alpmurat
Üye
Arkadaşlar şunu bilmeliyiz ki PNHT v52'ye uyarlamadan bende bu fwyi v52'ye uyarlayamam. Çoğu insan v51'e uyarlayan v52'yede uyarlar mantığı içinde. Ama öyle değil. Öyle olsaydı PNHT çoktan v52 için c6v20'yi çıkarırdı. Onlar 30 kişilik ekip ben ise arada bir yardım istediğim 2 kişi ile birlikteyim. 30 kişilik ekip daha c6'yı v52'ye entegre edemiyorsa benden entegre etmemi beklemeyin. Kaldı ki ben sistem ayarlarını düzenlerim. 5800'a c6 fwsini entegre etmek PNHT'nin işidir. Onlar entegre edecek ki bende onların fwsine hard mod uygulayabileyim.
Lütfen bu yazıyı okuyanlar okumayanlara anlatsın. Eğer böyle bir soru gelirse lütfen siz cevaplayın. Cevap basit: "PNHT v52'ye c6'yı entegre etmeden MegaloManiaX'da v52'ye MegaloManiaX v3'ü uygulayamaz."
hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim gerçekten emeğinize saygı duyuyorum. Allah tüm işlerinizde yolunuz acık etsin gerçekten büyük emek harcanan bir şey.iyi geceler iyi çalışmalar dilerim.
ben yükledim dostum eline sağlık ama bi sorum olucak şimdi biz oyun yüklerken normal 5800 oyunları ve programları yüklicez dimi ?
elbette ellerine sağlık ama sen farklı ayarlardamı kullanıyorsun telefonu bahsettiğin kadar bir hız görmedim ben yanıtlarsan sevinirim.
Bende bu oyunlar sorunsuz çalışıyor. Eğer oyunların sis dosyalarında PIPS installer entegre edilmişse siscontent ile PIPS yüklemesini kaldır. Oyunlar yüklenecektir.
navifirmle orjinal dosyaları indireceksin tekrar jafla flash atacaksınarkadaşlar ben bunu yükledim ama orjinal haline döndürmek istiyorum nasıl orjinal haline döndürcez
nasıl yapcaz işte onu bilmiyorumnavifirmle orjinal dosyaları indireceksin tekrar jafla flash atacaksın
nasıl yapcaz işte onu bilmiyorum
hocam bi sorunum var telefonu kapatıyorum kendi yine açılıyor bu neden dolayı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?