(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

mkryvz

mkryvz

Üye
V52 ile uyumlu olanı nezaman cıkar ya cok harika bi fw ama v52 uyumlu degil :(
Verilen CFW'nin sadece ROFS2 dosyası ile V52 için modlamış C6 *.Cor *.fpsx dosyalarını kullanarak aynı yazılımı yükleyebilirsiniz. Tek fark *#0000# tuşlayınca V51 gibi görünmesidir ki buda sorun değil. NSU ile kontrol ettiğinizde V52 olduğunu göreceksiniz ;)
Ben öyle yaptım, gayet başarılı bir şekilde çalışıyor.

ozy3590

ozy3590

Üye
arkadaslar yazılım cok hos kullanmaya baslıyalı en az 2 hafta filan oldu tek sorunum mesajlar normal saatınde gelıyorsa 5 mesaj sonra saat 1 saat erken olarak gosterıo ornegın 15:30da gelen mesaj 2-3 kere mesajlastıktan sonra yenı msjın saatı 14:32 oluyo ornegın ama mesajın gercek saatı 15:32 bunun ıcın mesaj 1 saat once gelmıs gozukuo ve gelen kutusunda asagılarda bıyerde kalıo tek tek arıyorum mesajı.saat ayarını 2 defa yaptım otomatık saat guncellemeyıde actım ama sorun aynı bı yardım..

optiq

Üye
kardesım su fw ye bı el at artık be gercı fınallerde geldı ama :/

agsalman

Üye
yaw mega hadi artık şunun v52 için olanını yapta adam gibi bi fw kullanalım
v52 c6 bi fw ye gayri ihtiyari geçtim pişmanım
senin v3 ün üstüne fw bulamadım v52 de
hadi şimdiden başarılar

furkanaksin

Üye
Arkadaşlar bu cfw ile Pc Suite ile destek yazılımını telefona yüklemeyi başaran var mı ?

Ne kadar uğraşırsam uğraşayım yükleme başarısız diyor. Dili ingilizce yapıp deneynce kesin çözülüyormuş ama bizde de ingilizce dili yok telefonun malesef.

Siz Pc Suite ile telefonun yedeğini almayı ya da mesajlara girebilmeyi başardıysanız lütfen yardımcı olabilir misiniz? C6 olarak görüyor ve hiçbir destek çalışmıyor.

Yardımcı olabilirseniz sevinirm..

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arakdaslar bıyardım edermısınız kesın sorunun cevabını vermıssınızdır ama

mj yazarken tam ekran klavye gelmıyor nasıl halledebılırımm sorunu yardımcı olurmusunuzz...

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
tşkler

--------------- Ekleme ---------------

tşk

dert91

Üye
Arkadaşlar bu cfw ile Pc Suite ile destek yazılımını telefona yüklemeyi başaran var mı ?

Ne kadar uğraşırsam uğraşayım yükleme başarısız diyor. Dili ingilizce yapıp deneynce kesin çözülüyormuş ama bizde de ingilizce dili yok telefonun malesef.

Siz Pc Suite ile telefonun yedeğini almayı ya da mesajlara girebilmeyi başardıysanız lütfen yardımcı olabilir misiniz? C6 olarak görüyor ve hiçbir destek çalışmıyor.

Yardımcı olabilirseniz sevinirm..

aynen bende baglayamadım pc ye varmı bi çözüm bulan :aha::megafon::megafon::bann:

emrecal38

Üye
klawyene sağlık :d ama bise sorucam bu yüklemeyi phonex ile ypabilrmyz?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
eline sağlık teşekkürler güzel paylaşım olmuş. ben kurar bakarım güzelse kullanırım değilse de değişirim. yorum yada sorun yazmam varsa bi sorun hiç uğraşmam yane..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
MegaloManiaX v3'ü artık 5800v52 versiyonunda da kullanabilirsiniz. MegaloManiaX v3 Tamamiyle v52.0.007'ye entegre edilmiştir.

MegaloManiaX v4 için beklemede kalın :oke:

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşım peki menü tam ekran mı ve kamera zaten kullanılıyor hatası var mı ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım peki menü tam ekran mı ve kamera zaten kullanılıyor hatası var mı ?

Menü tam ekran değil. Kamera kullanılıyor hatasının şuan için çözümü yok. Çözdüm diyenlerin fwsine 3-5 porgram yükleyince hata tekrar beliriyor.

Mega v4'te isteğe göre tam ekran menü yapabilirim.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
Menü tam ekran değil. Kamera kullanılıyor hatasının şuan için çözümü yok. Çözdüm diyenlerin fwsine 3-5 porgram yükleyince hata tekrar beliriyor.

Mega v4'te isteğe göre tam ekran menü yapabilirim.

peki arkadaşım sağol ;) bu fw deki power tuşuna uzun basınca restart olayını nasıl kaldırabiliriz...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşım sağol ;) bu fw deki power tuşuna uzun basınca restart olayını nasıl kaldırabiliriz...

sys/bin içindeki SysApp.exe'yi düzenlemen gerek. Yapamazsan söyle senin için yapayım.

Bu arada MegaloManiaX v4 te basılı tutunca reset olayını kaldırcam. Aklıma daha güzel bi fikir geldi çünkü :)

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
sys/bin içindeki SysApp.exe'yi düzenlemen gerek. Yapamazsan söyle senin için yapayım.

Bu arada MegaloManiaX v4 te basılı tutunca reset olayını kaldırcam. Aklıma daha güzel bi fikir geldi çünkü :)

vallah arkadaşım senin kadar bir bilgim yok açıkcası ama yapmak istersen eğer çok iyi olur ve 4x4 yapıp şu restart ı kaldırıp yerine tam ekran menüyü koysan çok iyi olur allah razı olsun bekliyorum valllah

artvinlee

artvinlee

Üye
hala daha bu cfw yi kullanıyorum çokta beğeniyorum
batarya abartısız 2 günü aşağı düşmüyor walla herzamanda elimde telefon yinede en az 2 gün dayanıyor

v4 ünü sabırsızlıkla bekliyorum MegaloManiaX umarım kısa zamanda çıkarabilirsin :))

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
vallah arkadaşım senin kadar bir bilgim yok açıkcası ama yapmak istersen eğer çok iyi olur ve 4x4 yapıp şu restart ı kaldırıp yerine tam ekran menüyü koysan çok iyi olur allah razı olsun bekliyorum valllah

hala daha bu cfw yi kullanıyorum çokta beğeniyorum
batarya abartısız 2 günü aşağı düşmüyor walla herzamanda elimde telefon yinede en az 2 gün dayanıyor

v4 ünü sabırsızlıkla bekliyorum MegaloManiaX umarım kısa zamanda çıkarabilirsin :))

Çalışmalara başladım. İki hafta içinde çıkarmayı planlıyorum arkadaşlar.

PriZm

PriZm

Üye
Vaay MegolamaniaX hoşgeldin bekliyoruz çalışmalarını:)

estami

Üye
Megalo üstadım seni görmel güzel sabırsızlıkla bekliyoruz yeni versiyorunu (V52'ye uyarlı halini)

İlk istek benden sanırım c6 v20 tam ekran menü modlu oldun lütfen..

Üst Alt