(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

anilvasif

Üye
jaf version 1.98.62

patching raw boot step1...
Patching raw boot step2...
Patching raw boot step3...
Sending raw loader...
........error booting phone...

Hocam bende sürekli bu hatayı veriyor win 7 kullanıyorum dediğin herşeyi harfiyen yaptım sorun ne olabilir

w7 de bendede sorun cıkmıstı sorunlu oluyor mumkunse xp kurulu bır bılgısayarda deneyın

bangh

Üye
kolay gelsin daha önceki sorumda win 7 de 4*4 ü yükleyememiştim daha sonra yükledim herşey mükemmel tüm programlarımı kurdum fakat photoflow du sanırım o programı çalıştırdım ancak programdan çıkamadım ve direk kırmızı tuşla ev ekranına döndüm daha sonra çalışan uygulamalar arasında photoflow hep çalışıyor gözüküyordu bende kapatma tuşuna bastım ve yeniden başlamasını bekledim ama tel açılmadı bende açma tuşuna bastım fakat nokia yazısı geliyor daha sonra telefon yine kapanıyor ve şuan 5 6 defa denedim yine aynı şekilde nokia yazısı geliyor ancak tel açılmıyor sebebi nedir acaba aslında cfw gayet güzel sorunsuzdu yardımcı olursanız çok sevinirim.

artvinlee

artvinlee

Üye
merhaba ben bu fw yi bu gün kurdum güzel çalışıyor fakat "Telefon Yönetimi" menüsüne giremiyorum bi türlü her seferinde bi önceki menüye gönderiyor beni acaba bunun bi çözümü varmıdır ?
-----------
şimdi farkettim bide rompatcher açlışmıyor bende oda atıyor menüye herşeyi aynen yaptım ama yinede olmadı yaw :(

kerimb

kerimb

Üye
Selam,
Sakin bu CFW yi telinize yüklemeyin... FW bozuk ya da arizali. Herhangi bir program yüklemeye kalktığımızda tel,
NOKIA yazisindan sonra kapaniyor ve hafiza kartini çikarmadan da açilmiyor. Ayriyedden kapali konumda şarj ederken tel kendi kendine açilip açilip kapaniyor... Benden söylemesi... Gerisi isteginize kalmiş dostlar... Çümkü beni iki günde cildirtti...:off:

bangh

Üye
Selam,
Sakin bu CFW yi telinize yüklemeyin... FW bozuk ya da arizali. Herhangi bir program yüklemeye kalktığımızda tel,
NOKIA yazisindan sonra kapaniyor ve hafiza kartini çikarmadan da açilmiyor. Ayriyedden kapali konumda şarj ederken tel kendi kendine açilip açilip kapaniyor... Benden söylemesi... Gerisi isteginize kalmiş dostlar... Çümkü beni iki günde cildirtti...:off:

evet bende de aynı şey oldu acaba başka cfw atınca düzelirmi aslında çok ta güzeldi ilk başta neyse yinede uğraş verilmiş bir çalışma yapanın eline sağlık

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
kolay gelsin daha önceki sorumda win 7 de 4*4 ü yükleyememiştim daha sonra yükledim herşey mükemmel tüm programlarımı kurdum fakat photoflow du sanırım o programı çalıştırdım ancak programdan çıkamadım ve direk kırmızı tuşla ev ekranına döndüm daha sonra çalışan uygulamalar arasında photoflow hep çalışıyor gözüküyordu bende kapatma tuşuna bastım ve yeniden başlamasını bekledim ama tel açılmadı bende açma tuşuna bastım fakat nokia yazısı geliyor daha sonra telefon yine kapanıyor ve şuan 5 6 defa denedim yine aynı şekilde nokia yazısı geliyor ancak tel açılmıyor sebebi nedir acaba aslında cfw gayet güzel sorunsuzdu yardımcı olursanız çok sevinirim.
yüklediğin bir programdan kaynaklanmış olabilir veya fw atmadan önce hafıza kartına format atmadıysan olabilir veya hafıza kartına eski sistem dosyalarını geri yüklediysen olabilir açılırken hafıza kartını çıkartıpta açmayı dene

