Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
meyrock

meyrock

Üye
senin ayarlar yapılı kardeşim tüm cevaplarını takip ediyorum çok iyi şeyler paylaşıyorsun özellikle 1 önceki sayfadaki system ui çok iyi
Teşekkürler dost. Birşey bulunca dostlarda faydalasin istediğim için burada paylaşıyorum.

Birebir aynı ayarlar daha açılışta 570-590 mb arası ram!!! Neyi yanlış yapıyorum??????
Merhaba. Açılışta gelen ram miktarı ile süregelen zamanda da aynı doğrultuda kalması stabil bir rom ve stabil bir lmk ayarı olmasının işaretidir zaten.

Daha da aşağı seviyelerde seyir etmesi gerekmez...

by.atalay

by.atalay

Üye
Teşekkürler dost. Birşey bulunca dostlarda faydalasin istediğim için burada paylaşıyorum.

Merhaba. Açılışta gelen ram miktarı ile süregelen zamanda da aynı doğrultuda kalması stabil bir rom ve stabil bir lmk ayarı olmasının işaretidir zaten.

Daha da aşağı seviyelerde seyir etmesi gerekmez...
Dostum bende daha yeni boeffla karnel flaslayarak senin lmk ayarlarını yaptım bide bu karnelle kullanmak istedim peki şarja faydası var mı bu ayarların hic bahsi geçmemiş sorayım dedim? V4.5 kendi karneliyle gelen şarjı içiyor resmen 3000mah orjinal batarya kullanmama rağmen.

Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...

• Beğen
Tepkiler: ceyhande ve meyrock
meyrock

meyrock

Üye
Romun gelişimi durmuş hepimize geçmiş olsun.Artık güncelleme gelmeyecekmiş.
Bu adam bunu hep yapıyor. Yani blekota.

Önce pc im eskidi yenilemem gerek bu yüzden bağış almaya bi bahane buldu.

Herhalde istediği Geri dönüşleri alamayınca da geliştirmeyi durduruyorum dedi.

Yani bağış alması hakkıdır emek harcıyor; ama böyle kelime oyunları yaparak olayı dramatize ederek bağış alabilme derdine girmesi etik değil.
Açık açık emeğimi bu şekilde karşılıyor geçim sağlıyorum diye açıklama yapabilir...

• Beğen
Tepkiler: aliykse
meyrock

meyrock

Üye
Dostum bende daha yeni boeffla karnel flaslayarak senin lmk ayarlarını yaptım bide bu karnelle kullanmak istedim peki şarja faydası var mı bu ayarların hic bahsi geçmemiş sorayım dedim? V4.5 kendi karneliyle gelen şarjı içiyor resmen 3000mah orjinal batarya kullanmama rağmen.

Samsung Galaxy SIII ile gönderildi...
Lmk ayarlarının Şarja etkisi var mı bunu bilecek bilgiye sahip değilim ama bildiğim birşey var ki boeffla ayarları ile cpu ince ayarlarını kullanarak şarjdan tasarruf edebilirsiniz.

Ve şarj konusu telefonun romu uygulamaları ve batarya gücü ile alakalı olduğu kadar kullanıcının kullanım etkinliğine de bağlıdır.

Mesela telefonu kullanmayacağınız süreç için greenify ile tüm geri planda çalışan üçüncü parti uygulamaları dondurup şarj ve ram tasarrufu yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: by.atalay ve nediyelimyani
Tyrann

Tyrann

Üye
Bu adam bunu hep yapıyor. Yani blekota.

Önce pc im eskidi yenilemem gerek bu yüzden bağış almaya bi bahane buldu.

Herhalde istediği Geri dönüşleri alamayınca da geliştirmeyi durduruyorum dedi.

Yani bağış alması hakkıdır emek harcıyor; ama böyle kelime oyunları yaparak olayı dramatize ederek bağış alabilme derdine girmesi etik değil.
Açık açık emeğimi bu şekilde karşılıyor geçim sağlıyorum diye açıklama yapabilir...
Xda'dan baktım adamın romu 77900 kere indirilmiş.İndirme linkine link kısaltma adf.ly gibi birşey eklese paranın kralını kazanır.Yani ya kafası çalışmıyor yada insanları uğraştırmak istemiyor.

ceyhande

ceyhande

Üye
Şarjı sömürüyor resmen, arkadaşlar bi el atın lütfen :(

musti_588

musti_588

Üye
Arkadaşlar bu rom da görüntülü arama özelliği varmıydı yoksa bende mi oldu görüntülü arama yaptım görüntü var ama sadece ses yok

morki05

morki05

Üye
Arkadaşlar bu rom da görüntülü arama özelliği varmıydı yoksa bende mi oldu görüntülü arama yaptım görüntü var ama sadece ses yok
Bu ve benzeri romlarda görüntü araması yoktur

ceyhande

ceyhande

Üye
Bu arada soran arkadaslara dipnot duseyim. İnternet açarken her seferinde artık onay istemiyor.

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye

ek olarak buradakileride yapabilirsin Galaxy S3 i9300 - [BOEFFLA KERNEL][ALL ROMS][İ9300]lGalaxy S3 Boeffla Kernel ve ayarları [Alıntı ] | Sayfa 2 - MaxiCep
Yaptım arkadaşım :(
tekrardan benim ayarlar bide *#0228# yapıp butona bas ekran kapanıp tekrar ekran gelene kadar dokunma stok romda kullanıyordum işe yarıyordu buradada dene derim ben

ceyhande

ceyhande

Üye
Arkadaşlar 5*5 nasıl yaparız?

akin1905

Üye
Bende yok diye biliyorum ama görüşme yaptım sadece karşılıklı ses yoktu
benide annem aradı bende yok biliyordum v 4.5 te var arkadaşlar görüntülü arama ama ses gitmiyorda gelmiyorda sadece görüntü
arkadaşlar çalışan note 2 kamera buldum ek olarak videoda yavaş ve hızlı çekme özellikleri var
resimler:

link:
kurulum:cwm den flashlayın
Yavaş çekim görüntüleri:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

meyrock

meyrock

Üye
benide annem aradı bende yok biliyordum v 4.5 te var arkadaşlar görüntülü arama ama ses gitmiyorda gelmiyorda sadece görüntü
arkadaşlar çalışan note 2 kamera buldum ek olarak videoda yavaş ve hızlı çekme özellikleri var
resimler:

link:
kurulum:cwm den flashlayın
Yavaş çekim görüntüleri:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
AOSP custom romlar ve bütün orijinal Android tabanlı custom romlarda görüntülü arama çalışmaz.

Bazılarında [ mesela bu custom rom ] karşı taraf bizi aradığında görüntü sağlanır ama ses olmaz.
Biz arayınca da direkt normal aramaya döner.

Kısacası karşı taraf arayınca bu romda görüntü aktarımı olur ses olmaz.
Biz aradığımızda da direkt normal aramaya döner.
----
Ayrıca blekota note 4 romda zaten slow ve fast video çekim var.

Son düzenleme:
meyrock

meyrock

Üye
Qs ve blekota için yani TouchWiz için 27 tane tema paylaşacağım ;)
Şu an kullanıyorum.
Konuyu açtıktan sonra bildireceğim ;)

Birkaç ekran görüntüsü

Buyrun Tema konusu burada...

TIKLA

• Beğen
Tepkiler: helppo, karasuvari, revolt25 ve 6 diğerleri

bedrama

Üye
Bu rom hangi kernelle geliyor
Birde bazi sitelerden film izleiyor.bunu nasil duzelticez

Üst Alt