

kanarya550

Üye
YA bu jaf bende çalışmıyor windows sürümü hatası veriyor sanırım windows 7 de çalışmıyor? bi çözümü olan var mı?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Teşekkürler

Beyler Bayanlar c6 Fw yüklemek istedim .
Ancak benim telefonum v52 idi .
V51 yapmak için V51 dosyalarını kullandım normal hack gibi yaparak jaf ile flash ladım . Keşke Böyle bişey yapmasaydım . Flashlama bitmeden Yani Done! yazısı gelmeden 3.bir hata geldi dier 2 si dışında . 3.sünü ilk defa gördüm . Evet dedim Done! Yazdı telefona baktım sürekli rengarenk ekran olarak kapanıyor rengarenk çizik çizik bişeyler çıkıyor ekran kapanıyor aynı şekil devam ediyor sürekli . Sonra durdu . Çıkardım usb kablosunu Açma kapama tuşuna basılı tuttum telefon titredi ancak açılmadı beyaz ekran bile gelmedi . Hiçbirşey olmadı . Sadece titredi . Tekrar denedim yine aynı şekil . Ne yapacam ben nasıl düzeltebilirim bu durum ? V52 olarak açılsın fark etmez !! Yada V51 olarak açılsın hiç fark etmez bi yardım eli uzatın !

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

Beyler Bayanlar c6 Fw yüklemek istedim .
Ancak benim telefonum v52 idi .
V51 yapmak için V51 dosyalarını kullandım normal hack gibi yaparak jaf ile flash ladım . Keşke Böyle bişey yapmasaydım . Flashlama bitmeden Yani Done! yazısı gelmeden 3.bir hata geldi dier 2 si dışında . 3.sünü ilk defa gördüm . Evet dedim Done! Yazdı telefona baktım sürekli rengarenk ekran olarak kapanıyor rengarenk çizik çizik bişeyler çıkıyor ekran kapanıyor aynı şekil devam ediyor sürekli . Sonra durdu . Çıkardım usb kablosunu Açma kapama tuşuna basılı tuttum telefon titredi ancak açılmadı beyaz ekran bile gelmedi . Hiçbirşey olmadı . Sadece titredi . Tekrar denedim yine aynı şekil . Ne yapacam ben nasıl düzeltebilirim bu durum ? V52 olarak açılsın fark etmez !! Yada V51 olarak açılsın hiç fark etmez bi yardım eli uzatın !

forumda 52 için yapılmış fw lerde var bie denesen belki düzelir

Rich4arD

Rich4arD

Üye
forumda 52 için yapılmış fw lerde var bie denesen belki düzelir
Telefon hiç açılmıyorki ? Yapsam bile açılmayacak zaten v52 fw yapsam

Sorunum çözüldü orjianal v52 dosyalarını kullanarak flash ladım .
Bu fw nin tıpkısının aynısını v52 için beklemekten başka bi çaremiz yok sanırım .s
Ayrıca
Yatay ekranda kilit şekli olmuyor yazanlar var
Telefonu yatay ekranda kilitleyip tekrar yatay ekranda kilidi açın bakalım ?

mkryvz

mkryvz

Üye
Bu fw nin tıpkısının aynısını v52 için beklemekten başka bi çaremiz yok sanırım .s
QUOTE]
Forumda 5800 V52 için C6 dosyaları mevcut, bu dosyaları 5800 V51'in ROFS2 dosyasıyla FLASH atarsan V52 C6 oluyor.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
QUOTE]
Forumda 5800 V52 için C6 dosyaları mevcut, bu dosyaları 5800 V51'in ROFS2 dosyasıyla FLASH atarsan V52 C6 oluyor.
Yani bu fw yi V52 ye yükleyebilme imkanımız var öylemi ? Ama nasıl ? Tam olarak anlatabilir misin ?

mkryvz

mkryvz

Üye
Yani bu fw yi V52 ye yükleyebilme imkanımız var öylemi ? Ama nasıl ? Tam olarak anlatabilir misin ?
Sadece bu FW'nin ROFS2 dosyasını diğer V52 dosyaları olan *.C0r (veya *.C00, *.C01 gibi) ve *.fpsx dosyaları ile beraber JAF ile flash atacaksın.
Denedim çalışıyor, bu CFW hoşuma gittiği için bununla yaptım. Ancak V52 için C6 V20 çıkarılmış durumda.

Üst Alt