--------------- Ekleme ---------------

merhaba ben bu fw yi bu gün kurdum güzel çalışıyor fakat "telefon yönetimi" menüsüne giremiyorum bi türlü her seferinde bi önceki menüye gönderiyor beni acaba bunun bi çözümü varmıdır ?
-----------
şimdi farkettim bide rompatcher açlışmıyor bende oda atıyor menüye herşeyi aynen yaptım ama yinede olmadı yaw :(
kullandığın temayı değiştir orjinal ikonları kullanan temalarda bu problem olabilir

selam,
sakin bu cfw yi telinize yüklemeyin... Fw bozuk ya da arizali. Herhangi bir program yüklemeye kalktığımızda tel,
nokıa yazisindan sonra kapaniyor ve hafiza kartini çikarmadan da açilmiyor. Ayriyedden kapali konumda şarj ederken tel kendi kendine açilip açilip kapaniyor... Benden söylemesi... Gerisi isteginize kalmiş dostlar... çümkü beni iki günde cildirtti...:off:
ben 1 haftadır kullanıyorum hiç bir sorun yok fw atarken bişeyleri yanlış yapmadıysan bu problemler normal değil

bangh

Üye
yüklediğin bir programdan kaynaklanmış olabilir veya fw atmadan önce hafıza kartına format atmadıysan olabilir veya hafıza kartına eski sistem dosyalarını geri yüklediysen olabilir açılırken hafıza kartını çıkartıpta açmayı dene

kullandığın temayı değiştir orjinal ikonları kullanan temalarda bu problem olabilir

ben 1 haftadır kullanıyorum hiç bir sorun yok fw atarken bişeyleri yanlış yapmadıysan bu problemler normal değil

Bilakis herşeyi harfiyen megalomania nın dediği şekilde yaptım hafıza kartını da formatladım cfw yükledikten sonra hard format attım herhangi bir program yüklerken dahili bileşen hatası almadım ayrıca bu 5. farklı flashlamam daha önceki cfwlerde hiç sorun yaşamamıştım neyseki hafıza kartını çıkarınca açıldı ve kartı tekrar taktım bir problem gözükmüyor ancak tek şüphem (yani program olarak) garmin yükledim ondan olabilirmi acaba .Açıkçası telefon açılmayınca epey tırstım :) umarım bu sorunlar hallolur yukarıda da dediğim gibi cfw gayet güzel :oke:

openstar

openstar

Üye
v52 ye neden yüklenmiyor..
v52 ye uyanı ne zaman üretilir acep...

artvinlee

artvinlee

Üye

bilgilendirdiğiniz ve ilgilendiğiniz için tşkler ben Temalardaki Nokia Theme Black i kullnıyordum o hoşuma gitmişti s60 Dark a alınca düzeldi o tema hoşuma gitmişti ama olsun bunla idare etcz artık :)
cfw çok hoşuma gitti :)

anilvasif

Üye
Selam,

1 Haftadır kurulu vede yaklasık 100 program kurdum telefona
dalgamı gecıosun sen yaaaaaaaa :)))))))))))))))))))))))

Sen beceremedıysen urunu kotulemeye hakkın yoktur :vur

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Sorumu cevaplayacak kimse yokmu ?

