Mavi isim fontunun gölgesi fazla olmuşTek kelime ile harika olmuş yeni forum tasarımı
aynen ranklar değişmiş rütbeler addaya gitti telefon misali 3G-4G oldukGüzel olmuş fakat ranklar mı değişti bana mı öyle geliyor . Mobilden gorebildim sadece 3G 4G diye gidiyor.
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4G ye yükseldim diyen üyeler görmek komik olacakaynen ranklar değişmiş rütbeler addaya gitti telefon misali 3G-4G olduk
En yüksek rutbe 5G mi peki 6G 7G de ne olacak onlar da mı kıdem atlayacak acaba .birde 4.5 G var burda geçerlimi bilmiyom
daha doğrusu çekermi
Evet normalde yıldız verirken bir değerlendirme formu açılması gerek şimdi düzeldi üyelerde de açılabilir durumda.Değerlendirme kısmı yorum olarak düşmesi biraz tuhaf kaçmış. @Ozan bey bu konuyla da ilgilenir misiniz .
Evet normalde yıldız verirken bir değerlendirme formu açılması gerek şimdi düzeldi üyelerde de açılabilir durumda.
Koyu tema istesek fazla yüzsüzlük yapmış olur muyuz ?Evet normalde yıldız verirken bir değerlendirme formu açılması gerek şimdi düzeldi üyelerde de açılabilir durumda.
Hayır ama teknik nedenlerle de alakalı olarak farklı tema olmayacağını söylemiştim.Koyu tema istesek fazla yüzsüzlük yapmış olur muyuz ?
Hangi fontlardan rahatsızsınız genel anlamda bir rahatsızlık olursa ufaltalım ?Fontlar büyük olmuş biraz küçültebilir misiniz acaba ? Konu başlıklarının olduğu bölüm çok büyük görünüyor .