(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

noxfuchs

Üye
Kolay gelsin Megalo. Senin fw'lerinden başkası yalan

agsalman

Üye
öyleyse bunu diilde v4 beklemeyi tercih ederim
gerçi bu da kesin süperdir ama olsun
mega olsunda geç olsun

Konu Sahibi
Vaay MegolamaniaX hoşgeldin bekliyoruz çalışmalarını

Megalo üstadım seni görmel güzel sabırsızlıkla bekliyoruz yeni versiyorunu (V52'ye uyarlı halini)

İlk istek benden sanırım c6 v20 tam ekran menü modlu oldun lütfen..

Yeni MegaloManiaX v4 hem v51 hemde v52 uyumlu olacaktır. Herkes versiyonuna göre dosyalarını indirip aynı kurulumu yapacaktır. C6v20 üzerine olacaktır. Powera basılı tutulduğunda restart atmayacaktır. Onun yerine daha güzel bir mod yaptım. Alttan resmine bakarsanız anlarsınız :=)

iki konuda kararsızım.

birincisi herkes tam ekran menü istiyor mu?
ikincisi ise mega v3deki tema efektlerini kullanmayı düşünüyorum. Benim fwlerimle tam uyumlu çalışıyor çünkü.

İki konudaki düşüncelerinizi söylerseniz bende fwyi ona göre şekillendirmeyi düşünüyorum..

mega v3 teki tema efekti güzel benim fikrim menü aynı şekilde kalırsa güzel olur

kardeş ellerine saglık süper bi fw olmuş v51 kullandıgım fwden sonra v52 de yine senin fwni kurdum çok güzel hiç bisorun yaşamadın başta webde boş sayfa gelip aveaya baglanıyodu baglantı ayarlarından wlan seçtim şuanda temeda flan hiç bi sıkıntı yok gayte güzel ve hızlı 4x5 fakat benim şöyle bi sorunum var navigasyonda konumlama yapmıyor güncel yapamadıgı için bu konu hakkında bi yardım edersen süper olur şimdiden teşekkürler

AlpReis

Üye
v4 fw"yi deneyen arkadaşlar yorumlarını eklerlerse sevinirim, bu arada emeğe teşekkürler

bence arkadaşım tam ekran menü olsun
tema efekti orjinal kalsa sanki daha iyi olcak yada orjinale yakın bir efekt koysan süper olur ve arkadaşım şu web uygulamasındaki yer imlerini değiştirebilirmisin ? yani youtube,facebook,0facebook gibi google birde on numara olur vallah

Uzun Süredir Sessiz Sedasız Paylaşılan Fw'leri Takip Ediyorum Hemen Hemen Hepsini Deniyorum.
Şuana Kadar Kadar Hiç Bir Fw de Yorum Yapmadım.
Ama Ne Yalan Söyleyim Senin Çıkarmayı Planladığın v4 Beni Bile Heyecanlandırdı.
Yapılan Yorumlara Bakılarak Senin Bu Konuda Gayet Başarılı Olduğun Çok Açık Belli.
Çalışmaların da Başarılar Dilerim. Kolay Gelsin.

Saygılar...

baba3232

Üye
Hocam şu tam ekran modu bana nedense hiç sıcak gelmiyor koyma yhaw onu

estami

Üye

Görüntü ve "yeniden başlat"seçeneği muhteşem ve tam ekran olsun bence birde v3'deki efectler dediğin gibi uyumlu aynısı kalsın diye düşünüyorum

MegaloManiaX hocam bu açılışta ve kapanıştaki "MegaloManiaX v3.. ve "Hoşça kalın" yazılarını nereden değiştirebiliyoruz?

arkadaşım ilk sayfadaki ilk mesajın sonunda
PHONE NOT FOUND - PHONE INIT DATA Hataları İçin Yapılacaklar
adı altında yapman gerekenler le ilgili bir yazı var orayı okuyup uygularsan sorunun çözülecektir sanıyorum.

redspawn

Üye
e deki music klasörünü görmüyor )) nasıl yapcaz

edit : tmmdır

18- Müzik Çalar Sadece E:/Sounds'u Tarar

efee93

Üye
yükledigim uygulamaları bulamıyorum nereye gidyor

stazz15

Üye
elinde v52.0.07 4x3 ün dosyası olan hotfile dan başka bir siteye upload edebilir mi lütfen hotfiledan 8kb/s ile iniyor elide olan upload edip paylaşsın ltfn v52.0.07 4x3(orjinal menü)

--------------- Ekleme ---------------

off ya v52 indirim derken v51 i indirmişim ve kota dolmak üzere pfff bi dahaki aya kaldı

eyup932

Üye
emeğine sağlık ... fakat 4x4 menü 52 için olanı indirdim yüklediğimde 4x3 menü değişmedi...sebebi nedir

stazz15

Üye
v4 ne zmn çıkıyo bilgisi olan var mı