(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

mkryvz

mkryvz

Üye
:d::d::d::d:
Aslına bakarsan evet sorun sende bende değil .d
Ama şöyle birşey var sen diyorsunki c6 v20 oysaki bu fw v11 ? :allalla:
:) Elinde V52 C6 varsaymamdan kaynaklı bir durumdu.
Linkte verdiğim indirip 5800_C6_MegaloManiaX_v3.V01 ile flashla bir sorun çıkmaz, Sana kullandığım dosyaları veriyorum.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
:) Elinde V52 C6 varsaymamdan kaynaklı bir durumdu.
Linkte verdiğim indirip 5800_C6_MegaloManiaX_v3.V01 ile flashla bir sorun çıkmaz, Sana kullandığım dosyaları veriyorum.
Teşekkürler şu anda iniyor . Umarım bu seferde bi sorun çıkmaz :allalla:

mkryvz

mkryvz

Üye
Teşekkürler şu anda iniyor . Umarım bu seferde bi sorun çıkmaz :allalla:
Hehe senin için telefonumu aynı dosyalarla tekrar flashladım ve oldu :d::d:
Eğer yine bi sorun çıkarsa bu kez benden değil, bundan eminim ::d::d::naughty:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Hehe senin için telefonumu aynı dosyalarla tekrar flashladım ve oldu :d::d:
Eğer yine bi sorun çıkarsa bu kez benden değil, bundan eminim ::d::d::naughty:
:d::d:
Kısacası bu dosyaları ve megalo nun o tek dosyasını kullanarak yapıcaz tamam bunu biliyorum yapmasını biliyorum .
Fakat bizimki v52 ama bu fw v51 tamam oluyor yapılabiliyor fakat farklı olmuyormu diğerlerinden ? Tıpatıp bu fw mi olcak ? Dier üyelerin v51 olan üyelerinkiyle aynımı olucak ? Farklı olmasın ? :allalla:

mkryvz

mkryvz

Üye
:d::d:
Kısacası bu dosyaları ve megalo nun o tek dosyasını kullanarak yapıcaz tamam bunu biliyorum yapmasını biliyorum .
Fakat bizimki v52 ama bu fw v51 tamam oluyor yapılabiliyor fakat farklı olmuyormu diğerlerinden ? Tıpatıp bu fw mi olcak ? Dier üyelerin v51 olan üyelerinkiyle aynımı olucak ? Farklı olmasın ? :allalla:
Ben pek bi fark göremedim, görece biraz daha hızlı vs olabilir, amacım V52'de megalo nun cfw sini kullanmaktı. Kullanıyorumda :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Ben pek bi fark göremedim, görece biraz daha hızlı vs olabilir, amacım V52'de megalo nun cfw sini kullanmaktı. Kullanıyorumda :)
:hmmm:hmmm|-)|-)

--------------- Ekleme ---------------

Hadi bakalım indi şu anda flash atıyor ..

--------------- Ekleme ---------------

Ve mutlu son

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Sadece bilgi paylaştık, sende bir gün benimle bilgini paylaşırsın olur biter.
CFW verimli çalışıyorsa bi sorun yok ;)
Sonsuz teşekkür ederim sana :oke:
Henüz denemedim herbişeyi . Ayrıca biliyormusun bu konuyu daha 2 gün önce gördüm ve 1.sayfadan bu sayfaya kadar hiç bir yorumu atlamadan okudum . Bi tema vardı megalo önermiş arkadaşlar kullanmış süper + bu fw ilede çok uyumluymuş . Bi türlü bulamadım o yorumları . Biliyormusun ? :allalla:

mkryvz

mkryvz

Üye
Dikkatimi çekmedi, ama bulursam haberdar ederim.

'Şeref'

Emekli Yönetici
Forum da bir sürü fw var. bi fw çılgınlığıdır gidiyo .
Ama bence en güzeli ve sorunsuz olan bu
tekrar teşekkürler MEGA :) :)

frankendream

Üye
Hayır yatay ekranda tuş kilidine geçiriyorum ama gene aynı.

hitachi

hitachi

Üye
dostum eline sağlık öncelikle.bir sorum var ilk sayfada verdiğin kurulum bilgilerindeki dosya isimleri ile indirdiğim klasördençıkan 6 adet dosya ismi uyuşmuyor. jaf ile flash yaparken MCU,Ape vs tıkla dosyayı yükle demişsin peki kalan 2 dosya nereye eklenecek.sabahtan beri arıyom forumda 45. sayfaya geldim cevabını bulamayınca yazdım kusura bakma.acaba eski yöntemlemi flash yapıcaz.teşekkürler.

emretwoolf

emretwoolf

Üye
Bu gerçekten en kullanışlı cfw. fakat tele v52 yükledim. şimdi bunu ona nasıl yükleyebilirim. rof dosyalarından birini burdan alıp yapılabiliyormuş.hangisi yardım eder misiniz...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bu gerçekten en kullanışlı cfw. fakat tele v52 yükledim. şimdi bunu ona nasıl yükleyebilirim. rof dosyalarından birini burdan alıp yapılabiliyormuş.hangisi yardım eder misiniz...
Bu konu hakkında neredeyse 3 sayfa yorum yaptık . Arkadaş saolsun anlattı bana . Bi kaç sayfa geriye gidip yorumları okuyup yapabilirsin :oke:

ByWorth

ByWorth

Üye
çevrim içi paylaşımı kaldırmışsın sanırım. Pixelpipe ile kullanıyordum. bunu tekrar yükleme imkanımız var mı?

Üst Alt