(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
bişi sorucaktım biz bu fw yi nokia n97 mini ye yükleyebilirmiyiz,? tşkkürler

hayır kardeşim yükleyemezsin,olmaz.Çünkü işletim sistemi aynı da olsa 5800 için olan bir cfwdir.

cristie

Üye
arkadaşlar ben 52 ye denedim olmadı versiyon düşürme yönemine baktım bi sonuç alamadım heralde bekleyeceğiz...:(

--------------- Ekleme ---------------

52 ne zaman çıkar beyler bilen var mı yada çıkar mı?

derviss54

Üye
ya arkadaşlar bişi sorcam ben guncellemelere baktıgım zaman yeni sürüm gibi bir guncelleme buluyor yuklemedim onu :D acaba yuklesem sorun olurmu ? benim tahminim onu yukledigim zaman tel v52 olabilir

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
ya arkadaşlar bişi sorcam ben guncellemelere baktıgım zaman yeni sürüm gibi bir guncelleme buluyor yuklemedim onu :D acaba yuklesem sorun olurmu ? benim tahminim onu yukledigim zaman tel v52 olabilir

O güncelleme menüsünde o güncellemenin üzerine gelip seçeneklerden bilgileri tıkla bi bak önce.Belki v51 olabilir yine.Bana da öyle oldu,baktığımda v51 gördüm tekrar.Ama v52ye geçebilirmisin,bir şey olur mu onu bilemem.Megalomaniaxa sor bence

'Şeref'

Emekli Yönetici
Selam,
Sakin bu CFW yi telinize yüklemeyin... FW bozuk ya da arizali. Herhangi bir program yüklemeye kalktığımızda tel,
NOKIA yazisindan sonra kapaniyor ve hafiza kartini çikarmadan da açilmiyor. Ayriyedden kapali konumda şarj ederken tel kendi kendine açilip açilip kapaniyor... Benden söylemesi... Gerisi isteginize kalmiş dostlar... Çümkü beni iki günde cildirtti...:off:

mega cfw yi yayınladığı günden beri kullanıyorum
vd söylediğin sorunların hiç biri ile karşılaşmadım ayrıca başka hatayla da karşılaşmadım bence en iyi c6 fw si bu
lütfen paylaşıma çamur atmayalım .

emretwoolf

emretwoolf

Üye
bidahaki çalışman olursa akış bağlantılarını kaldırmadan yapabilir misin. fw çok kaliteli fakat online radyo işini bi türlü halledemedim. internet radio veya core player ile dinlerken 5dk sonra duruo ve açıp tekrar başlatmak gereliyor. o yüzden akış bağlantıları ile hiçyoktan başka yere bakamasakta süresiz dinlyebiliriz.

AlpReis

AlpReis

Üye
Bunu V52 için yapana duacı olurum eyvallah

frankendream

Üye
şimdi bende
Nokia 5800XM C6 MegalomaniaX V2
var. bunu yüklesem bir sorun olur mu?

frankendream

Üye
teşekkürler hemen yüklüyorum. bi ara buralarda c6 v20 dönüyordu. o konu bu konu mu?

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Hayır. O konu, bu konunun bi versiyon eskisi. O "V2" iken bu "V3":oke:

frankendream

Üye
vay canına. gerçekten süper bişey. telefonum kendine geldi eskisine göre. zaten çok yavaşladı gereksiz şey vardı formatlayacaktım üstüne bunun çıkması çok iyi oldu. gerekli olan programlarımı tekrar kuracağım. yapamadığım tek şey şu yatay tuş kilidi?

bangh

Üye
selamlar belki daha önce soruldu bilemiyorum ama ovi de cihaz v51 5800 xm diye gözüküyor acaba direk v52 ye yükseltebilirmiyim.

safareceptr

Üye
SADECE hala v51 Versiyonu Kullananlar Bu FW'yi yükleyebilir. Eğer telefonunuzu v52'ye yükselttiyseniz kesinlikle bu fwyi kurmaya çalışmayın. Telefonunuz garantilik olur.

ben bu uyarıyı gormedım ve versiyonumu v52 yükselttim ve simdi geriçevirmek istiyorum nasıl yapabilirim

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
SADECE hala v51 Versiyonu Kullananlar Bu FW'yi yükleyebilir. Eğer telefonunuzu v52'ye yükselttiyseniz kesinlikle bu fwyi kurmaya çalışmayın. Telefonunuz garantilik olur.

ben bu uyarıyı gormedım ve versiyonumu v52 yükselttim ve simdi geriçevirmek istiyorum nasıl yapabilirim
sorunun cevabı yazdığın yazıda var

"""""SADECE hala v51 Versiyonu Kullananlar Bu FW'yi yükleyebilir. Eğer telefonunuzu v52'ye yükselttiyseniz kesinlikle bu fwyi kurmaya çalışmayın. Telefonunuz garantilik olur."""""""

bu ümkün değil bekleyecen yeni v52 li c6

frankendream

Üye
bide benim sorumu cevaplasanız. yatay tuş kilidini nasıl yapçaz?

noxfuchs

noxfuchs

Üye
v51'e orjinal haline yani, nasıl dönüyoruz, açıklar mısınız?

jimmy91

Üye
eski versiyona dönemessin arkadaşım telefonu bozarsın bunun v52 için uyarlanmışı çıkana kadar bekliycez bende bekliyorum..

noxfuchs

noxfuchs

Üye
eski versiyona dönemessin arkadaşım telefonu bozarsın bunun v52 için uyarlanmışı çıkana kadar bekliycez bende bekliyorum..

ben onu demiyorum arkadaşım. benim tel. de v51 zaten. ben bunu kurdum. orjinale nasıl dönerim diyorum.

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye

Üst Alt