(YENI:24.11.2010) Nokia 5800XM v51 - v52 İçin C6 MegaloManiaX v3 (Orjinal-4x4-4x5)(En Stabil FW)

Sponsorlu Bağlantılar

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
Bılgı ıcın Tskler ama ben ztn kurdum kurduktan sonrası bolesı bırsey yapılıosa yapabılırım tekrardan bı dunya programı yukluyemem :)))
FW atıldıktan sonrası baska bır yolu varsa paylasırsanız memnun olurum yoksada yapcak bırsey yok :)))
telefonun hackli değilse telefonla o bilgilere ulaşamazsın ikanı yok

klavyeci

klavyeci

Üye
FW ile ilgilendiğin için teşekkürler kardeşim. Herkese diyorum ilk sayfayı okuyun diye ama nafile..

Garmin v6.0.10 TEST Edildi Sorunsuz Çalışıyor
NDrive v9.3 İlk Sayfadaki Linkten Kurun. PIPS Kurmayın.

Karderş Garmin v6 mı yoksa 5.50 mi tavsiye edersin.Tekrar kaldır kur olsun istemiyorum

FoLlow_M

Üye
Fw yi kurdum çok güzel olmuş eline sağlık ama ben telefonumu ingilizce kullanmak istiyorum ne yapmam gerek ?

serukanu7

Üye
v5.2 editlemesi ne zaman gelicek acaba ?

adigesumaf

adigesumaf

Üye
Yapacağım ama okulum açılıyor. Bir tarih veremiyorum o yüzden.

Web'den ayarlara ordanda genele gir bağlantıyı gerektiğinde sor olarak ayarla. Sonra teli aç kapa. İnternete girceğin zaman yada ovi veya başka programa direk gir. O Sana Eğer kablosuzun çekiyorsa önüne listeleyecek bağlantı olarak. Yani WLAN'dan bağlama. C6 Fwlerde WLAN Buglı.

eyvallahh . . . allah hard disc ine zeval vermesin :)

simaros

simaros

Üye
ben v52 yi yükledim acaba bunu yüklersem sorun olurmu

olcaytu52

Üye
simaros v52 yüklediysen v3 ü yükledikden sonra telin acilmayacak. Bende malesef gec farkina vardim bayada zamanimi aldi düzeltmek.yani senin anlayacagin benim gibi beklemek zorundasin.MegalomaniaX nokia 5800 v52 icin yaptiginda yükleyebiliriz ancak. fw 52 den 51 e dönüs yoktur.ayriyetten fw 52 de hic bir degisiklik yok sayilir.Anlasilan Nokia 5800 koyuvermis:)

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
ben v52 yi yükledim acaba bunu yüklersem sorun olurmu
MegaloManiaX C6 v3 v 51 tabanına kurulmuş bi fw o yüzden v 52 yükledikten sonra tekrar bu fw yi yüklerseniz telefonunz kullanılamaz hale gelebilir (kapakları kullanabilirisiniz)

simaros

simaros

Üye
simaros v52 yüklediysen v3 ü yükledikden sonra telin acilmayacak. Bende malesef gec farkina vardim bayada zamanimi aldi düzeltmek.yani senin anlayacagin benim gibi beklemek zorundasin.MegalomaniaX nokia 5800 v52 icin yaptiginda yükleyebiliriz ancak. fw 52 den 51 e dönüs yoktur.ayriyetten fw 52 de hic bir degisiklik yok sayilir.Anlasilan Nokia 5800 koyuvermis:)

BU NE LAN NOKİA YİNE KOYDU BANA VALLA ÇOK SİNİRLENDİM GİDİP OFİSLERİNİ BASACAM MADEM V52 YAPIYON ADAM GİBİ YAP O MENÜDEKİ BEYAZ NOKTA BİLE HALA DURUYOR BUNE BOKTAN OLAY DAHA BEN N8 ALACAKTIM BU MARKADAN BİŞİ ALINMAZ EN İYİSİ İPHONE 4 ÜN 2 VERSİYONUNU ALMAK ÇIKSIN HEMEN ALACAM BU NE LA BU BASMATIK TELEFONDAN ÇEKTİĞİM LANET OLSUN YAW:vur:off:

megalomaniax c6 v3 v 51 tabanına kurulmuş bi fw o yüzden v 52 yükledikten sonra tekrar bu fw yi yüklerseniz telefonunz kullanılamaz hale gelebilir (kapakları kullanabilirisiniz)

megalomania inş sende çabucak v52 üzerine korsun sistemi ne olur çabuk ol telefonu kıracam valla

olcaytu52

Üye
isteriz isteriz megalomaniax nokiav52 icin v3 isteriz :))))