kur kardeşim kur bir şey olmaz

Selam,

arkadaşım o nasıl laflar öyle, o nasıl kötülemektir öyle üsluba dikkat lütfen.Önce bi profilini güncelle 6600mı kullanıyorsun ona mı yükledin bunu? 3 senetde 3 mesajın var forumda gelmiş cfwyi kötülüyorsun.Ortada bir emek var.Adam bu cfwyi yapmak için gece-gündüz uğraşıyor.Sen sorununu bu foruma yazıp yardım isteyeceğine direk s...ıp sıvıyorsun.%100 eminim ki yüklerken yanlış yüklemişsindir,hata yapmışsındır.Burası maxicep,burada 1 milyon üye var.Dandirikten forumlardan, oradan buradan alıntı yapılan paylaşımlardan ziyade kaliteli paylaşımların/çözümlerin olduğu bir forum burası.
İlk defa böyle bir üsluba sinirlendim bu forumda.Moderatör tarafından ceza alsam da umrumda değil, çek git buradan.

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Burada ne yapınca sorular cevaplanıyor acaba...
Aynı soruyu kaç sefer yazmak lazım...

Arkadaşım burada bu soru belki 10 defa soruldu.Biraz konuyu incelesen,bir kaç sayfasına göz atsan cevabını bulurdun.Ve açılan konunun ilk cümlesinde v52olanlar bunu yüklemesin yazıyor.Çünkü v52den v51e geçmek,yani bir alt versiyona geçmek telefonun flashını yakar,çöpe atarsın yada yeğenlerine oyuncak olarak verirsin.O yüzden ya v52 modlu bir cfw yükleyebilırsin yada v52de kalırsın.

openstar

openstar

Üye
Arkadaşım burada bu soru belki 10 defa soruldu.Biraz konuyu incelesen,bir kaç sayfasına göz atsan cevabını bulurdun.Ve açılan konunun ilk cümlesinde v52olanlar bunu yüklemesin yazıyor.Çünkü v52den v51e geçmek,yani bir alt versiyona geçmek telefonun flashını yakar,çöpe atarsın yada yeğenlerine oyuncak olarak verirsin.O yüzden ya v52 modlu bir cfw yükleyebilırsin yada v52de kalırsın.

10 da sorulur 20 de...
Burası bir paylaşım sitesi, birçok şey defelarcada olsa paylaşılıyor...
Tam 56 sayfa olmuş şuan itibariyle...Herbirine bakmak tek tek taramak zor olur haliyle..
Şu yukarda yazdıklarını o bahsettiğin ilk mesajada eklense daha iyi olmazmı..
Zira herkez senin gibi bilgili olmaya bilir bu konularda..:sopa:
sonrada 10 da olur 20 de.... :box

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
10 da sorulur 20 de...
Burası bir paylaşım sitesi, birçok şey defelarcada olsa paylaşılıyor...
Tam 56 sayfa olmuş şuan itibariyle...Herbirine bakmak tek tek taramak zor olur haliyle..
Şu yukarda yazdıklarını o bahsettiğin ilk mesajada eklense daha iyi olmazmı..
Zira herkez senin gibi bilgili olmaya bilir bu konularda..:sopa:
sonrada 10 da olur 20 de.... :box

bak o konuda haklısın kardeşim.İlk mesaja not düşülse telefon çöplük olur diye sorun olmaz.Ama 36 lık kocaman fontlada yazsa yine sorulur yine sorulur.Türk'üz işte heheheheee

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
slm.bu yeni çıkmış diyorlar .acaba bu fwde var mi? yoksa yüklesek iyi olur mu?
Java Runtime 2.1 Beta for S60 5th Edition

valla kardeş ben şimdi yükledim sorun yok,yükleyebilirsin.Telefonda biraz hızlanma oldu gibi,ama psikolojik mi bilmiyorum.Ama pro.yu C ye kurdu 5-6 mb. yer yedi.
edit:ben geri sildim,pek birşey farkedemedim.9-10 mb yer kapladığını söyleyenlerde var nasıl oluyor anlamadım.Zaten cfw hızlı/stabil Allaha şükür,istersen dene

sari98

Üye
bişi sorucaktım biz bu fw yi nokia n97 mini ye yükleyebilirmiyiz,? tşkkürler

Üst Alt