(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

jayjay16

jayjay16

Üye

evet kardeşim 5800 oyunları ve pro.ları yükleyeceğiz.Ama ovi storedan c6 ve n97mini pro.larınıda indirebilirsin.Geneli uyumludur.Bu arada nasıl kurdun cfwyi çok da zor değilmiş değil mi? :-D

--------------- Ekleme ---------------

valla bu cfw bana megamanin diğer cfwlerinden daha hızlı geldi.Bu biraz da bizim elimizde aslında.C/ye pro kurmuyorum,hafızası 76mbde.Arka planda pro açık bırakmıyorum,arada bir ram blowu açıp ram temizliği yapıyorum, ki bu fwde buna bile gerek görmedim 2 gündür, ana ekrana normal kısayollar harici batarya,hava durumu gösteren tarzda widget eklemiyorum,sade bir tema kullanıyorum ve tema efektlerini kapalı tutuyorum.Kesinlıkle ilk 2 cfwden daha stabil bir cfw bu.2 gündür telefonun sınırlarını zorluyorum.Wifi kullanırken opera 5.1 (sis olan) de opera 10.1 de çoştu resmen.Destan gibi mesaj yazarken yazım ağırlaşmıyor.Telefonda ise 10 oyun,19 pro yüklü,bos hafıza ise kartta 2.8gb.Valla bana göre çok iyi/hızlı/stabil bir cfw.Senin cfwyi nasıl bulduğuna/beklentine bağlı bence :-D

kolaymis tabi daha ilk denememdi 1-2 kere okumadi telefonu ama sonra okudu.ayrica sagol ilgilendigin icin.

omerozel34

omerozel34

Üye
Arkadaşlar fw yi kurdum iki defa done done yazısı çıktı ancak telefon test mode de kaldı bende kabloyu söküp bataryayı çıkardım telefonu açmaya çalıştığımda ekrana nokia yazısı çıkıyor ve sonra tekrar kapanıyor neden böyle bir hata oluştur yardımcı olabilirmisiniz?

İşletim sistemi xp

Erman_

Erman_

Üye
Arkadaşlar fw yi kurdum iki defa done done yazısı çıktı ancak telefon test mode de kaldı bende kabloyu söküp bataryayı çıkardım telefonu açmaya çalıştığımda ekrana nokia yazısı çıkıyor ve sonra tekrar kapanıyor neden böyle bir hata oluştur yardımcı olabilirmisiniz?

İşletim sistemi xp

Hafıza kartını çıkart, telefonunu aç. Telefon açılınca hafıza kartını tekrar tak.

Telefonun açılacaktır. Ara sıra benim de oluyor bu şekilde anlam veremiyorum. :angry:

mkryvz

mkryvz

Üye
Aynı durum bende de söz konusu, telefonu kapatıp açtığımd bazen açılmıyor. Hafıza kartını çıkardığım zaman açılıyor.

virgo2000

virgo2000

Üye
media tuşu soft format atmadan çalışmadı yazanları aynen uyguladığım halde. Benim tel de fw yüklendikten sonra test mode da kaldı ama bekleyince açılıyor... zaten konuyu açan arkadaş yazmış bekleyin diye... bataryayı niye çıkarıyosanız :)
bu arada fw çok hızlıymış gerçekten de ..

anilvasif

Üye
Arkadaşlar wmv calıstırabılen varmı? ben 3-5 dosya denedım sesı yurutuyor ama goruntu yok
6) Artık WMW Dosyalarını Real Player Oynatabiliyor.

fw yı hazırlyan arkadasın yaptıgı bı modıfıye..telefonun kapatma tusuna basınca reset atıyor.. telefonu kapatmak için bı power tusuna bıkere bas ve gelen menuden kapat bas tel kapanır...bı hata var sanma ılk sayfada bunu acıklamıs arkdas zaten...

handy profiles i yukle forumda arat cok yerde var hem bu program mesela gece 12 den sonrası otomatıkmen sessıze alıyo sabah normal duzene getırıyo hemde bu soruna %100 cozum saglıyor forumda bulamazsan bana msj atın arkadaslar yolluyum...:heyo:

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
Arkadaşlar wmv calıstırabılen varmı? ben 3-5 dosya denedım sesı yurutuyor ama goruntu yok
6) Artık WMW Dosyalarını Real Player Oynatabiliyor.
video çözünürlüğü 640x360 değilse görüntüleri göstermez göstermesi için video çözünürlüğünü ayarlaman gerek

anilvasif

Üye
video çözünürlüğü 640x360 değilse görüntüleri göstermez göstermesi için video çözünürlüğünü ayarlaman gerek

