Freddy Krueger
Üye
bişi sorucaktım biz bu fw yi nokia n97 mini ye yükleyebilirmiyiz,? tşkkürler
hayır kardeşim yükleyemezsin,olmaz.Çünkü işletim sistemi aynı da olsa 5800 için olan bir cfwdir.
bişi sorucaktım biz bu fw yi nokia n97 mini ye yükleyebilirmiyiz,? tşkkürler
ya arkadaşlar bişi sorcam ben guncellemelere baktıgım zaman yeni sürüm gibi bir guncelleme buluyor yuklemedim onuacaba yuklesem sorun olurmu ? benim tahminim onu yukledigim zaman tel v52 olabilir
Selam,
Sakin bu CFW yi telinize yüklemeyin... FW bozuk ya da arizali. Herhangi bir program yüklemeye kalktığımızda tel,
NOKIA yazisindan sonra kapaniyor ve hafiza kartini çikarmadan da açilmiyor. Ayriyedden kapali konumda şarj ederken tel kendi kendine açilip açilip kapaniyor... Benden söylemesi... Gerisi isteginize kalmiş dostlar... Çümkü beni iki günde cildirtti...![]()
şimdi bende
Nokia 5800XM C6 MegalomaniaX V2 var. bunu yüklesem bir sorun olur mu?
sorunun cevabı yazdığın yazıda varSADECE hala v51 Versiyonu Kullananlar Bu FW'yi yükleyebilir. Eğer telefonunuzu v52'ye yükselttiyseniz kesinlikle bu fwyi kurmaya çalışmayın. Telefonunuz garantilik olur.
ben bu uyarıyı gormedım ve versiyonumu v52 yükselttim ve simdi geriçevirmek istiyorum nasıl yapabilirim
eski versiyona dönemessin arkadaşım telefonu bozarsın bunun v52 için uyarlanmışı çıkana kadar bekliycez bende bekliyorum..
ben onu demiyorum arkadaşım. benim tel. de v51 zaten. ben bunu kurdum. orjinale nasıl dönerim diyorum.