jayjay16
Üye
evet kardeşim 5800 oyunları ve pro.ları yükleyeceğiz.Ama ovi storedan c6 ve n97mini pro.larınıda indirebilirsin.Geneli uyumludur.Bu arada nasıl kurdun cfwyi çok da zor değilmiş değil mi? :-D
--------------- Ekleme ---------------
valla bu cfw bana megamanin diğer cfwlerinden daha hızlı geldi.Bu biraz da bizim elimizde aslında.C/ye pro kurmuyorum,hafızası 76mbde.Arka planda pro açık bırakmıyorum,arada bir ram blowu açıp ram temizliği yapıyorum, ki bu fwde buna bile gerek görmedim 2 gündür, ana ekrana normal kısayollar harici batarya,hava durumu gösteren tarzda widget eklemiyorum,sade bir tema kullanıyorum ve tema efektlerini kapalı tutuyorum.Kesinlıkle ilk 2 cfwden daha stabil bir cfw bu.2 gündür telefonun sınırlarını zorluyorum.Wifi kullanırken opera 5.1 (sis olan) de opera 10.1 de çoştu resmen.Destan gibi mesaj yazarken yazım ağırlaşmıyor.Telefonda ise 10 oyun,19 pro yüklü,bos hafıza ise kartta 2.8gb.Valla bana göre çok iyi/hızlı/stabil bir cfw.Senin cfwyi nasıl bulduğuna/beklentine bağlı bence :-D
kolaymis tabi daha ilk denememdi 1-2 kere okumadi telefonu ama sonra okudu.ayrica sagol ilgilendigin icin.

bilgilendiren arkadaslara şimdiden teşekkürler ...