Hımmm ama ztn o cozunurluge getırmek ıcın ıslem yapmak lzm ztn format factory ı kullanıom ozmn mp4 olarak cevırırım hanı tam uyumlu olur ben ılk basta wmv oynatabılırsınız dıye yazıya ıstısnaden sormustum sımdı 640*360 denedım wmv olarak yne calısmadı yanı olayın vıdo olcusuyle alakası yok :) codec sorunu... :vur

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
hımmm ama ztn o cozunurluge getırmek ıcın ıslem yapmak lzm ztn format factory ı kullanıom ozmn mp4 olarak cevırırım hanı tam uyumlu olur ben ılk basta wmv oynatabılırsınız dıye yazıya ıstısnaden sormustum sımdı 640*360 denedım wmv olarak yne calısmadı yanı olayın vıdo olcusuyle alakası yok :) codec sorunu... :vur
olabilir bende tam emin değilim

elusive

elusive

Üye
arkadaşlar buna sertifikaya gerek kalmadan prg yuklybiliyoruz değil mi?

Erman_

Erman_

Üye
Tabi ki. ;)

derviss54

Üye
arkadaşlar diyelimki bende v51 yuklu bu programı kurdum ve sonra vazgeçtim tekrar v51 yada v52 yüklemek istiyorum sorun cıkarmı ve ayrıca v52 yuklu diyelim v52 den v51 e geçip bu fw yi kurabilirmiyim bu konuda biraz çekiniyorumda :D bilgilendiren arkadaslara şimdiden teşekkürler ...

anilvasif

Üye
arkadaşlar diyelimki bende v51 yuklu bu programı kurdum ve sonra vazgeçtim tekrar v51 yada v52 yüklemek istiyorum sorun cıkarmı ve ayrıca v52 yuklu diyelim v52 den v51 e geçip bu fw yi kurabilirmiyim bu konuda biraz çekiniyorumda :D bilgilendiren arkadaslara şimdiden teşekkürler ...

geriye geçiş yapamazsın 52 den 51 e mesela ama 51den 52 ye gecebılırsın
yanı gectımmı donusu yok :)))
bazıları oluyo dıyo ama daha calıstıranı yok denemenızı tavsıyede etmem

olabilir bende tam emin değilim

Forumdan uc player yukledım wmv lerı oynatıyor bıraz takılma olsada hanı vıdeoyu seyredebılıyorsun
tavsıye ederım boyut vs farketmıyor 4-5 tane farklı codecte attım hepsını calıstırdı

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
forumdan uc player yukledım wmv lerı oynatıyor bıraz takılma olsada hanı vıdeoyu seyredebılıyorsun
tavsıye ederım boyut vs farketmıyor 4-5 tane farklı codecte attım hepsını calıstırdı

tavsiyen için teşekkür ederim

yalandunya3535

Üye
arkadaşlar ben müzikleri dinleyemiyorum önceki Fw de bu sorun yoktu ama şimdikinde ise malesef.. music klasörü oluşturmama ragmen kutupahaneyı guncelle dememe ragmen yınede 0 nesle eklendi diyor.. yardımcı olurmusunuz?

noxfuchs

noxfuchs

Üye
arkadaşlar ben müzikleri dinleyemiyorum önceki Fw de bu sorun yoktu ama şimdikinde ise malesef.. music klasörü oluşturmama ragmen kutupahaneyı guncelle dememe ragmen yınede 0 nesle eklendi diyor.. yardımcı olurmusunuz?

Default ses klasörü var ya. Hani içinde Digital yazıyor. Onun içine atıp güncelle diyeceksin.

yalandunya3535

Üye

derviss54

Üye
geriye geçiş yapamazsın 52 den 51 e mesela ama 51den 52 ye gecebılırsın
yanı gectımmı donusu yok :)))
bazıları oluyo dıyo ama daha calıstıranı yok denemenızı tavsıyede etmem

Forumdan uc player yukledım wmv lerı oynatıyor bıraz takılma olsada hanı vıdeoyu seyredebılıyorsun

geriye dönüş yoksa sıkıntı yaratabilir :D

ya ben yukledim ama bi turlu yazılım güncellemelerinde ovi magazayı bulamıyorum yaa :S

vodkasexual

Üye
media tuşu çalışmıyor.. Bunun için birşey yapmamız mümkün değil mi ?

Üst Alt