Fantome 86

Fantome 86

Üye
18- Müzik Çalar Sadece E:/Sounds'u Tarar
başka klsörleri seçemezmiyiz? sadece soundsdaki müziklerimi seçer.. ,,, ve bu fwde müzikte arama varmı v50de kaldırmıstılarya..

majorx

Üye
dün geceden beri uğraşıyorum hacklemek için herşeyi adım adım da yapıyorum olmuyor daha önceden bir çok kez hackledeim ama şimdi olmuyo jaf ile bitürlü yapamadım flash a basıyorum evet e basar basmaz power tuşuna bastıktan sonra searcing phone yazıyo sonra not found :S

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
dün geceden beri uğraşıyorum hacklemek için herşeyi adım adım da yapıyorum olmuyor daha önceden bir çok kez hackledeim ama şimdi olmuyo jaf ile bitürlü yapamadım flash a basıyorum evet e basar basmaz power tuşuna bastıktan sonra searcing phone yazıyo sonra not found :S

ilk sayafada
PHONE NOT FOUND - PHONE INIT DATA Hataları İçin Yapılacaklar

başlıklı yazıyı iyice okudunmu

majorx

Üye
ewet okudum ama olmuyor nedense daha önce defalarca yaptım bunu başaramıyorum

emretutar2000

Kapalı Hesap
Öncelikle mod için teşekkür ederim. Orijinal sürümü unuttum diyebilirim. Bi kaç sorum olucak.
Daha önce hız için oyunlarda felan faydası olsun diye v1 kullanıyordum. Bu sürümde oyunlar için grafik hızlandırıcı mod var mı? Fps oranı nasıl v1'de 30 fps sanırım. gene aynımıdır?

alper0642

Üye
bu yeni fw.yi yükledim, evet hız farkı var, daha henüz tam olarak test edemedim, ancak 1.sayfadaki ekran ayarlarını yapmak istedim, ekran bölümünü açınca ekran ayarları farklı geldi, yeni eklemeler var, ancak otomatik tuş kilit kapatmak için telefon yönetimine tıklayınca telefon ana ekrana dönüyor. telefon otomatik tuş kilit süresini değiştiremiyorum, bu sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen varmı arkadaşlar.

mıttık

Üye
v52 ye de uyarlayın lütfen bunu yada daosyları ve uyarlamanın yolunu söyleyin biz yapalım en olmadı yani başkaları da uğraşsın ama bir an önce yapın ve KURTARIN BENİ BU V52 DEN

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Mega Man ellerine sağlık bugün yükleme fırsatı buldum 4x4ü. Çok süper editlemişssin her zaman ki gibi yine.Ellerin dert görmesin emi.Tek sorunum Xpress Media tuşu bir çalışıyor bir çalışmıyor.Önceki mesajlarda yazıldığı gibi farklı bir tema kullanıyorum ama çözemedim maalesef :ağlarım:

edit:Tamamdır çalışıyor artık :ah

edit 2: Kurcaladıkça çıldırıyorum resmen :-D Telefon uçuyor yav, bildiğin uçuyor aynı Olin reklamındaki gibi...1 saattir test ediyorum, girmedik menü, dosya bırakmadım.Arka planda 15 tane pro. açtım Rami denemek için bana mısın demedi telefon.Telefonun dili olsa bana " Yemezler koçum istersen 50 tane pro. aç " deyip dalga geçer resmen :d::d::d:

edit:3 MegaMan bu cfwde yazdığın özelliklere, C6/N97 fwler için modlar konusundaki aynı özellikte ki modları tekrar yüklemeye gerek yok değil mi.Örneğin ses codecleri, video kayıt kalitesi artırma, ekran dönüş hızı gibi mesela :allalla:

jayjay16

jayjay16

Üye
ya dostum windows 7 kullanıyorum jaf yüklenmiyo uyumsuzluk var galiba daha yeni sürümü yok mu?

Üst Alt