Luck Star
Üye
Bir çok konuyu değerlendirdim öncü olmak için. Samsung konularına 1 yıldız verip kurtulmak olmaz. Özgün bir konu olursa 5 yıldızı hak eder belki. Tekniği iyi ama geliştirmeli.Veren kişi sensin yalnız ve yaptığın hiç hoş bir şey değil.
Ben karışmıyayım en iyisiBir çok konuyu değerlendirdim öncü olmak için. Samsung konularına 1 yıldız verip kurtulmak olmaz. Özgün bir konu olursa 5 yıldızı hak eder belki. Tekniği iyi ama geliştirmeli.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kusura bakmayın arkadaşlar gözden kaçmış. Müdehale de ederek rütbeyi kaldırdığımızı bildiririm. Düşünceleriniz için teşekkürlerBu ve aşağıdaki konuya cevap verecek misiniz? Yöneticiler bile kimseyi takmıyorsa gidelim bari bu forumdan.
Duyuru - Yepyeni Değişen Rütbe Sistemi (Edge/3G/4G/5G Seviyeleri)
alternatif olarak siyah temamız da mevcutForum tasarım tema olarak şuan güzel ama beyaz tonlar daha da azaltılırsa güzel olur, benim görüşüm bu yönde.
Farkındayım,alternatif olarak siyah temamız da mevcut
şuan ki beyaz temada beyaz renkler çok açık tam beyaz değiller zaten gözü yormaması adına kreme yakın tondalar. Beyaz olan bazı yerleri de siyah yapmaktan bahsediyorsanız sanırım şuan için öyle bir planlama yokFarkındayım,
o dediğiniz çok koyu boğuk bi ton olduğu için bu şekilde görüş belirtmek istedim ama siz anlamadınız malesef
Siyah diye bir kelime kullandığımı hatırlamıyorum.şuan ki beyaz temada beyaz renkler çok açık tam beyaz değiller zaten gözü yormaması adına kreme yakın tondalar. Beyaz olan bazı yerleri de siyah yapmaktan bahsediyorsanız sanırım şuan için öyle bir planlama yok
Forum tasarım tema olarak şuan güzel ama beyaz tonlar daha da azaltılırsa güzel olur, benim görüşüm bu yönde.
alternatif olarak siyah temamız da mevcut
Farkındayım,
o dediğiniz çok koyu boğuk bi ton olduğu için bu şekilde görüş belirtmek istedim ama siz anlamadınız malesef
şuan ki beyaz temada beyaz renkler çok açık tam beyaz değiller zaten gözü yormaması adına kreme yakın tondalar. Beyaz olan bazı yerleri de siyah yapmaktan bahsediyorsanız sanırım şuan için öyle bir planlama yok
Siyah diye bir kelime kullandığımı hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?